Şimdi Ara

EN iyi BAsket AYAKkabısı?? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
0
Favori
150.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw arkadaşlarda öle sölio neden dir bilmiom ama gerçekten ayakkabı çok gsll he birede nike shos vc serisi var oda çok gsll
  • en iyi ayakkabı reebok answer 9 dur böyle b ir manyak ayakkabı yok bence alın söylemsi

EN iyi BAsket AYAKkabısı??
  • tabiki nike shox. bundan vaz geçmem
  • 3 un 1 al reebok 9 en ıyısı

quote:

Orjinalden alıntı: içine kapanık

tabiki nike shox. bundan vaz geçmem
  • yahuu bi resim koymaya çaılışıyom olmuyo deli olcam
  • Akadaşlar t-mac 6 almayı almayı düşünüyorum yardımcı olabilirmisiniz resimleri varsa eğer koyarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  • Zoom Lebron III Dunkman internetten gördügüm kadarıyla cok hos ve bir de Reebok ATR Pump Thunder cok sade tasarımlı. Fakat bu iki ayakkabıyı bulamadım kendime nike tan altın-siyah-beyaz air aldım. Pazartesi macım var dua edin ugur getirsin.
  • up
  • bence ayakkabının sadece zıplaya etksi vardır amatör basketçiyim
    okul takımında fln oynuyorum ve şuan ayakkabı nike air

ama bundan önce kinetix koşu ayakkabısı vardı bende onunlada onyuodum ve hiç rahatsızlık vermiyodu. ayakkabı bence bilek dönmemesi için ve zıplamak için etkendir
  • valla ben bundan giyiyorum daha iyisini de giymediğimi içtenlikle söyleyebilirim

• up!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim kutluay

Akadaşlar t-mac 6 almayı almayı düşünüyorum yardımcı olabilirmisiniz resimleri varsa eğer koyarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

dostum lebron 4 du onerırım fiyatı 210 ytl :D tmac6 5 kadar ıyı olmıcak bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazgUL_vB -- 22 Kasım 2006; 16:29:34 >

• en iyisi tabikide

NIKE SHOX UPS BASKETBALL SHOES abi süper yaaaaaaaaaaa........

yurt dışından getirtmeye çalışıorum ama türkiye ye gönderen bi yer bulamıyorum e bay da da yoq nerden bulabilirim..
  • Air Jordan XX (2005)
    -First and foremost, Tinker Hatfield, the genius and master, is back by popular demand to work on the Air Jordan XX. The most noticeable feature of the Jordan XX is the laser etched design on the lace cover depicting various past Air Jordan¡¯s and Michael Jordan¡¯s achievements through his careers. Also prominent is the vaguely huarache-like design. The XX is inspired by motorcycle tyres and Jordan Brand Racing team called Team 23 Racing Team 23 Racing. Representatives have confirmed companies affiliated Michael Jordan will sponsor Montez Stewart in 2005¡¯s AMA Repsol Superstock and Pro Honda Oils Supersport classes.
    for more information!! http://www.b21c.com

jordan21
    jordan 20

•  EN iyi BAsket AYAKkabısı??

i bought from http://www.b21c.com at 51$ !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: playboy12825

Air Jordan XX (2005)
    -First and foremost, Tinker Hatfield, the genius and master, is back by popular demand to work on the Air Jordan XX. The most noticeable feature of the Jordan XX is the laser etched design on the lace cover depicting various past Air Jordan¡¯s and Michael Jordan¡¯s achievements through his careers. Also prominent is the vaguely huarache-like design. The XX is inspired by motorcycle tyres and Jordan Brand Racing team called Team 23 Racing Team 23 Racing. Representatives have confirmed companies affiliated Michael Jordan will sponsor Montez Stewart in 2005¡¯s AMA Repsol Superstock and Pro Honda Oils Supersport classes.
    for more information!! http://www.b21c.com

jordan21
    jordan 20

abicim üstteki jordan 14

• quote:

Orjinalden alıntı: Cihan4512000

BASKETBOLU İYİ OYNAMANIN AYAKKABIYLA İLGİSİ YOKTUR.YETENEĞİN VARSA İYİ OYNARSIN.5 YILLIK BASKETBOLCUYUM 3 YILDIRDA EFES PİLSEN'İN ALT YAPISINDA LİSANSLI OLARAK OYNUYORUM AĞZIMI AÇTIRMAYIN BENİM!
    quote:

Orjinalden alıntı: i love this game!!!

tmac 4.5 mu?

ayakkabının hiç bi önemi yok diyemezsin o zaman basketbol ayakkabıları satmaz,, oyuncular için özel basketbol ayakkabıları üretilmezdiEfes Pilsen de öğretmediler mi bunları

• macar93 +1

arakdasım bunca ınsan yalanmı dıo ben nıke ayakkabımla oynuyom t-mac 5 le oynuyorum aama t-mac5 ayagımı daha ıyı tuttugu ıçın daha fazla ve desteklı zıplayabılıyorum sen basket maçı yaparken koşu ayakkabısı gıyermısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bitirenadam

Game Day Lighting ( ADİDAS )

+9999 harika bir ayakkabı..Muhteşem ötesi
  • @nazgUL_vB

LeBRON 4 modelinin sadece o rengi mi vardı mağazada yoksa başka renkteki modeller var mıydı? bi yardımcı olursan sewinirim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.