Walla bence her yıldız kendi döneminde yıldızdı.Belki de o yıldızlar bugun oynasaydi normal bir oyuncudan oteye gidemeyeceklerdi. Ama Kareem , M J , Shaq , Wilt Cham.,Kobe Bryant ve daha bir cok isim var sayilabilecek star olarak. Ama kesinlikle Vince Carter, Tracy McGrady i yıldız olarak görmem.İş olarak sadece show yapıolar.NBA in de amaci o ztn.Show business direk.Fakat bunlar en iyiler arasina giremezler.4-5 sene sonra zıplama performanslari dusunce LA clippers ya da Avrupa da oynarlar gibime geliyor.Benim yorumumda böyle
Belki NBA yildizi degil ama Avrupa nin yildizi kesinlikle Peter Naumoski dir.
arkadaşlar hepiniz bir çok isimden bahsettiniz ama dikkat etmediğiniz birşey var hepsinin de oynadığı pozisyonlar farklı shaq 5 numara oynarken allen iverson 1 numara oynuyor yani bu durumda allen ya da shaq yada diğerleri en iyi demek biraz garip oluyor ama komple bir sporcu olarak M.J. yi gösterebiliriz ama bu sayılan isimlerin yanında gerçekten çok iyi sporcu olup da MVP seçilemeyen oyuncularda var. Bence bu değerlendirmeyi yaparken oyuncuların oynadıkları pozisyonlara göre değerlendirme yapmalıyız.
bence sadece donemlerine gore degerlendirme yapmalıyız
burada mj kobe vs diyenlerin ben hic wilt chamberlain abdul-jabbar oscar robertson bill russel jerry west macı seyrettigini sanmıyorum
basketbol bir takım oyunudur ve her takımda öne çıkan oyuncular vardır...görev aldığı pozisyona göre değişir...değerlendirmeyi neye göre yapıyoruz bu durumda grant hill de en iyi basketbolcu olabilir...M.J'nin tahtına aday olarak gösterilen bir oyuncu Grant Hill...
Vahit ÇELİK (Küçük Iverson) bizim stajer :))))
quote:
Orijinalden alıntı: yasimboo
simdi shaq ın nası vucut avantajı varsa iverson'ın da hız avantajı var keza t-mac in de sıcramam avantajı var avantajı olmayan hic bi superstar yok
eger shaq o vucuda sahip olmasa bu durumda olmazdı yada iverson hızlı olmasa bole skor bulamazdı o yuzden fiziken ustun olmayan superstar yok denecek kadar azdır
Yıllar sonra bu konuyu diriltelim. Cidden aksini kimse diyemez.
quote:
Orijinalden alıntı: BeDBeD
Şu an için konuşursam Kesinlikle LeBRoN JaMeS , Bu sene izleyin o süper bir yıldız olacak
Geleceği görmüşsün.
1. Mj 2. Kobe, Mj'e oldukça yakın 3. Lebron. Son çeyreklerde oynayamıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme