Şimdi Ara

EN İYİ BASS VEREN MP3 PLAYER HANGİSİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en iyi bass veren ve en kaliteli sese sahip mp3 player hangisidir ne tavsiye edersiniz bana ? daha önceden trekstor organix trekstor vibez ve samsung u3 kullandım kulaklık olarak 4 yıllık creatıve ep630 um var kulaklığımdan çok memnunum bass olarak trekstor vibezimden çok memnundum eq ayarı çok ayrıntılıydı ve sağlam bassları vardı yine öyle kaliteli bir cihaz arıyorum hiç araştırmadım yeni çıkanları oyüzden tavsiyelerinizi bekliyorum

• Sony Walkman serileri genelde basslı yoğun oluyor.Hatta ileri seviyleri olan A ve X'lere bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana..

Sony Walkman serileri genelde basslı yoğun oluyor.Hatta ileri seviyleri olan A ve X'lere bakabilirsin.

akustik atabiliyor muyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sony ericsson w800 gibi güm güm bas veren bir mp3 player istiyorum. Var mı böyle bass veren mp3 player?
  • Sony x1061 ama bulunmuyor bende sattigima pisman oldum. Note2 de iyi ses verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana..

Sony Walkman serileri genelde basslı yoğun oluyor.Hatta ileri seviyleri olan A ve X'lere bakabilirsin.

ya ben sony lere güvenmiyorum. sony bizim kulak sağlığımızı düşündüğü için, düşük ses seviyesi veren akustikler kullanıyor. Sony Ericsson 2005 yılında ilk walkman telefonu olan w800 ü piyasaya çıkardığında, ekolayzırı megabass moduna aldığımızda deprem oluyormuş gibi bass veriyordu, insanın içi titriyordu. Sene 2006-2007 olunca Sony abimiz kulak sağlığımızı düşünmeye başladı ve ses seviyesini düşürdü, ses seviyesi düşünce bass larda yok oldu. Walkman telefonların sesini kulak sağlığı zarar görmesin diye kısan firma mp3 çalarının sesini neden kısmasın, mantık kulaklarımız zarar görmesinse? İleri seviye A X alanların kulak sağlığını düşünmemiş mi Sony? Sony den iğrenme sebebim. Eski Sony Ericsson w700 aldım ama internetdeki bütün akustik linkleri ölmüş, telefona akustik atamadım, telefon süs gibi duruyor şimdi. Bu Sony A X serisinde ses kısık değil mi şimdi? Akustikle falan uğraşmak istemiyorum eğer akustik atmak gerekiyorsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 20 Şubat 2014; 18:11:42 >

• X serisinde x1061gibi modelde kesinlikle kisitli degil. Senin dedigin alt model sony lerde gecerli. Bende o kisitlamadan nefret eden biri olarak on yargim vardi ama x1051 ve x1061 alinca fikrim degisti. Demek sony cildirmak isteyenlerede media calar yapiyormus dedim. Sony media calarda iyidir. Ama cok cildirmak istiyorsan fiio e12 amfi alacaksin yanina birde v moda corsfade lp bak gir sackarin nasil diken diken oluyor... sony farkini gor o zaman. Sony x serisinin ses kalitesi çözünürlüğü ve amfiye uyumu cok iyi.. ama dusuk serilerini tavsiye etmem onlar lise cocuklari icin. Iyi bir eğitilmiş kulaga yetmez.

• Cep tel ve androidlerden de note2 ve sony z1 tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MSAD

X serisinde x1061gibi modelde kesinlikle kisitli degil. Senin dedigin alt model sony lerde gecerli. Bende o kisitlamadan nefret eden biri olarak on yargim vardi ama x1051 ve x1061 alinca fikrim degisti. Demek sony cildirmak isteyenlerede media calar yapiyormus dedim. Sony media calarda iyidir. Ama cok cildirmak istiyorsan fiio e12 amfi alacaksin yanina birde v moda corsfade lp bak gir sackarin nasil diken diken oluyor... sony farkini gor o zaman. Sony x serisinin ses kalitesi çözünürlüğü ve amfiye uyumu cok iyi.. ama dusuk serilerini tavsiye etmem onlar lise cocuklari icin. Iyi bir eğitilmiş kulaga yetmez.

x1061 ve x1051 fiyatları nasıl acaba?
  • Temizlik durumuna gore 300 den baslar. Ama x1061 i oneririm hele onun birde metal kilifi var tasimak icin ayni zanda kemere takma aparatida var spor yaparken ideal. Ustten kisayol tuslari falan harikadir. Dokunmatik ekranli cok guzel bir media calar.

• ben am-fi kullanmadan müzik çaları kullanmayı düşünüyorum. X1061 X1051 çok iyi bass veriyorsa, şuan kullandığım kulaklık olan creative ep-630 dan monster turbineye kendimi terfi ettirebilirim. Monster Turbine falan alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSAD

Temizlik durumuna gore 300 den baslar. Ama x1061 i oneririm hele onun birde metal kilifi var tasimak icin ayni zanda kemere takma aparatida var spor yaparken ideal. Ustten kisayol tuslari falan harikadir. Dokunmatik ekranli cok guzel bir media calar.

300 den başlar dediğine göre, sıfırı 500-600 falan heralde. Clear Bass ı 3 yapınca Basslar nasıl oluyor? Ben am-fi siz kullanacağım için am-fi siz şekilde yorum yapar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 20 Şubat 2014; 20:14:30 >
  • Eger kulakici kullanacaksan bass fazla bile gelir. Ama kafaustu kullanacaksan amfi sart derim. Ve sony ye uygun hir kulaklik secmelisin bence. Hersey uyumlu olmasi lazim. Media calar ara kablo ve tabiki kulaklik. Bunlarin hepsi amaca gore bilincli secilmeli.. eger kafanda bir olusum varsa yardimci olabilirim. Ama sony alirken dikkat etmek lazim. Uyumu yakalarsan harika olur.. yakalayamazsan berbat karanlik bir sey olur. Oyuzden soruyorum kulakici kulakligin ne..

• Monster turebine ve beats gibi kulakliklar sony ye girmez.onlar zaten bass agirlikli ve frekans araligi dar kulakliklardir. 20 khz 20khz dir. Ama sony nin frekans araligi genis ve çözünürlüğü cok yuksektir. 5 khz 30 khz gibi...Oyuzden amerikan kulakliklarda uzak dur derim. Media calalarin da ipod veya iphone olsaydi beats tour veya turebine yi onerirdim ama sony ile olmaz. Hi alsam ne olur dersen uyumsuzluktan sibilance olur. Yani s ş t gibi seslerde parlama yapar. Alacagin kulakligin frekans araligi genis olmali. Mesala ucuzlardan ornek verirsem cks 77 ckm 99 ckm 500 vb gibi kulakliklar frekans araligi oldukca genis ve sony ile de guzel ses verir. Ornekler cok simdilik bunlar aklima geldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.