valla bencede nissan micra.arabanın içi gerçekten çok şık.
Bayanlar en çok micrayı tercih ediyo...
aha örnek
yanına çekende yok hani....
Zaten bayanlar araba kullandıkça çok havalı oluyo... Trafiğe dört gözle bakmaz ya sürekli aynaya bakar.
bence bayan arabası pejo 607 veya mazda rx8 olmalı bayanlar bunlarla hiç park problemi yaşamıyorlar
getz falan olur artık onuda kullanamıyosa bianchi bisiklet kullansın hehe
quote:
Orjinalden alıntı: ART
getz falan olur artık onuda kullanamıyosa bianchi bisiklet kullansın hehe
buda iyiydi
yeni suzuki swift
Suziki vitara, grand vitara, ford explorer, chevrolet blazer, Thao, toyota landcruiser, Cherokee, grandcherokee, grandvoyager... Onun dısında kucuk araba deniliyorsa, C3, C3 pluriel, Corsa, hatun iri ve sakallıysa Tigra, fiesta, polo, golf, astra, micra, mini... Bu boyle gider.
Kız benim eski kızarkadasımsa SAAB derim. Manyak kız... Arabayı soyle bi kullansın diye verdim, test surusu yaptı arabayla, 200'e cıktı, "Daha hızlanma" dedim. "Araba iyiymis, babamın BMW'sinden iyi." dedi!!
bayanlar küçük sınıftaki araçları kullanmalılar... ama kullanmayı tam olarak çözemeyenler alışveriş arabalarıyla idare etsinler bir süre daha
fiyat / fayda = palio
Micra birde C3 bu ikisinin tipini görünce direk bayan arabası demek geliyor içimden
Erkek adam sürmez yani
bayanların araba kullanması taraftarı değilim, çünkü çok fazla panik yapıyorlar ve çok büyük bir çoğunluğu arabadan hiç anlamıyor.
Bence Nissan Micra en iyi bayan arabası ama çevremdeki bayanların düşünceleri, hayalleri lüks SUV'lar üzerine kurulu.
Geçen akşam babamla Levent'ten doğru Sarıyer'e gidiyorduk. Benzinlikte durduk. Yandaki simsiyah Mercedes C55 AMG'ye de öndeki füme Toureg'e de bayanlar binince kal(!) geldi
bayanların altına en yakışan araba onlar onu sürmeyi çok seviyo zaten. müthiş ikili
benim arkadaşta micra var kız arabaya aşık bayanlarda en çok gördöğüm araç mini cooper ve micra
bunu bile aışveriş mekanında oraya buraya çarpıyorlar. daha tehlikesiz bişe bulmak lazım
quote:
Orjinalden alıntı: lexus
bayanların altına en yakışan araba onlar onu sürmeyi çok seviyo zaten. müthiş ikili
citroen c3 de yakışıyor bayanlara.
bence büyük ve seri otomobiller olmalı ortalıkta iti kopuğu cok bayan kullananı görenler illaki sıkıştırıyor ben bir bayanı sıkıştıranı görürsem bende sıkıştıranı sıkıştırıyorum büyük araba olunca kazada daha güvenli hızlı olması çabuk kaçmasına yarar bence yukardakilerden hiç biri vectra passat ve bu segmentteki araçlar tabi tüm 4*4 jeep araçlarda buna dahil ama küçük boyuttaki terrios gibi jeepler değil
quote:
Orjinalden alıntı: lexus