|
En İyi Bitcoin Borsa Platformu Hangisi? En İyi Kripto Para Borsası Listesi!
-
-
bitmexdeki bitcoin hacimi hiç bir yerde yoktur.Bu sıralama bir şey ifade etmiyor.İsteyen bitmex bitcoin sekemsini açsın.1000 er 100 er satışlar geliyor.24 saat hacmine baksın hangi borsada o hacim var.Benim en güvendim borsa binancedir.
Bitcoin alım satımda bitmexin yarısı kadar hacime sahip borsa yoktur.Büyük balinalar bitmextedir hepsi.Piyasaya burası yön veriypo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 16 Mart 2020; 17:45:13 >
-
o kadar yatırım yapıyorum ve Binance'den daha iyi ola borsalar var mesela Thodex, Binance'De olmayan çok avantaj sunuyorlar ve mobil uygulaması da sorunsuz. Borsalarda hep bir sorun olur, sorun yaşayan çok kişi var. -
Açıkçası amacınız günlük al sat yapmaksa şuan için en iyi borsa Binance . Ellerinde çok fazla altcoin var ve hacim olarak şuan en iyisi. Diğer sitelerin komisyon oranlarını bilmiyorum ancak Binance kendi coini kullanıldığında %25 komisyon indirimi sağlıyor.
Ekstra %10 komisyon indirimi kazanmak isterseniz de ref link imden kayıt olabilirsiniz.
-
Selcoin senin alacağın fiyatın önüne bot koyup aldırmıyorlar diyor binance için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
en iyi borsa için thodex borsası diyebilirim -
Öyle ama sıralamalarda yer almamış umarım biraz daha gelişip ilk sıralarda yer alırlar.quote:
Orijinalden alıntı: kamilonan
en iyi borsa için thodex borsası diyebilirim -
Bitcoin cash, dogecoin gibi coinleri arayüzü güzel olan bitexeni kullanıyorum.
-
Benim içim binance kullanırken rahat o yüzden böyle devm
-
quote:
Orijinalden alıntı: seth47carr
o kadar yatırım yapıyorum ve Binance'den daha iyi ola borsalar var mesela Thodex, Binance'De olmayan çok avantaj sunuyorlar ve mobil uygulaması da sorunsuz. Borsalarda hep bir sorun olur, sorun yaşayan çok kişi var.Hocam ben de binance kullanıyorum ve 0.075% komisyonla işlem yapıyorum ayrıca sorunsuz.
Komisyon indirimli linkten üye oldum ve bu komisyon göze batmayacak derecede az çünkü ben coin alıp 6-12 ay beklemiyorum.
İşlemlerim anlık olduğu için komisyon ne kadar azsa orayı tercih ediyorum mecburen
Bu arada geçen 5 coinden hangisi artar hangisi azalır gibi bir kampanya yaptı binance ordan da bir şeyler kazandım tabi:))
Sözün özü; günlük 8-10 işlem yapanlar için BINANCE ı öneriyorum ben
Bu arada %10 komisyonda indirim ve aktif ettiğiniz zaman %25 BNB indirimi linkini de yararlanmak isteyen anlık işlemci arkadaşlar için bırakıyorum;
https://www.binance.com/tr/register?ref=XKCF2565
Herkese bol kazançlı günler dilerim
-
quote:
Orijinalden alıntı: lectaaaHocam ben de binance kullanıyorum ve 0.075% komisyonla işlem yapıyorum ayrıca sorunsuz.
Komisyon indirimli linkten üye oldum ve bu komisyon göze batmayacak derecede az çünkü ben coin alıp 6-12 ay beklemiyorum.
İşlemlerim anlık olduğu için komisyon ne kadar azsa orayı tercih ediyorum mecburen
Bu arada geçen 5 coinden hangisi artar hangisi azalır gibi bir kampanya yaptı binance ordan da bir şeyler kazandım tabi:))
Sözün özü; günlük 8-10 işlem yapanlar için BINANCE ı öneriyorum ben
Bu arada %10 komisyonda indirim ve aktif ettiğiniz zaman %25 BNB indirimi linkini de yararlanmak isteyen anlık işlemci arkadaşlar için bırakıyorum;
https://www.binance.com/tr/register?ref=XKCF2565
Herkese bol kazançlı günler dilerim
Alıntıları GösterTek kelime ile binance olduğunu düşünüyorum. Btctürk kullandım 3 ay boyunca ani yükseliş ani düşüşlerde web site kitleniyor sunucuları düşüyordu.
Kesinlikle binancede böyle bir sorun yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: çağatay_bTek kelime ile binance olduğunu düşünüyorum. Btctürk kullandım 3 ay boyunca ani yükseliş ani düşüşlerde web site kitleniyor sunucuları düşüyordu.
Alıntıları GösterAynen hocam btctürk pişmanlığını ben de yaşadım
Binance da kafam rahat şu an :))
-
quote:
Orijinalden alıntı: lectaaaAynen hocam btctürk pişmanlığını ben de yaşadım
Binance da kafam rahat şu an :))
Alıntıları Gösterparibu da aynı şekilde olduğunu x2 katı düşünebiliriz :) yani bu işin abisi babası binance
-
quote:
Orijinalden alıntı: çağatay_bparibu da aynı şekilde olduğunu x2 katı düşünebiliriz :) yani bu işin abisi babası binance
Alıntıları GösterHaha siz de anlık işlemcilerdensiniz anlaşılan hocam :))
-
quote:
Orijinalden alıntı: lectaaaHaha siz de anlık işlemcilerdensiniz anlaşılan hocam :))
Alıntıları GösterYani uzun vade pek sağlıklı olmuyor :) Anlık düşüşlerde saçlar beyazlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: çağatay_bYani uzun vade pek sağlıklı olmuyor :) Anlık düşüşlerde saçlar beyazlar
Alıntıları GösterKesinlikle hocam, uzun vade girmeyi düşünsem zaten bankalardan hisse v.s alırdım
Onlar da güzel para bırakıyor :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: lectaaaKesinlikle hocam, uzun vade girmeyi düşünsem zaten bankalardan hisse v.s alırdım
Onlar da güzel para bırakıyor :)
Alıntıları GösterTabi ki Türk borsasında da bir kaç işlemim olmuştu. %10 kazandırması dışında güzel :) yani kriptoda böyle bir limit olmadığı için daha çok çekiyor insanı.
-
Aynen hocam, fakat kripto işlemlerine de vergi gelecek v.s gibi bilgiler var tabi ne kadar doğru bilmiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: lectaaaAynen hocam, fakat kripto işlemlerine de vergi gelecek v.s gibi bilgiler var tabi ne kadar doğru bilmiyorum
Yani şahsen vergi gelse bile gider farklı ülkelerden banka hesabı açtırırım. Ayrıca binance global üzerinden vergi getirmelerinin mümkün olmadığını düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: çağatay_bTek kelime ile binance olduğunu düşünüyorum. Btctürk kullandım 3 ay boyunca ani yükseliş ani düşüşlerde web site kitleniyor sunucuları düşüyordu.
Alıntıları GösterBinance komisyon oranları dediğiniz kadar düşükmüş🤭
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- btcturk te al-sat bitti
- binance borç ödenmezse ne olur
- paribu box nedir
- binance komisyon oranları
- binance güvenilir mi
- hotbit giriş
- binance hesap açma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X