Şimdi Ara

En iyi build (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ToorJi

quote:

Orjinalden alıntı: Magnesium

Tamam ne dediğini anladım ben kahinim zihnini okuyorum

seni yatıran tek char var serverda ? helal olsun devam.

Levelimde yatıran tek rouge dedim. Anlama kapasitene hayran oldum.

O kadar gereksiz birisinki söylediklerini dikkatli okumuyorum
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ToorJi

quote:

Tamam ne dediğini anladım ben kahinim zihnini okuyorum

seni yatıran tek char var serverda ? helal olsun devam.

Levelimde yatıran tek rouge dedim. Anlama kapasitene hayran oldum.

O kadar gereksiz birisinki söylediklerini dikkatli okumuyorum

1.si daha fazla mesaj yazmak istemiyorum sonuçta sro konudışındaki bir konu değil mesaj sayısı artıyor.

2.si birisine cevap verirken daha dikkatli ol

3.sü forumun kalitesine uygun değilsen çekip git.

• quote:

En iyi pvp charı Dagger'dır.Blade olsun warrior olsun hepsi boş

3 skill bilemedin 4 skille bakar karşıdakini indirmek

ben warrior bufları ve clerik buflarını basınca,daggerın vurması gıdıklmaya benziyor
  • FF ve Full Blue +5 itemli 100 level bir bladerı yanında cleric olmadan yatıracak eu char yok.
  • blade her nekadar yawaş kasılan ve az attack'ı olan bir char sa da yine dans eder gibi savaşıyor yani oynaması eğlenceli bir karakter
  • bence en iyi build yoktur anlayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Impertial

bence en iyi build yoktur anlayın

herkesin buildi kendine güzeldir arkadaşlar .. ben wizzylerin dmglerini kıskanıyorum ama 2H warrior dan da vazgeçmem kolay kolay...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Impertial

bence en iyi build yoktur anlayın

Arkadaşımız tamamen haklı.

Ayrıca nedense burda daggerı savunan 1kimse var herkes dalga geçiyor ama anlamıyor arkadaş.
  • force bow-glavie-blader-nuker pvp için en iyileri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Happycan

yıllardır aynı konu .... en iyi build diye bişey yok anlayın artık

senin kafa güzeldi galiba kral yoktur en iyi build diğer buildleri eşit sartlar altında en fazla build kesendir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karazaferaskeri

Ben geldiğimde sparta(new) di ayrıca warrior warlock kasıyorum Bi video vardı 90 lvl NordicMagicin onu izleseydin anlardın ama galiba türklere yasaklandı bi ktunnelden deniyim olursa link verirm
    http://www.wegame.com/watch/Silkroad_Lv90_Fullfarmed_One_handed_Sword_Warrior_Warlock_PvP/

Bu adamı izlemiştim youtube'da bi ara bizde düşünüyoduk bu buildi. Charı tek kelimeyle 'mükemmel' kullanıyo çünkü legit o lvle elleriyle kasmış hakkını veriyo charda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scrappy -- 16 Temmuz 2009; 6:12:36 >

• Tabikide FF warrior/warlock Robe Redsea da 90 ff warior warlockum var beni kesebilen lvimdeki chinse tanımıorumki itemleri 79 78 72 necklace ... hatırlıorum ong farm yapmıstım hep arkiler kasıor die item almıordum 37 setile 60 lv de 68 lv leri falan kesiordum:D genelde elimdeki silahlar npc den alınmış oluordu:D
  • Bence en iyi build değilde en iyi kullanıcı vardır,sen elindeki charı nasıl kullanıyorsun o önemli ben yıllardır şaşmadım bicheon skillerinden ilk açtığım char str blade di ama yüksek dmage görmek istiyordum sonra int bicheon yaptım buildimi ve çok uzun zamandrda en keyif aldığım build haline geldi int bicheon,güzel kullanabilirsen çok iyi pvp charı ama tabi güzel kullandıktan sonra bard-clericlede çok iyi pvp yaparsın charını tanıya bilmek ne zaman hangi skilli kullanacağını bilmek önemli yani.Bende arkadaşa katılıyorum en build yoktur sorunun cevabı e şıkkı hiçbiri :)
  • bu oyunda bana göre eni build die bir yok çünkü neden bir insan oyund aistediği char kendine göre güzeldir mesela ben hera serverındayım lwl 41 crosbow+cleric im en en cok crosbow u seviyorum ve elindeki+7 bilde olsa hemen ölen charlar 5 para etmez benim gözümde çünkü burda pvp de en cok üstündekiler ve silahların ful blue olması lazım bir nukerin bir blade ci charı nasıl öldürür lwl 100 nuker ve 100 lwl blade pvp yapsa bana göre nuker kazanır neden eğer nuker elindeki+5 ve üstü ful bule +5 seti varsa blade charı öldür blade güçlü ve pvp de süper ama eğer oyunu bilmiyen biri oynuyorsa bladeci charı ölür eğer oyunu bilem ve 5 sene + kişiler tek char kasarsa o carı elindeklei+5 yada+7 üstünü ful blue +5 set yapsa nukerci charları üldürür ama eğer warior ve blade pvp yaparsa bana göre burda blade alır çünkü blade yatırve 5 tane batirı var hepsinde crit vursa warior ölür ben lwl 41 im lwl 47 nukeri ölürdüyorum pvp de nedne üstüm ful ble elimdeki 32+3 crit 14 crosbow var öldürüm çünkü emek harcamışım charıma bence oyunu iyi bilen kişi pvp yaparsa tabikide oyunda cok emek veren ve karşılıgını alan varsa her zaman kazanır diyorum bu arada warlock şu charlara hayatta sevmem

• quote:

Orjinalden alıntı: göktekiyıldızlar

bu oyunda bana göre eni build die bir yok çünkü neden bir insan oyund aistediği char kendine göre güzeldir mesela ben hera serverındayım lwl 41 crosbow+cleric im en en cok crosbow u seviyorum ve elindeki+7 bilde olsa hemen ölen charlar 5 para etmez benim gözümde çünkü burda pvp de en cok üstündekiler ve silahların ful blue olması lazım bir nukerin bir blade ci charı nasıl öldürür lwl 100 nuker ve 100 lwl blade pvp yapsa bana göre nuker kazanır neden eğer nuker elindeki+5 ve üstü ful bule +5 seti varsa blade charı öldür blade güçlü ve pvp de süper ama eğer oyunu bilmiyen biri oynuyorsa bladeci charı ölür eğer oyunu bilem ve 5 sene + kişiler tek char kasarsa o carı elindeklei+5 yada+7 üstünü ful blue +5 set yapsa nukerci charları üldürür ama eğer warior ve blade pvp yaparsa bana göre burda blade alır çünkü blade yatırve 5 tane batirı var hepsinde crit vursa warior ölür ben lwl 41 im lwl 47 nukeri ölürdüyorum pvp de nedne üstüm ful ble elimdeki 32+3 crit 14 crosbow var öldürüm çünkü emek harcamışım charıma bence oyunu iyi bilen kişi pvp yaparsa tabikide oyunda cok emek veren ve karşılıgını alan varsa her zaman kazanır diyorum bu arada warlock şu charlara hayatta sevmem

Valla hem türkçeyi katletmişsin hemde dediklerini hiç anlamadım ; yazını bir daha okursan seninde anlamayacağından eminim

• Fırat redseadeki nickin nedir söyler misin buildin hakkında bilgi almak isterimde bnde warrior/warlock yapıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fırat-_-

Tabikide FF warrior/warlock Robe Redsea da 90 ff warior warlockum var beni kesebilen lvimdeki chinse tanımıorumki itemleri 79 78 72 necklace ... hatırlıorum ong farm yapmıstım hep arkiler kasıor die item almıordum 37 setile 60 lv de 68 lv leri falan kesiordum:D genelde elimdeki silahlar npc den alınmış oluordu:D

Redsea'da ki charının ismi ney , kimlerdensin söyle bakalım bir hele..
  • Bnce Fire Cold Blade Yada Warrior/Cleric
  • quote:

Orijinalden alıntı: SllcKYlldrM

Bence en iyi build değilde en iyi kullanıcı vardır,sen elindeki charı nasıl kullanıyorsun o önemli ben yıllardır şaşmadım bicheon skillerinden ilk açtığım char str blade di ama yüksek dmage görmek istiyordum sonra int bicheon yaptım buildimi ve çok uzun zamandrda en keyif aldığım build haline geldi int bicheon,güzel kullanabilirsen çok iyi pvp charı ama tabi güzel kullandıktan sonra bard-clericlede çok iyi pvp yaparsın charını tanıya bilmek ne zaman hangi skilli kullanacağını bilmek önemli yani.Bende arkadaşa katılıyorum en build yoktur sorunun cevabı e şıkkı hiçbiri :)

"Bence en iyi build değilde en iyi kullanıcı vardır" Bu kötü buildi seçmiş ama buildi kasmaktan zevk alanların kullandığı bişi kaç kere daha açıklıycam En iyi build eşit şartlar altında yeterince buildlerin profları tarafından yapılan pvplerde en çok rakip alabilcek chardın ha dersin ben sürüyle geziyorum cleric/bardım bufflar ona karışmam pvpde en çok iş yapıcak charı arıyoruz burda konuyu bulandırmayın...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.