Şimdi Ara

En iyi bulaşık makinesi hangisi? (Maksimum 5-6 Bin TL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
14.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selamlar, Hoover Bulaşık makinesi araştırırken konuyu buldum:) Siz kullanıyorsunuz sanırım. Yorumunuzu çok merak ediyorum, temizlemesi nasıl, kapak otomatik açılıyor mu? Akıllı olması bir avantaj mı?..
    Hiç aklımda yokken şuan hem benim hem eşimin aklına takıldı bu model. Ciddi ciddi almayı düşünüyorum. Bununla Grundig GDF 9601 I modeli arasında kaldım gibi oldu. Hoover Hepsiburada da indirimli 2550 ye, Grundig ise Medimarkt mağazasında indirimle 2800 e düşmüş. Tabi Grundig özellik olarak Hoover a göre zayıf. Servis ve parça yönünden avantajlı olabilir.
  • _Gmn_ kullanıcısına yanıt
    Öyle yaptım, Arçelik 6588 I cihazı sipariş ettim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Bekonun 6588 I muadili bir modeli var BM 9019 I. Tasarımı daha özgün ve şık geliyor bana arçelikten ayrıca tüm üstün özellikler var. Birde aklıma takılan şey bu makine görseldeki gibi çelik pervane mi kullanıyor gerçekten. Eğer öyleyse alacağım makineler listesinde 1. olur. Birde Autodose makineler ilgimi çekiyor şu sıralar.

• denizata06 D kullanıcısına yanıt
    Evet çelik pervane kullanıyor fakat kendi kendini temizleyen filtre özelliği yok, yine de çok güzel bir makine, onu da düşündüm aslında, mutfağımdaki geçen yıl aldığım ankastre seti de Arçelik olduğundan uyum sağlasın dedim :) Ayrıca hanım ikisini de gördü, Arçelik'in dış görünüşünü daha çok beğendi...

• 2 3 bine bulasik makinesi bulursun. Bende alicam daha karar kilmadim. Ama boşa verme para evimizdeki şuan 10 15 senelik makine tık demedi. Bosh marka. Suan evlencem ne aldam bende kararsızım.

• kaju waffle K kullanıcısına yanıt
    Merhaba ESF7506ROX nasıl memnun musunuz?

Kullanmakta olduğunuz bu Electrolux mu yoksa Bosch mi diye tereddütteyim.

Ne önerirsiniz?

• 5-6 bin liralık bir makine düşünürken (avrupa, ithal) neden 3 bin liraya gidip arçelik aldınız?

ben de şu üç makine arasında kaldım:

ve

https://www.electrolux.com.tr/kitchen/dishwashing/dishwashers/free-standing-dishwasher/esf7506rox/

• bjkyener kullanıcısına yanıt
    "BSH ın Tüm Ürünleri Yıkama Temizleme Kalitesi Çok Düşük" Katılmıyorum. bir ay kadar şu ürünü kullandık. Gayet güzel temizliyor.

Basınçlı püskürtme demişsiniz. Şimdi bu o kadar önemli bir özellikse Bosch neden yapmasın ki? Demek ki gerek duymuyorlar.

Son olarak her şey bu özellik mi? Tüm mesajlarınızda buna yoğunlaşmışsınız. Daha pek çok özellik var dikkate alınması gereken.. Sonra satış sonrası destek Elextrolux nasıldır bilmiyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: timucinpusat

Merhaba ESF7506ROX nasıl memnun musunuz?

Kullanmakta olduğunuz bu Electrolux mu yoksa Boschhttps://www.bosch-home.com.tr/urun-listesi/bulasik-makineleri/solo-bulasik-makineleri/60cm-genisliginde-bulasik-makineleri/SMS68JI06T mi diye tereddütteyim.

Ne önerirsiniz?
    Evet çok memnunum. 2 kişilik aileyiz şu an ama en geç iki günde bir makine çalışıyor. Yeme içme, pasta börek çok yapılıyor. 3 ayda 45-50 kez çalışmıştır. Kapı açarak kurutma özelliği sayesinde bulaşıklar kupkuru çıkıyor. Ayrıca tertemiz yıkıyor makine. Alt çekmecenin üst çekmece hizasına çekilmesi de hem sağlık (bel ağrısına karşı) hem de zaman açısından çok iyi. Malzeme kalitesi de çok iyi cihazın ve en önemlisi electrolux tüm dünyaya aynı ürünü satıyor. Bosch da dahil hemen hemen her marka Türkiyeye farklı kodlu ve özellikli malzemeli ürün satıyor. Türkiye ve orta doğuya ayrı kodlu ürün yapmıyor electrolux. Sitesine girince esf7506 hatta en düşük cihazıyla ilgili avrupa kullanıcılarının yorumlarını görebilirsin. Ayrıca 4 senedir çamaşır makinesini de kullanıyorum. Ewf 1408 wdl model. O da çok iyi.

• kaju waffle K kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın. Bosch aldım. Yani yeni mediamark'tan sparişimi verdim

Serie | 6 Solo Bulaşık Makinesi60 cm Gümüş InoxSMS67MI02T

Electrolux ile bu makine arasında yaklaşık 2500 lira vardı. Electrolux bulaşık makinesi çok yaygın değil. Daha önce bosch daha pahalı bul mak aldım. Sorun yaşamıştım. Onun için daha fazla para verip daha çok sıkıntı yaşama riski almak istemedim.

Ama mutlaka iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 27 Şubat 2020; 13:49:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Güle güle kullanın. Bosch aldım. Yani yeni mediamark'tan sparişimi verdim

Serie | 6 Solo Bulaşık Makinesi60 cm Gümüş InoxSMS67MI02T

https://www.bosch-home.com.tr/urun-listesi/bulasik-makineleri/solo-bulasik-makineleri/60cm-genisliginde-bulasik-makineleri/SMS67MI02T

Electrolux ile bu makine arasında yaklaşık 2500 lira vardı. Electrolux bulaşık makinesi çok yaygın değil. Daha önce bosch daha pahalı bul mak aldım. Sorun yaşamıştım. Onun için daha fazla para verip daha çok sıkıntı yaşama riski almak istemedim.

Ama mutlaka iyidir.
    Teşekkürler. Siz de güle güle kullanın.

• quote:

5-6 bin liralık bir makine düşünürken (avrupa, ithal) neden 3 bin liraya gidip arçelik aldınız?

ben de şu üç makine arasında kaldım:
    https://www.bosch-home.com.tr/online-satis/page_ref_shop_compare

ve

https://www.electrolux.com.tr/kitchen/dishwashing/dishwashers/free-standing-dishwasher/esf7506rox/
    Daha önceden AEG'nin Alman üretimi en iyi ciahzlarından birini aldım da noldu (F65712M0P)... İthal cihazların problemi servislerinin kalitesizliği, ilgisizliği ve en ufak parça için 1 aydan uzun bekleme süresi, bu yüzden beyaz eşyada yerli ürünlere dönmeye karar verdim. En azından servisi düzgün, parçası ucuz ve bol bulunabiliyor. Biraz eli tekniğe yatkın olan ucuza yedek parçayı alıp kendi bile takabiliyor...

• elektorolux 9500 lox için ne dersiniz arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 29 Şubat 2020; 23:58:27 >
  • bulabilirseniz grundig gdf 9601 alın derim.mükemmel makine.bu makinenin performansından sonra grundig e olan bakışım değişti ve dolabı da grundig ile değiştirdim oda çok güzel çıktı.tam bir f/p markası.
  • pakimeno kullanıcısına yanıt
    Merhaaba hala aynı görüşte misiniz? Hala aynı güzellikte yıkıyor mu?
  • snmozbek S kullanıcısına yanıt

evet hocam çok memnunum.tavsiye ederim.fiyatına göre çok iyi makine.

• Arkadaşlar merhaba.

Siemens 5 veya 6 programlı modellere bakılabilir.

5 prog beyaz SN235W00JT
    inox istiyorsak SN235I00JT

inox olan A+++ 6 programlı var bir de SN236I02JT

Fiyat ve ürün bilgisi için ulaşabilirsiniz.

Saygılar.

Serdar Çetin
    05533976676
    Çok teşekkür ederim
  • gittigidiyor
    Electrolux ESF9500LOX Bulaşık Makinesi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/electrolux-esf9500lox-maxiflex-bulasik-makinesi_pdp_631211272

Sepet tasarımı daha iyi
    En iyi bulaşık makinesi hangisi? (Maksimum 5-6 Bin TL)

Sayın hocam, Arçelik 6588 ve Beko BM 9019 muadili gibi gözüküyor. Grundig 750 TL daha uygun. Diğer iki makine ile kıyaslama yapmış mıydınız acaba?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.