Şimdi Ara

En İyi Burun Estetiği Doktoru Kimdir ? Ve burun Estetik Fiyatları Kaç Para (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
10
Favori
267.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    en azından kötü doktorlardan kaçının
    Benim başıma geldi siz yanmayın
    Özge ÇAĞLAR Liv'de çalışıyordu. Hala çekiyorum onun yüzünden.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antocio -- 28 Ocak 2018; 0:44:5 >
  • Ben karadeniz ereğli,Zonguldak ta ameliyat oldum,3000 tl ödedim,6 ay oldu,çok memnunum,Doktorum op.dr.murat erdoğan,kapalı burun ameliyatı oldum,nefes almam ve burun şekli düzeldi, kendisi kbb uzmanidir,cok iyi bir doktor,facebookta sayfası var sayfanın adı :
    Doğal ve güzel görünümlü burun estetiği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,
    Burası tam anlamıyla reklam alanı gibi olmuş. İlgi çekici bir başlık... tıklıyorsunuz bir doktorun sitesine gidiyor. Bu gibi gizli reklamlar hoş değil.
    Ama ben size burun ameliyatları ile ilgili gerçekten konusunda uzman olan birini tavsiye edebilirim. Kendisi Uluslararası Estetik Plastik Cerrahlar Birliği'nin Başkan Yardımcısı. Ayrıca da Avrupa Rinoplasti Derneği'nin de Başkanı... Benim de eşimin kuzeni olur. Hiç reklam yapan birisi değil. Ama yılda 20'nin üzerinde uluslararası kongrede konferanslar veriyor, yurt dışından plastik cerrahlar İstanbul'a gelerek ameliyatlarını izliyorlar eğitim amacıyla. Kendi teknikleri falan var. Hatta burun estetiği için özel olarak kendi geliştirdiği bir ameliyat seti var ve bu amerikada üretilip satılıyor. Hem ilk defa ameliyat olanlar hem de daha önceden ameliyat olup istedikleri sonuçları alamayanlar için revizyon ameliyatları konusunda da uzman. Bu alanda tüm dünyada otorite kabul edilen bir cerrah. Tabi ki meme göğüs ve vücut estetiğinde de son derece başarılı.
    İsmi: Prof Dr Nazım Çerkeş. www.nazimcerkes.com
    Gerçi bu da belki reklam gibi oldu ama anladığım kadarıyla burun estetiği ameliyatı konusunda tavsiye isteyenler çok; ameliyat olup problemleri olan kişiler de epeyce var.
    Doğal ve Fonksiyonel sonuçlar için ya da düzeltme ameliyatları için Prof Dr Çerkeş'i mutlaka tavsiye ediyorum. Sitesinde hem kariyerini hem de ameliyat felsefesini görebilirsiniz. Dilerseniz resminizi gönderip simülasyon da yaptırabilirsiniz. Umarım ihtiyacı olan birisine faydası dokunur. İyi forumlar.

• Merhaba arkadaşlar..
    Yukarıda gördüğünüz sıfır mesajlı kullanıcılar aslında doktorların sosyal medya timinden kullanıcılar. Daha ilk mesajdan buram buram reklam kokuyorlar. Bu devirde herşey internet olduğu için reklamları çok okunan forumlarda kullanıcı görüşüymüş gibi yaparlar.
    Sizlere önerim doktorunuzu seçerken bizzat tanıdıklarınızın arkadaşlarınızın tecrübelerinden yararlanın. Serbest piyasa burada da geçerli. İşini iyi yapan çok tutulan doktorlar biraz daha pahalı yaparlar. Ama bu demek değil ki ucuz yapan kötü yapar. Tercih meselesidir.
    Diğer tartışma bu işi estetik doktoru mu kulak burun boğazcı mı yapsın? Kim iyi yapıyorsa o yapsın. Farketmez. Kulak burun boğazcıların tek avantajı burun içini çok iyi bilmeleri ve nefes yönüne biraz daha eğilmeleri. Her iki branştan da hem içini hem dışını çok iyi yapanlar mevcut. Doktorunuzla açık açık konuşun. beklentilerinizi söyleyin. Bu tamirat gibi değil. Herkesin burun yapısı vucudunun verdiği tepki aynı değil. Bir kişide çok iyi görünen burun diğer kişide kötü gözükebilir.

• Gazi Üniversitesinde ameliyat fiyatının 850 TL olduğunu okumuştum.Hala geçerlimi bu? SGK sadece tamponu karşılıyormuş ameliyatı sen veriyormuşsun.Hatta doktorun ismide Kemal Fındıkçıoğlu.Bu konuda bilgisi olan varmı?

• dddddddd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suaritma -- 19 Temmuz 2018; 17:9:40 >
  • Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır bende burun estetiği olmak istiyordum ve doğru doktoru bulmak için çok araştırma yaptım. En sonunda Dr.Fevzi YAVAŞ'a ameliyatımı oldum. Sizde doğal,estetik olduğunuz anlaşılmasın istiyorsanız kendisini tavsiye ederim.

• Arkadaşlar ilgilenen olursa şöyle bir liste buldum.

https://www.biliste.com/istanbulun-en-iyi-3-estetik-doktoru/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axi_sheythan -- 4 Kasım 2016; 12:18:41 >
  • Bu çok akıllı arkadaşlar kendi işlerini baltalıyorlar farketmeden
  • en iyi burun estetiği doktorları araması yaparken bir makale okudum.Estetik yaptıracak arkadaşlara yardımcı olabilir diye buraya iliştiriyorum. benim de burnum kemerliydi ben de estetik geçirmiştim. zor iş valla yaptıracak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun.

BiEstetik.com
    En İyi Burun Estetiği Yapan Doktorlar | BiEstetik.com
    http://www.biestetik.com/estetik/burun-estetigi/en-iyi-burun-estetigi-yapan-doktorlar.html

• Arkadaşlar 4 ay önce ameliyat oldum fakat burnum önden iğrenç duruyor. Burun kanatları farklı biri düz diğeri çökük... Burun delikleri farklı ama en önemlisi burun ucum sola doğru yamuk.. Şimdi revizyon ameliyat olmam gerekecek,moralim çok bozuk.Psikolojik olarak çok yıprandım,ağzıma sıçtı resmen bu ameliyat. Burun estetiği olanlar rica ediyorum iyi bir doktor önerileri var mı? (Sadece bu ameliyatı olanlar yazsın lütfen)
  • Bende 1 ay önce Doç. Dr. Zühtü Demir hocaya oldum gayet memnunum. Firması olan Estenik sitesine bu linkten ulaşabilirsiniz. https://www.estenik.com.tr/burun-estetigi-rinoplasti/
  • ankarada önerebileceginiz devlette doktor varmıdır
  • Şu lanet olası reklamcılar gitsede adam gibi bilgi paylaşanları görebilsek.
    Hakkaride geçen sene operasyonda ağır yaralandim.Burnumda kirik ve ucunda asagi dogru düşme var bende düsünüyorum ameliyat ama doğru doktoru bulmak çok zor heleki troll reklamcılarla dolu bir ortamdaysanız.Lütfen gerçekten ameliyat olmuş yada olanlar resimleriyle bizleri bilgilendirirlerse çok sevinirim....
    Herkese geçmiş olsun.
    Selamlar sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KorayBABA. -- 12 Ocak 2018; 13:41:19 >
  • Uzun araştırmalarım sonucunda burun ameliyatı olmaya karar verdim.Salı günü bir doktorla görüşmem var internetten araştırdığım kadarıyla iyi şeyler gördüm görüşme içime sinerse 1-2 hafta içinde ameliyat olmayı düşünüyorum.Eğer ameliyat olmaya karar verirsem süreçleri burada görsel bir şekilde paylaşırım arkadaşlar.Bu zamanda ameliyat olan birini bulmak çok zor herkes doktor reklamı yapar olmuş kime güveneceğimizi şaşırdık.Ameliyat olursam şayet konu güncellemesi yaparım.
  • Ucuz etin yahnisi olmaz arkadaşlar.

Operator doktor murat Erdoğan paralı Trolleri ile kendisi hakkında yorumlar yaptırıyor.

Bu doktor arkadaş 2500 tl gibi cuzzi bir ücretle Ameliyat ediyor.

kendi muayenesinde mağdur olan onlarca estetik mağduru var.

Bir kadın artık hastanelerin etrafından bile geçemiyorum diye yorum yazmış kadinlar kulubu sayfasinda magduriyetini anlatmış.

Başka magdurlarinda olduğunu söylüyor.

Bazı kadınların internet kullanıcısi olmadığı veya İran'dan gelen yabancılar olduğu için yorumları pek yansımamis sanırım.

Op.doktor Murat Erdoğan in paralı Trolleri zaten olumsuz yorumun hemen altına kendileri hakkında Op doktor Murat Erdoğani haklı çıkaracak yazılar yazmışlar.

Arkadaşlar samimiyetle söylüyorum.

1-2 bin lira fazla verin istanbulda modern standartlarda hizmet veren hastaneler var. Oralara gidin sağlığınızdan olmayın.

2500 tl ye Operator Doktor murat Erdoğan burun ameliyatı ediyor diye Karadeniz Ereğli Özel Axxxx Hastanesine gitmeyin.

Zaten iyi bir doktor olsaydı büyük hastanelerde çalışırdi.

iyi bir doktor olsaydı Türkiyenin en donanımlı en modern hastanelerinde çalışırdi.

2500 tl ye burun Ameliyatı yapan bir doktor sizin sağlığınıza kastedebilir.

Ayrıca operator doktor murat Erdoğan gezenbilir isimli bir forum sayfasında modluk yapıyor.

Kendini çok bilen bir grup olarak tanımlayan bu sayfalarda işi gücü olmayan vakti çok fazla olan parali Troller var.

Operator doktor murat Erdoğan hakkında güzel yazılar yazan birileri varsa ücreti karşılığında yapıyordur muhtemelen.

Yakında bu doktorun hastalarına nasıl zarar verdiğini ispatı ile ortaya çıkaracağım.

Kaç kişiyi mağdur ettiğini bilmiyorum.

Bazı doktor siteleri var orada sanırım ücreti karşılığında hep iyi yorumlar yayınlanıyor.

Zannedersin ki mükemmel bir doktor.

Bu doktor ile ilgili tüm mağdur kişilerin çokça olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BehramNull -- 26 Ocak 2018; 14:49:15 >

• omnitemporal O kullanıcısına yanıt
    Operator doktor murat Erdoğan in paralı trolu

Doktor Murat Erdoğan in mağduru olan bazi kişiler olduğunu okudum bazı forum sitelerinde....

Onlarca kişiyi mağdur ettiğini yazmış kadın.

Neyse zamanla ortaya çıkarlar herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BehramNull -- 26 Ocak 2018; 14:41:53 >
  • Operator doktor murat erdogan isimli burun estetiği yapan doktora dikkat etmek lazim !!

internetteki yorumlarının tamamı fake olduğunu düşünüyorum.

2500 tl ye burun estetiği yapıyormuş. :)

Ucuz etin yahnisi olmaz arkadaşlar.

• Arkadaşlar Merhaba,

Konunun altında çok fazla tek mesajlı yeni üyelerimiz var lütfen onlara itibar etmeyiniz, onun dışında Türkiye'de burun estetiği yaptıracaksınız 2 kişi bu işin en iyisi,

1 Numara : Süreyye Şeneldir

2 Numara : İrfan Rauf Aksoy (kendilerine kardeşim ameliyat olmuştur)

Hepinize Geçmiş Olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanx -- 31 Ocak 2018; 9:56:54 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.