Arkadaşım, madem sen hepsini denedin en iyisi FB, lavuk mu bu oyunu yapanlar onun yanına 5 tane daha char koymuşlar. Oyundaki çoğu insan bu kadar mı aptal senin hemen anlayıverdiğin şeyi 3-4 senedir anlayamamışlar? Mantıklı ol azıcık dicem, diyemiyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: Çağrı
Topiğe bak çay demle kıvamında resmen.
Arkadaşım, madem sen hepsini denedin en iyisi FB, lavuk mu bu oyunu yapanlar onun yanına 5 tane daha char koymuşlar. Oyundaki çoğu insan bu kadar mı aptal senin hemen anlayıverdiğin şeyi 3-4 senedir anlayamamışlar? Mantıklı ol azıcık dicem, diyemiyorum..
+1 yani diyecek birşey bulamıyorum o zaman herkez FB açardı değil mi insanlar enayimi burda
alayınız boş konuşuyonuz herşeyde bi strateji vardır gerek item avantajı gerek stun etmek gerek yüksek defans az atak gerek yüksek atak az defans.. herşey bir stratejidir tavsiyem paso char acıp emek harcamayın ne açarsanız neyi severseniz devam edin ve strateji geliştirrin.. başınız kel değil ya
Her karakterin zayıf olduğu karakterler vardır. Bilip bilmeden sallamayın.
Bu tip oyunlar taş-kağıt makasa benzer. Mesela ben FS'yim. Ama Archerlar karsisinda zorlaniyorum. Ama WA'ları direk alıyorum. Fark burada...
quote:
Orjinalden alıntı: SoulKeeper
Bu tip oyunlar taş-kağıt makasa benzer. Mesela ben FS'yim. Ama Archerlar karsisinda zorlaniyorum. Ama WA'ları direk alıyorum. Fark burada...
+1 aynen öyle işte ya bunu bi türlü anlatamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme