Şimdi Ara

en iyi cola hangisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
5.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

en iyi cola hangisi

(En Son Oy Tarihi: 15.3.2019)
Giriş
  • coca cola eski tad?n? bozdu bence pepsi
  • coca cola şekerli g,b, pepsi daha keskin o yüzden pepsi
  • bence hepsi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanilla__

coca colanın tadı bozuldu, seda sayan yüzünden pepsi içemiyorum, cola turkanın tadı bi acayip geliyor bana içemiyorum. geriye tek seçenek le cola kalıyor. eskiden rc kola, dixi(buna benzer bişeydi tam adını hatılamıyorum) gibi markalar vardı rc kola çok güzeldi mesela

rc cola :Royal crown cola ,Eskiden köye gittiğimde içerdim bu kolayı çünkü yalnızca orada vardı ne hikmetse

diğeride bixi cola

• quote:

Orijinalden alıntı: vaynett

coca cola şekerli g,b, pepsi daha keskin o yüzden pepsi

Genelde böyle düşünüyor insanlar fakat ben Pepsi'yi daha tatlı ve güzel buluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenar

quote:

Orijinalden alıntı: Vanilla__

coca colanın tadı bozuldu, seda sayan yüzünden pepsi içemiyorum, cola turkanın tadı bi acayip geliyor bana içemiyorum. geriye tek seçenek le cola kalıyor. eskiden rc kola, dixi(buna benzer bişeydi tam adını hatılamıyorum) gibi markalar vardı rc kola çok güzeldi mesela

rc cola :Royal crown cola ,Eskiden köye gittiğimde içerdim bu kolayı çünkü yalnızca orada vardı ne hikmetse

diğeride bixi cola

rc'yi bende köyde içerdim başka yerde yoktu

• Kolayı hiç sevmem ama içersem Le Cola içerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaynett

coca cola şekerli g,b, pepsi daha keskin o yüzden pepsi

bence pepsi şekerli bende o yüzden pepsiyi seviyorum coca cola tatsız geliyor
  • tabiki pepsi
  • Buda sorumu yahu tabiki Le-Cola.
  • hiç cola içmeyen yada arada sırada içen coladan anlaması mümkün değildir...kalitesini anlayamaz le colacılar da bunlar işde bime yolları düştünmü ucuz diye alıyolar :D coca colacılarda bilmediklerinden ne gördülerse ondan vazgeçmiyolar aynı sistem
  • Coca Cola.
  • Coca Cola
  • eskiden coca-cola çıkardı..artık pepsi lider

..ki zaten benim oyumda pepsiye..pepsi daha bi tatlı yahu
  • Tabiki chat kola...
     en iyi cola hangisi

Sanal dostlukların gerçek tadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eMr...

Tabiki chat kola...
     en iyi cola hangisi

Sanal dostlukların gerçek tadı...

bence kristal cola daha ii

• Şu an'a kadar içtiğim en iğrenç kola dia kola,sonra le cola.En iyisi de Coca cola ve pepsi.Cola turka demeyi çok isterdim ama tadı acı.
  • kesinlikle coca cola.cola turka yazanlara şaşıyorum bence koladan anlamıyorsunuz 2. sırada le kola var onuda coca cola adapazarında ürettiyor ona ürettiriyolar bildiğim kadarı ile ayrıca coca colaya en yakın le cola bence soğuk içiniz

ben bir kola uzmanı ve kolakolik içici olarak söylüyorum

le cola pepsi ve cola turkadan iyi.tabı bizim ülkemizde bu böyle.

ben rusyay gittiğim zamanlar coca cola içemezdim ordaki kolalar fason berbat hatta gelirken getirecektim uçağa almadılar. orda da pepsi hit :)
  • Cola Turka
    Tabiki Coca Cola veya hiç olmadı Pepsi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Àhmet -- 5 Eylül 2009; 22:18:49 >
  • Chat Kola
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.