Şimdi Ara

En iyi CS bölümleri ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
45.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar de_dust, de_dust2, de_aztec, de_fuel dışında 6 ya 6 oynanacak en iyi bölümler nelerdir? Önerileriniz için şimdiden teşekkürler..

• Yapay Zekanın Yanıtı

En İyi CS Bölümleri

Counter Strike (CS) serisinin, dünya çapında büyük bir oyuncu kitlesine sahip, popüler çok oyunculu nişancı oyunları olduğunu biliyor musun? Oyunun çeşitli bölümleri mevcut ve her birinin kendine özgü haritaları, oyun modları ve silah setleri bulunuyor. İşte en iyi CS bölümlerinden bazıları:

• Dust II: CS serisinin en ikonik bölümlerinden biri olan Dust II, iki terörist ve iki karşı terörist takımının çarpıştığı, iki bombanın bulunduğu, kurak bir çöl haritasıdır.
    • Mirage: Mirage, Teröristlerin bir A bombası ve bir B bombası patlatmaya çalıştığı, modern bir çöl kasabasında geçen bir bölümdür.
    • Inferno: Inferno, Teröristlerin rehineleri kurtarmaya çalışan Karşı Teröristleri engellediği, endüstriyel bir bölgede geçen bir bölümdür.
    • Nuke: Nuke, Teröristlerin iki nükleer bombayı patlatmaya çalıştığı, terk edilmiş bir nükleer tesiste geçen bir bölümdür.
    • Train: Train, Teröristlerin bir bombayı patlatmaya çalıştığı, hareketli bir trende geçen bir bölümdür.

Yukarıda bahsedilen bölümlerin yanı sıra, CS serisinde Assault, Office ve Italy gibi birçok başka popüler bölüm de bulunmaktadır. Her bölümün kendine özgü zorlukları ve stratejileri vardır, bu nedenle oyunu oynamadan önce bunları öğrenmek önemlidir.

Tercih ettiğin bölümler hangileri? Aşağıdaki yorumlar bölümünde görüşlerini paylaşmaktan çekinme.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • cs_assault ve cs_italy de güzel turlardır... 6'ya 6 dan az olursa mesela 3-3 gibi fy_iceworld'ler de dehşet olur
  • assault ve office oynayabilirsiniz.
    italy fena bi seçenek değildir...
  • assault ve office
  • aim_ak_colt
    awp_india

bu ikisinden başka bölüme girmem
  • awp_india
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erén

aim_ak_colt
    awp_india

Onların ikiside fun mapi :) başka bölüme girmiyorsan sana cs oynuyon denemez çünkü asıl cs pro maplerde oynanır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IMDB En İyi 250 Oyun Listesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iceworld
  • soccerjam aşırı zevkli olur
    35hp_2 de öyle
    kurulabiliyosa zaten zombie bölümleri en zevkli olanlardır. (Left For Dead'den daha zevkli olduğunu düşünüyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337-Killa

quote:

Orijinalden alıntı: Erén

aim_ak_colt
    awp_india

Onların ikiside fun mapi :) başka bölüme girmiyorsan sana cs oynuyon denemez çünkü asıl cs pro maplerde oynanır.

kesinlikle katılıyorum... pro maplerin kokusu bile bi ayrı oluyo
  • mac atıcaksanız : nuke , cbble , inferno ..Öğle arkadaşca takılcaz dersen : assault , office , italy vb..
  • westwood güzel bir bölümdür tavsiye ederim...
  • zevkle oynıyacagınız oyunlar

de_kabul_32
    de_abaddon
    de_dust2
    de_dust4ever

bunlar iyi map lerdir. inferno aztec gibi map leri saymaya gerek yok sanırım.

he birde cs1.csadasi.com (sulu kuru pro sw) bekleriz :D
  • de_nuke
    de_cbble
    dE_dust2
    de_inferno
    cpl_mill
  • ice ve india ' baska tanımam
  • Assault ve Office olabilir...
  • Lisede oynardım şu oyunu..2000 de mezun oldum.Hala oynanıyormu bu oyun neymiş bu CS be kardeşim...
  • milita güzeldir.
  • surf_ski 2'nin prosu çok zevkli oluyor ve awp_india bu maplardan başkasını asla oynamam
  • 3 yıldan fazla olmuş oynamayalı hala aynı haritalarmı var awp_india yı bilmiyorum sadece
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.