Şimdi Ara

* En iyi Dijital Uydu alıcısını almak istiyorum* (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar parası olan Kaon HSC-N550H2R alsın.
    Özellikleri:
    -80 GB'lık dahili sabit disk
    -Diseqc 1.2, 1.3
    -Çift tuner ayrıca 1 kanal izlerken aynı anda 5 tane kanalı kaydedebiliyoruz.
    -Analog yayınları dijital olarak kaydetme
    -USB üzerinden bilgisayarla dosya alışverişi
    -Koaksiyel S/PDIF çıkışı
    -S-VHS çıkışı

Fiyatı:450 USD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanunal -- 11 Ocak 2005, 20:15:51 >
  • Ne biçi cihaz bu yahu. 5 kanal kaydı aynı anda. Bu işte yeni olduğumamıdır, çok ilgimi cezbetti. Kullanımı kolaymıdır bunun peki. Yada 80'lik HDD ye ne kadar kayıt yapabilirsiniz? 2. HDD takılabilyormu? Değiştirilebiliyormu? Her büyüklükte HDD'yi tanıyormu yoksa bilgisayarlarda olduğu gibi belli zaman sonra çıkacak HDD leri tanımıyormu?HDD si bildiğimiz HDD midir ayrıca?tabiki bilgisayara aktarıp boşaltırsınız diyeceksiniz ama, buna zaman yoksa ne kadar kayıt yapıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofix -- 11 Ocak 2005, 21:56:13 >
  • 5 kanal kaydettigine eminmisin arkadas
  • Evet bir arkadaş aldı 1'ini seyrederken arkada 5 tane kaydettik sonra da bilgisayara aktardık, gözlerimize inanamadık.
  • MPEG 1 formatında kayıt yaparsak 30 civarında kayıt alabilir ayrıca şimdilik her türlü hard diski kabul ediyor. Ayrıca sabit diske bilgisayarımızdaki MP3 ve filmleri aktararak tv'den de izleyebiliriz.
  • Ozan bu ne baba ya bu cihaz yumurtada kırıyomu

Bu anlattıkların süper ya biz erken mi almışız recever ları
  • Cihaz ütü hariç her şeyi yapıyor.
  • cobol5 kardeş.
    goldmaster topfield ın boardunu kullanıyo demişsin ya. kafama bişe takıldı. goldmaster iyi, topfield da dandik diye biliyorum. yanlış mı biliyorum??????
  • Topfield'ın neresi dandik yaw dünyanın en iyi uydu alıcılarından biridir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.