Şimdi Ara

EN İYİ DİZEL MOTOR(PSA-GM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
21.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bsd

Bence 1600cc de en performanslı dizel motor (tabi Türkiyedeki )
    2007 Kia ceratolardaki 1.6 16 v 115 bg 260nm torklu olan CRDI motordur.
    2. TDCI ve HDI gelir
    ekonomi ve sesizlik olarak ise bence Renault dci,
    D4D ve multijet te çok övülenlerden. Ama şu anda piyasada yeni ve çok kötü diyebileceğimiz dizel motor yok zaten ;)

Bencede Ceratodaki 1.6 dizel motor performansta büyük olasılıkla en öndedir.
  • MOTORLARDAN ANLAYAN HERKES BILIRKI en iyi dizel ve dizellerin babası sayılan MERCEDES C SERİSİNİN CDI MOTORLARIDIR
    mercedes bu işi aşmış durumda bence

CDI 2200CC 340 NM(newonmetre) TORQ URETIR VE SEHIR İÇİ 8,7 SEHIR DISI 5,1 DİR
    CDI 3200CC 510 NM TORQ URETIR TORQ URETİR VE ŞEHIR İÇİ 9,7 SEHIRDISI 5,4 DİR.

ayrıca bir mercedes hayranı değilim ama gercekten sağlamdır ve ustunlugunu ve dayanıklılığı tartısılmaz ömürboyu bu motor bitmez sınırsız km

ama pardon özür siz 1.6 yı sormussunuz kusura bakmayın yanlış bi cvp olmuş duzelttım şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supersrt -- 5 Şubat 2007; 19:30:05 >

• yalnız ben sadece 1600 cc ye kadar olan dizel motorları sormuştum.anlarsınız vergi ve yakıt meselesi işte
  • HDI tabiki şimdi peugout bmw ile ortak gt i motoru üzerinde çalışıyor bekleyip görecegiz nasıl bişey çıkacak
  • toyota d-4d
  • multijet ödül almış ama hakkıyla ödül alm ış bir motordur
    bravo 1.6 120hp 300nm torkuyla ok gibidir
  • 1. Bravo da kullanılan Multijet 1.6 120hp 300 nm torklu motor en performanslı ve ekonomik motordur.
    2. Kia da kullanılan 1.6 CRDI 115hp 255nm torklu motor vergi oranlarına 1.6 seviyesine göre Türkiyede 2. en iyi dizel motordur.
    Diğerleri sırayla gelir.Kia bu yıl içinde Kore ve Amerikada 1.6 128hp crdi motorlu araçlarını satmaya başladı.Türkiyeye ne zaman gelir? Gelir mi? Gelirse kesinlikle benim gözümde 1 numaraya çıkar.
  • FIAT 1.6 Multijeti çıkartana kadar TDCI ve HDI için dedikleriniz geçerliydi.. Ama artık 1.6 Multijet var...
  • TDCİ-HDI
  • Sağlamlık-Yakıt tasarrufu-Alt devirlerdeki tork ve yedek parça fiyatlarından ötürü CRDİ diyorum ben.
  • yakında vw 1.6 tdi yi cıkaracak bence bekleyip görmek lazım su anki favorim kia cerato 1.6 crdi ford 1.6 tdci
  • konu belkı hortlayacak ama performansını bılemem ama multıjetten daha saglam motor yoktur dizellerde...belkı psa cok ıyı gıder cokta az yakar ama saglamlık konusunda taksıcıler 500bini cok rahat devırıyor.
  • TDCİ .
  • HDI ve DCI dizelde iyi motorlardır.
  • sökmesi takması dağıtması ve çıkardığı problemler açısından bence en iyi dizel 1.3 Multijet...

değiştir zinciri turboyu temizle enjektörü kapak açmadan 500 bin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRm

Volvo , Peugeot , Ford , Citroén tarafından ortak kullanılan 1.6 turbo dizel motor 109hp güc , 240nm (anlık olarak 260nm) üretmesi sessiz ve titreşimsiz çalışması ile bence 1600cc altı en güzel motordur.İkinci sırada ise benim gönlümde Renault 1.5 dci 100hp motor vardır

Hepsine amenna; fakat sessiz, vuruntusuz denince toyotanın elini sıkmak gerekir..
  • toyota d4d nin 1.6 110 beygirliği olsa dünyalara değişmem
  • fiat 1.6mjet 120 hp 300nm tork

ne hdi dinler ne tdci dinler her türlü

ekonomi performans olarak en iyi dizel motor mjet tir
  • en kral motor vw nin TDİ motorudur.emsallerine göre biraz sesli olsa da zor şartlara ve kötü yakıta karşı diğerlerinden çok daha dayanıklı ve çok performanslı bir motor.ne turbo arızası ne enjektör kaçırması hiç birşey yok bas gitsin.6 yıldır Bora TDİ kullanıyoruz.otobanda saatlerce 180-190 tık yok arabada.Yakıt desen 1.9 olmasına rağmen küçük hacimlilerle aynı.tabiki çok performanslı kullanılmadığı müddetçe
  • 105 bg 1.5 Dci'de güzel bir motor bence.4 aydır kullanmaktayım fazlasıyla memnunum.

Ne çok sesli ne çok sessiz fakat kabine pek sesi girmiyor neyseki dışarıdan traktör ayrı konu

Megane 3'de bu motor,
    Şehiriçi:5,5 lt
    Şehirdışı:4 Lt tüketiyor.

Ayrıca 0-100km hızlanması: 10.9 Saniye ve 190km son hıza sahip.

Yakıt tüketimiyle performansıyla oldukça başarılı gerçekten.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.