Şimdi Ara

En iyi dizel yakıt nerden alınmalı??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
210
Cevap
2
Favori
111.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cmk

Lukoilin söylendiği çok oluyor son dönemlerde. Memnuniyet oranı da çok yüksek, denemekte fayda var. Bir sonraki depoyu Lukoilden alabilirim bu gidişle. Şimdiye kadar Bp ve Petrol Ofisinden başka mazot kullanmadım. Her zamanda aynı pompadan alırım. Petrol Ofisi kullandığım dönemde menzilin azaldığını gözlemledim daha sonrasında tekrar BP'ye döndüm (bu arada bir de lastik değişimi oldu tabi ki onun da katkısı vardır mutlaka) PO'dan aldığım dönemde bir depo ile 630-640 km yol yaparken BP'den aldığım 2. depodan sonra 691 km yol yaptım. Havaların ısınması ve lastik değişiminin kesinlikle katkısı vardır ama BP'nin de bu değişimde hak sahibi olduğunu düşünüyorum.

Hocam aracınız ışık yandıktan sonra kaç litre ile deposu doluyor?

• Şimdiye kadar aldığımız en iyi mazot Sivas'da Sivas belediyesinin işlettiği PO idi.
  • Total yeni EXcellium mutlaka deneyin derim
  • Son aracimi aldigimdan beri shell vpower dizel aliyorum suan bi sorun olmadi bi kere yakit bitiyor ve shell cok uzagimdaydi mecburen totelden aldim inanilmaz titresimli ve sesli calisti araba..
  • Benzini shell den, dizeli total den..
  • shell. ama 4 tl oldu mazot shellde.
  • Total excellium eurodizel kullanıyorum, tavsiye ederim. Normal eurodizel'e oranla ortalama yakıt tüketimi 0.3 - 0.5 lt /100km daha az oluyor.
  • Araç fiat olduğundan dolayı OPET kullanıyorum...
  • Energy BP,Shell,Opet olabilir
  • Ekonomik dersen şuanda Afyonda Energy de eurodieselin litresi 3.39,Uspette 3.19.
  • Dizel araba için yapacağın en kötü şeylerden biri ucuz yakıt araman olacaktır . Sonra başka problemlerle uğraşırsın !
  • quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

quote:

Orijinalden alıntı: cmk

Lukoilin söylendiği çok oluyor son dönemlerde. Memnuniyet oranı da çok yüksek, denemekte fayda var. Bir sonraki depoyu Lukoilden alabilirim bu gidişle. Şimdiye kadar Bp ve Petrol Ofisinden başka mazot kullanmadım. Her zamanda aynı pompadan alırım. Petrol Ofisi kullandığım dönemde menzilin azaldığını gözlemledim daha sonrasında tekrar BP'ye döndüm (bu arada bir de lastik değişimi oldu tabi ki onun da katkısı vardır mutlaka) PO'dan aldığım dönemde bir depo ile 630-640 km yol yaparken BP'den aldığım 2. depodan sonra 691 km yol yaptım. Havaların ısınması ve lastik değişiminin kesinlikle katkısı vardır ama BP'nin de bu değişimde hak sahibi olduğunu düşünüyorum.

Hocam aracınız ışık yandıktan sonra kaç litre ile deposu doluyor?

Hocam ışık yandıktan sonra uzun süre binmemeye gayret ederim. Tam olarak doğru bir veri midir bilmiyorum fakat 40-41 LT alıyor diye hatırlıyorum.

• gncll
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Yılların meşhur geyiğidir '' aklı kelden yakıtı Shell den '' ...

• hepsi yakıtı aynı rafineriden alıyor ve biz de burada en iyi yakıt nerede? sorusunu tartışıyoruz. bende bir soruyla tartışmaya katılayım. alım kaynakları farklı mı ki yakıt farklı olsun?
  • Son zamanlarda aytemizden aliyorum memnun kaldim acikcasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bp, shell ve lukoilden hangisine rastgelirsem ordan aldım.
  • mazotu opetten alıyoruz.Opet karta %5 veriyor.Günlük ortalama 200 lira mazot aldıgımızı düşünürsek 10 lira kâr
  • quote:

Orijinalden alıntı: gareysar

Benzini shell den, dizeli total den..

quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

Total excellium eurodizel kullanıyorum, tavsiye ederim. Normal eurodizel'e oranla ortalama yakıt tüketimi 0.3 - 0.5 lt /100km daha az oluyor.

Benzini opetten, dizeli totalden alın, totalinde bulabilirseniz kendisinin işlettiği ithal euro dizel satan docolardan alın. Dizelinizde kafanızda rahat olsun. Yaklaşık 55 depodur kullanıyorum sorun yok...

• Sürekli olarak opetten alıyorum. Hiç pişman olmadım. SHELL'in 3,89 dan sattığı aynı kalitedeki eurodiesel yakıtı opet daha ucuza veriyor. Opetten aldığım ultraforce eurodiesel ile daha uzun yol yapıyorum. Bir çok kere tecrübe ettim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.