Şimdi Ara

En iyi donanıma sahip ve en güncel lumia hangisi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1020 alıcam abi ben 2 gb ram snapdragon işlemci(belki eski olabilir ama wp stabilitesine güveniyorum) 41 mp kamera bence gayet iyi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düz Herif

1020 alıcam abi ben 2 gb ram snapdragon işlemci(belki eski olabilir ama wp stabilitesine güveniyorum) 41 mp kamera bence gayet iyi gibi.

al da gör
    bir musibet bin nasihatten iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: koçari

quote:

1020 alıcam abi ben 2 gb ram snapdragon işlemci(belki eski olabilir ama wp stabilitesine güveniyorum) 41 mp kamera bence gayet iyi gibi.

al da gör
    bir musibet bin nasihatten iyidir

hocam neden oyle diyorsunuz ya bu telefon size ne etti:)
    1520 alayim dicem oda 6 inc cok buyuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  En iyi donanıma sahip ve en güncel lumia hangisi ?

• Düz Herif kullanıcısına yanıt
    Dostum 1020 yıllanmış bi cihaz olabilir ama hala çoğu altındaki lumia telefonlardan gayet iyi bir cihaz ve 2gb ram etki çok yüksek

Ben 1 yıldır kullanıyorum gayet yeterli Windows mobilde ıos gibi olduğundan fazla işlem gücü gerektirmiyor oyuzden gayet stabil bir cihaz

Kamerası zaten tartışılmaz hala en iyisi bence amiral gemilerindeki kamera sensörlerini büyultmedikleri sürece o cihazlarla kaliteli görüntü çekme şansın zor özellikle gece bence alınabilir bir cihaz vede dikkat çeken bir cihaz bende beyazı var bu rengi tavsiye ederim
     En iyi donanıma sahip ve en güncel lumia hangisi ? En iyi donanıma sahip ve en güncel lumia hangisi ? En iyi donanıma sahip ve en güncel lumia hangisi ?

Resimler lumia 1020 ile kendi çekimim prof bi makinadan faln değildir

Umarım kamera kalitesine açıklık getirmiştir resimler saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak** -- 21 Ekim 2015; 19:40:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak**

Dostum 1020 yıllanmış bi cihaz olabilir ama hala çoğu altındaki lumia telefonlardan gayet iyi bir cihaz ve 2gb ram etki çok yüksek

Ben 1 yıldır kullanıyorum gayet yeterli Windows mobilde ıos gibi olduğundan fazla işlem gücü gerektirmiyor oyuzden gayet stabil bir cihaz

Kamerası zaten tartışılmaz hala en iyisi bence amiral gemilerindeki kamera sensörlerini büyultmedikleri sürece o cihazlarla kaliteli görüntü çekme şansın zor özellikle gece bence alınabilir bir cihaz vede dikkat çeken bir cihaz bende beyazı var bu rengi tavsiye ederim
     En iyi donanıma sahip ve en güncel lumia hangisi ? En iyi donanıma sahip ve en güncel lumia hangisi ? En iyi donanıma sahip ve en güncel lumia hangisi ?

Resimler lumia 1020 ile kendi çekimim prof bi makinadan faln değildir

Umarım kamera kalitesine açıklık getirmiştir resimler saygılar

sonunda olumlu yorum yav:)

ee ne düşünüyosunuz yani karar verebildinizmi

• koçari K kullanıcısına yanıt
    930 herşeyi iyi hoş piyasada yok kenarı soyuluyormuş bazı 2.ellerde gördüm, arkadaşa hepsiburada da 830 aldık iyi hoş kibar ortanın üstü onun da kenarları soyuluyor oraya kaplama yapmışlar, 1520 hepsiburadada 1400 tl herşeyi iyi 6 inç çok büyük ,950 ler çok pahalıya gelecek 2500 tl de bi telefona verilmez,1020 ekranı küçük,

en iyisi şimdi kullandığım Nokia 5800 x press music :D :D :D hâlâ kenarındaki kırmızı şeritler parlıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak**

ee ne düşünüyosunuz yani karar verebildinizmi

evet 1020 alicam:)

cok sevindim gercekten pisman olucagini dusunmuyorum cunku windows mobil
    ios gibi kasma donma takilma yasamazsin vede lumia 530 630 830 930 1520 de ne ozellik varsa 1020 dede ayni
    ekstra 1020 2 gb ram oldugundan diger 1 gb lara gore daha fazla destek alir diye dusunuorum ve birde kamera zaten
    tartismaya bile gerek yok hersey ortada
    " Düz Herif " İsim ile bu kadar mı uyumlu olunur

Kötü wp yoktur kötü kullanıcı vardır !

Şakayı bir yana bırakalımda şöyle bir durum söz konusu WP işletim sistemine sahip bütün cihazlar hızlı stabil güzel iyi eksik sadece mağazada oda kişiye göre değişir.
    He şuda bir gerçek hocam 1020 eskidi. Sistemin stabil oluşu telefonu ayakta tutuyor emin olabilirsin. Eğer o cihazda android falan olsaydı milyon kere patlardı. Ama sırf sisteme güvenip eski bir cihaz almak ne kadar akıl kârı düşünmek lazım.
    Alacağım diyorsanız cihaz güzel alabilirsiniz ama bu sadece siz istiyorsunuz diye . Oysa ki bizim önerimiz yeni donanıma sahip bir cihaza sahip olmanız sonuçta bunu biz değil siz kullanacaksınız bizler windows phone kullanıcıları olduğumuz için karşılaşabileceğiniz durumları ve karşılaştığımız durumları göz önüne alarak tavsiyeler veriyoruz. L930 veya 1520 alın çok çok çok iyi derim ama şuda bir gerçek sabredip 950 alırsanız cep telefonu tarihinin ilkleri yaşatan cihazına sahip olmuş olacaksınız.
    Buda paha biçilemez sanırım. L820 kullanıcısıyım 3 sene olacak sanırım çok memnunum 3 sene daha kullanırım bu yüzden güncel kalın isteriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nurkan58 -- 22 Ekim 2015; 16:07:03 >

• Tabiki size kalmis ama o paraya wp almayin yillarca kullandim o parayi haketmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Nurkan58

" Düz Herif " İsim ile bu kadar mı uyumlu olunur

Kötü wp yoktur kötü kullanıcı vardır !

Şakayı bir yana bırakalımda şöyle bir durum söz konusu WP işletim sistemine sahip bütün cihazlar hızlı stabil güzel iyi eksik sadece mağazada oda kişiye göre değişir.
    He şuda bir gerçek hocam 1020 eskidi. Sistemin stabil oluşu telefonu ayakta tutuyor emin olabilirsin. Eğer o cihazda android falan olsaydı milyon kere patlardı. Ama sırf sisteme güvenip eski bir cihaz almak ne kadar akıl kârı düşünmek lazım.
    Alacağım diyorsanız cihaz güzel alabilirsiniz ama bu sadece siz istiyorsunuz diye . Oysa ki bizim önerimiz yeni donanıma sahip bir cihaza sahip olmanız sonuçta bunu biz değil siz kullanacaksınız bizler windows phone kullanıcıları olduğumuz için karşılaşabileceğiniz durumları ve karşılaştığımız durumları göz önüne alarak tavsiyeler veriyoruz. L930 veya 1520 alın çok çok çok iyi derim ama şuda bir gerçek sabredip 950 alırsanız cep telefonu tarihinin ilkleri yaşatan cihazına sahip olmuş olacaksınız.
    Buda paha biçilemez sanırım. L820 kullanıcısıyım 3 sene olacak sanırım çok memnunum 3 sene daha kullanırım bu yüzden güncel kalın isteriz

L950 benim bütcemi çok aşar alt tarafı staj gören bi öğrenciyim maximum 700 tl bi bütcem "olacak"..
    930 benimde hoşuma gitti donanımsal olarak ama oda 2. el olarak izmirde yok sanırım varsada fiyatı malum yüksek biraz..
    L1520 iyi fiyatıda fena değil ama 6 inç .:( hiç bana gelmez.

bi tek seçenek lumia 1020 olarak kalıyor. işin bi tarafıda forumdaki 1020 kullanıcıları kulübü. hiç kimse telefonundan şikayetci değil tam aksine herkes rahatca önerebiliyor.

sony xperia m2 kullandım herkes şikayetciydi forumda gm discovery kullanıorum yine forumda herkes şikayetciydi memnun değildi.

Staj yapan öğrenci olduğunu belirtsen hiç yükselmeyiz bu kadar Ben staj yapan bir öğrenciyken 6600 çıkıyordu 1300 tl civarı Bütcen 700 TL ise alabileceğin en iyi Lumia lardan biri 1020 . Ama 640XL bakmanıda öneririm. Güncel ürün yazılım desteği falan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nurkan58

Staj yapan öğrenci olduğunu belirtsen hiç yükselmeyiz bu kadar Ben staj yapan bir öğrenciyken 6600 çıkıyordu 1300 tl civarı Bütcen 700 TL ise alabileceğin en iyi Lumia lardan biri 1020 . Ama 640XL bakmanıda öneririm. Güncel ürün yazılım desteği falan .

640xl guncelmis aslinda ya napsam ki l1020nin kamerasi cok iyi ama windows10 da alicakmis

• Lumia 1020 güzel telefon ama kaç para vereceğine bağlı bir durum bu bence gidip'de 1200TL filan verme? bende yaklaşık bir senedir kullanıyorum sormak istediğin soru var ise cevaplayabilirim ayrıca dışarıda çok fotoğraf çekiyorsan önerebilirim ama ev içinde kendini filan çekeceksen hiç alma boşa gider
  • 950xl gelene kadar kral 1520 dir

• Bende 950 yi bekliyorum.

Daha önce iphone kullandım sonra lumia şimdi Android kullanıyorum.

Yok arkadaş en rahat güzel telefon lumia. Benim gibi oyun oynamayan tipler için ideal.

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri sirin

Bende 950 yi bekliyorum.

Yok arkadaş en rahat güzel telefon lumia. Benim gibi oyun oynamayan tipler için ideal.

hangi lumia'yi kullandiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serseri sirin

Bende 950 yi bekliyorum.

hangi lumia'yi kullandiniz

Lumia 520 idi düşün birde en kötü donanımı var idi.

İphone 2g - iphone 4s - lumia 520 - note 3 ne şimdi zenfone 5. Bu sıra ile kullandım.

Windows makinelerin klavyesi çok başarılı. Kasma takılma yavaşlık yok.

Zaten WhatsApp facebook twitter birde tarayıcı. Bana yetiyor. Şarj uzun gidiyor. Belki ziraat Bankası uygulaması olsa daha iyi olabilir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.