İşte benim kafa özellikle hergünüm Datsik hold it down ,bar9,afk,protohype,must die dinlemekle geçiyo
Drybeansandrice kullanıcısına yanıt Pek urbanstep dinlemem ama güzelmiş hakatten chainsmokers basslarına benziyo
quote:Orijinalden alıntı: dubstepmusic Pek urbanstep dinlemem ama güzelmiş hakatten chainsmokers basslarına benziyo Sabahları hep bunları dinlerim uykumu açar.
Drybeansandrice kullanıcısına yanıt URBANSTEP birde kulaklık bırak uyku açmayı paralel seyahat edersin
quote:Orijinalden alıntı: dubstepmusic URBANSTEP birde kulaklık bırak uyku açmayı paralel seyahat edersin Beats Kulaklık var zaten.
quote:Orijinalden alıntı: Drybeansandrice quote:Orijinalden alıntı: dubstepmusic URBANSTEP birde kulaklık bırak uyku açmayı paralel seyahat edersin Beats Kulaklık var zaten. Beatz kulaklık kulağı acıtıyo ama dinlemeye değer
quote:Orijinalden alıntı: dubstepmusic quote:Orijinalden alıntı: Drybeansandrice quote:Orijinalden alıntı: dubstepmusic URBANSTEP birde kulaklık bırak uyku açmayı paralel seyahat edersin Beats Kulaklık var zaten. Beatz kulaklık kulağı acıtıyo ama dinlemeye değer Aynı fikirde değilim, acıtma gibi bir sorun yaşamadım açıkça. Ses kalitesine de söyleyecek bir şey yok zaten muhteşem. Özellikle bu tür şarkılar.
quote:Orijinalden alıntı: Drybeansandrice quote:Orijinalden alıntı: dubstepmusic quote:Orijinalden alıntı: Drybeansandrice quote:Orijinalden alıntı: dubstepmusic URBANSTEP birde kulaklık bırak uyku açmayı paralel seyahat edersin Beats Kulaklık var zaten. Beatz kulaklık kulağı acıtıyo ama dinlemeye değer Aynı fikirde değilim, acıtma gibi bir sorun yaşamadım açıkça. Ses kalitesine de söyleyecek bir şey yok zaten muhteşem. Özellikle bu tür şarkılar. benimkinde şu lastik kılıfının yerine garip bi madde var ondan acıtıyo https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuV022OO_Et94Z_Odq_0F-ldhHD2zPLJneQfhRgjcLfwnOOd9MKw
quote:Orijinalden alıntı: dubstepmusic quote:Orijinalden alıntı: Drybeansandrice quote:Orijinalden alıntı: dubstepmusic quote:Orijinalden alıntı: Drybeansandrice quote:Orijinalden alıntı: dubstepmusic URBANSTEP birde kulaklık bırak uyku açmayı paralel seyahat edersin Beats Kulaklık var zaten. Beatz kulaklık kulağı acıtıyo ama dinlemeye değer Aynı fikirde değilim, acıtma gibi bir sorun yaşamadım açıkça. Ses kalitesine de söyleyecek bir şey yok zaten muhteşem. Özellikle bu tür şarkılar. benimkinde şu lastik kılıfının yerine garip bi madde var ondan acıtıyo https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuV022OO_Et94Z_Odq_0F-ldhHD2zPLJneQfhRgjcLfwnOOd9MKw Anladım. Peki ses kalitesi nasıl?
quote:Orijinalden alıntı: Drybeansandrice quote:Orijinalden alıntı: dubstepmusic quote:Orijinalden alıntı: Drybeansandrice quote:Orijinalden alıntı: dubstepmusic quote:Orijinalden alıntı: Drybeansandrice quote:Orijinalden alıntı: dubstepmusic URBANSTEP birde kulaklık bırak uyku açmayı paralel seyahat edersin Beats Kulaklık var zaten. Beatz kulaklık kulağı acıtıyo ama dinlemeye değer Aynı fikirde değilim, acıtma gibi bir sorun yaşamadım açıkça. Ses kalitesine de söyleyecek bir şey yok zaten muhteşem. Özellikle bu tür şarkılar. benimkinde şu lastik kılıfının yerine garip bi madde var ondan acıtıyo https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuV022OO_Et94Z_Odq_0F-ldhHD2zPLJneQfhRgjcLfwnOOd9MKw Anladım. Peki ses kalitesi nasıl? HARİKA zaten iyi olmasa kullanmam, bilmiyorum belkide orjinal değildir
buda cok guzel < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsızbeladinleyen2000li -- 16 Mayıs 2014; 13:45:28 >
quote:Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li buda cok guzel Forumda dubstep den anlayan arkadaşlarımız var , hepinize teşekkür ederim ,bu monster benim günlük dinlediğim müziklerin başında gelir
quote:Orijinalden alıntı: dubstepmusic quote:Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li buda cok guzel Forumda dubstep den anlayan arkadaşlarımız var , hepinize teşekkür ederim ,bu monster benim günlük dinlediğim müziklerin başında gelir bıde bu var dubstepmı bılmem ama guzel
quote:Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li quote:Orijinalden alıntı: dubstepmusic quote:Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li buda cok guzel Forumda dubstep den anlayan arkadaşlarımız var , hepinize teşekkür ederim ,bu monster benim günlük dinlediğim müziklerin başında gelir bıde bu var dubstepmı bılmem ama guzel DUBSTEP değil ,bu trap müzik ,bu tür pek sevmem ama sınıfı için başarılı
quote:Orijinalden alıntı: alik01 Zomboy çok iyidir ilk başta çok zorlar kulağı sonradan alışırsın. İşte zomboy u anlatan kısa bi video, DJ.Zomboy o wobble lar nedir ya (en sevdiğim dj) http://www.youtube.com/watch?v=cZVsELAmHCM