Oluşturduğumuz listeye elbette eklenebilecek çok sayıda oyun bulunuyor. Bu yüzden değerli okuyucularımızın da yorumlarda beğendikleri düşük sistemli pc oyunları paylaşımlarını bekliyoruz. Bununla birlikte listemizde geniş bir skaladan oyun türleri barındırmaya özen göstermeye çalıştık. Zira düşük sistem gereksinimli oyunlar pc için neredeyse her türde bulunuyor ve farklı zevklere hitap edebiliyor. Bu yüzden listemizi düşük sistemli online oyunlar gibi hikayeli veya fps türünde pek çok farklı örnekle besledik.
Oluşturduğumuz listenin sıralamasının rastgele olduğunu ve iyiden kötüye gibi bir sıralamada olmadığını da belirtelim. Dilerseniz sözü çok uzatmadan düşük gereksinimli oyunlar listemize geçelim ve neler var görelim.
1. Spec Ops: The Line 🔫
Spec Ops: The Line oynamak için buraya tıklayabilirsiniz.
Fallout Shelter oynamak için buraya tıklayabilirsiniz.
Fallout Shelter Sistem Gereksinimleri
İşlemci: Intel Core 2 Quad veya dengi
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce GTS 250 veya Radeon HD 6970
Depolama: 2 GB
15. Path of Exile 🏹
Path of Exile oynamak için buraya tıklayabilirsiniz.
Path of Exile Sistem Gereksinimleri
İşlemci: Dört çekirdekli 2.6GHz veya dengi
Bellek: 6/8 GB RAM
Ekran Kartı: GTX 650 Ti veya Radeon HD 7850
Depolama: 40 GB
Ve evet düşük sistem gereksinimli oyunlar listemizin sonuna gelmiş bulunuyoruz. İçeriğimizde az sistem isteyen oyunlar ve onların kısa özetlerinden bahsettik. Bu listeyi yapma amacımız yukarıda da dediğimiz gibi sistemi güçsüz olan ve dolayısıyla oynamak için en düşük sistem gereksinimli oyunlar arayanlar için oluşturduk. Bunu yaparken olabildiğince geniş kategoriden oyunlar eklemeye özen gösterdik. Seçtiğimiz oyunların ister sistemi güçsüz isterse güçlü olsun, oyuncuları cezbedecek yapıda olmalarına ayrıca önem verdik. Ancak listemizde olmayı hak eden daha pek çok düşük sistemli oyunlar bulunduğunun da farkındayız. Bu konuda sizde yorumlar kısmında az sistem isteyen oyunlar hakkında beğendiğiniz yapımları bizlerle paylaşabilirsiniz. Düşük sistem gerektiren oyunlarla yetinmek istemeyip her oyunu dilediği gibi oynamak isteyenler ise sistem tavsiyeleri sayfamızda yer alan modelleri inceleyebilir.
⭐ Düşük Sistem Gereksinimli Oyunlar Oylama: 5/5 Toplam Oy: 45 ⭐
Mafia 2 , Ets 2 falan bunların neresi düşük sistemli
düşük sistem olarak ne algılıyorsunuz bilmiyorum. burada ki oyunların büyük çoğunluğunu kaldırmıyor ya da çok düşük fps alıyorum ben demek ki sizlere göre bende ki bilgisayar yok, ölü
Kanka zaten bu oyunlar genelde düşük sistem.Bizim ülkemizde düşük sistem 2 gb ram intel pentium pc olarak algılandığı için sıkıntı var. Ama buradaki oyunlar düşük sistem. Bunun da düşüğünü istiyorsan git cs 1.6 oyna başka adam akıllı oyun yok sana göre o zaman. Eğer pc çok kötüyse kusura bakma ama ölüdür. 4GB RAM pc orta halli sanılıyor ama değil. 2010 öncesi oyunlara bak istersen.
kaptan benim pc pentium e6700 + nvidia 210 genede listedeki valorant harici her oyunu açıyor o kadar eski olmasına rağmen
Reis senin bilgisayar abaküs sanırım. bundan düşüğü yok. doom 1993 oyna onu garanti kaldırır .
valorant yükseldi aga enaz dx11 istiyor
abi şakamısın valorant neresi düşük sistem en düşük görüntü ayarında max 10 fps alırsın o yazdığın gereksinimlerle siz denemeyin elinizde kalır anakartı yakarsınız
reis benim bilgisayarım kötü olmasına rağmen valorant 150 fps alıyorum geforge gt 630 bile yetiyor
abi af edersin ama artık 8 gb altı pc olanın ne bilim mc bile giremezsin onlara yüksek diyorsan