Şimdi Ara

En İyi Film İndirme Siteleri Hangisi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
3
Favori
56.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben güzel türkce dublaj yada alt yazılı film indirme sitesi arıyorum ...... Torrent, Yada Tek part indirebileceğim bir site var mı?

Bundan bir hafta öncesine kadar Vk izle adında bir site vardı... Ayrıca çok da başarılıydı .... Şöyle anlatayım İstediğiniz filmi açıyorsunuz ister izleyin ister indirin....

indirme olayıda şöyle direk indiriyor... Turbobit falan yok direk indiriyo..... Ama ben bir film bile indiremeden site kapandı

Neyse ....

Bu tarzda yada sürekli güncel türkçe dublaj yada alt yazılı film olan film site tavsiyelerinizi bekliyorum.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apsanax -- 23 Şubat 2014; 15:49:26 >
  • yify
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

yify
    Cevabınız için Teşekkürler Şimdi Bakıyorum siteye Türkçe Filmler Var mı?
  • ulan ya kahkaha attım bir film bile indiremeden site kapandı lafına çok yaşa bu arada bahsettiğin gibi direk indirme imkanı sunan site bulursan buraya yazar misin? yify den bir türlü film izleyemedim biri açıklayabilirse çok güzel olur
  • yify sitesini incelediğim kadarıyla bir torrent film indirme sitesi ... film izlenmiyor sanırım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apsanax

yify sitesini incelediğim kadarıyla bir torrent film indirme sitesi ... film izlenmiyor sanırım ...
    Arkadaşlar selam şuan güncel film ve dizileri benwww.mkvturk.com sitesinden indiriyorum. Genellikle 3d film ve 1080p full hd film indiriyorum güzel bir site üye oldum tavsiye ederim. Hani bazen olmayan filmler oluyor sitede iletişimden mesaj atınca ilgilenip siteye ekliyebiliyorlar. Filmler mkv olarak veriliyor kalitelerde çok iyi ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsilker

Arkadaşlar selam şuan güncel film ve dizileri benwww.mkvturk.com sitesinden indiriyorum. Genellikle 3d film ve 1080p full hd film indiriyorum güzel bir site üye oldum tavsiye ederim. Hani bazen olmayan filmler oluyor sitede iletişimden mesaj atınca ilgilenip siteye ekliyebiliyorlar. Filmler mkv olarak veriliyor kalitelerde çok iyi ayrıca.

sözüm meclis dışı bu böyle bilinsin..

Bu gibi aktiviteleri babalarının hayırlarına ediyorlarsa, büyük sevap işliyorlar anladın sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: brsilker

sözüm meclis dışı bu böyle bilinsin..

Bu gibi aktiviteleri babalarının hayırlarına ediyorlarsa, büyük sevap işliyorlar anladın sen

Alıntıları Göster
    idm(internet download manager) kullanarak indirmen daha rahat olacaktır. sadece bir öneri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witch-King of Angmar

idm(internet download manager) kullanarak indirmen daha rahat olacaktır. sadece bir öneri

Alıntıları Göster
    Popcorn time
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Popcorn time

Alıntıları Göster
    unutulmaz filmler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

unutulmaz filmler.

Alıntıları Göster
    Malzemeler ;
    1 adet İdm
    1 adet film ismi
    1 adet internet

Tarif;
    Idm yi kuruyoruz googleye istediğimiz filmi yazıyorz (örnek: forrest gump 720p) sonuçlar arasından dublaj-altyazı neyse seçiyoruz..
    Sonra Tek part tercihimdir. sonra filmi açıyoruz 720p şeklinde
    ve üstte belirecek indirme şeysetmesine tıklıyoruz
    cok hızlı bir şekilde indirebiliyoruz
  • Teşekkür Ederim
  • quote:

Teşekkür Ederim
    http://rarbg.com/torrents.php?category=14;17;42;44;45;46;47;48 ,https://publichd.to/
    100 den fazla bluray remux bu sitelerden indirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakır91 -- 16 Şubat 2015; 21:54:50 >
  • Teşekkürler
  • quote:

Teşekkürler
    http://www.dcrgworld.com/portal.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: idris-tolar

http://www.dcrgworld.com/portal.php

Alıntıları Göster
    http://www.sadecebluray.com/portal.php

bluray hd dual 1080 720 3D 3 boyutlu türkçe dublaj dizi film remux indirebilirsiniz
  • PAYLAŞIMDA BULUNDUGUMUZ FİLMLER, PROGRAMLAR, PC OYUNLAR, İŞLETİM SİSTEMLERİ, RAZGELE VEYA GELİŞİ GÜZEL PAYLAŞILMIYOR HEPSİ SECİLİ TAVSİYE PROGRAMLAR FİLMLERDİR.LİNKLERDE REKLAMI GECMENİZ YETERLİ DİREK İNİCEKDİR.PROGRAM PC OYUN İSTEKLERİNİZİ BİZİ BİLDİRİN. güncel tavsiye ederim.

https://www.facebook.com/groups/41araz41/
  • saglam günce bakın mutlaka

https://www.facebook.com/groups/41araz41/
  • Merhaba Arkadaşlar Bluray Veyahut UHD için size tavsiye edebilecegim "Myrlse.se" Veya "Hdencode.com" Veya "snahp.it"dir Arşiv için kaliteli sitelerdir reklam azdır Hdencode Sadece uploaded.net sitesi ile çalışmaktadır Myrlse.se ise 7-8 Farklı Filehost siteleriyle çalışmaktadır. Arşivciler için kesinlikle tavsiyem hesaplı olan uploaded den premium üyelik alıp güzel ve sağlam arşiv yapmaları için birebir sitelerdir.Ha ben blurayci değilim benim kotam bunlara yetmez diyorsanız sizi DDL yani direct download sitelerine yönlendirebilirim. Bu DDL siteleri hem bluray Hemde Dvdrip - Yify - Rarbg Gibi coderlerin paylaşımlarını yapmaktadır "2ddl.ooo" - "ddlvalley.me" - "scnsrc.me" -"sanet.cd" bunlarda kotası olan kişiler için sitelerdir. Ama bana kalırsa kotası olmayanlar AKN için korkanlar gece 2-8 arası Bildiginiz üzere AKK işlemiyor jdownloader ile zamanlayıcıyı ayarlayıp oto part çıkartma sistemini kullanarak download yapmak en mantıklısıdır Zaman açısındada.Günde 5 10 film indireceginize 2 3 tane Bluray indirirsiniz Ama kaliteli olur zevk almış olursunuz :). 1.5 - 2 Gb arası "yify" vb sitelerden indirip sesten kısıp görüntüyü düzgünleştirmeye çalışan fakat Büyük ekranlı tv lerde Görüntüsü Çamur gibi olan coder'lerdenden değilde 8-10 Gb 'arası çalışan coderlerden Gerçekten İşin ustasından indirmek daha mantıklıdır. Örnegin - "CHD" -"Framestor" - "Sparks" veyahut "Zone" gibi coderlerden indirmek bir farklıdır. Eh bir aralar TehParadox Gibi muhteşem site vardı şimdi oda yok malesef Şunu bilinki size asla (VİP) siteleri tavsiye etmiyorum nedeni ise istediginiz herşeyi bulamıyorsunuz tamam kendi sunucuları var son hız çekiyorsun fakat ben herşeyi bulamadıktan sonra ne yapayım (VİP) sitesini ha diyorsanız ben istedigim filmi buldum fakat uploaded linki kırık başka sunucuda aktif ozamanda Başvuracagınız ilk yer Generator siteleridir Yani Birden fazla sunucuda premium ile Aktif indirme sağlayan sitelerdir biraz araştırmak yeterlidir.Fakat bu tür sitelerde Premium üyelik Almadan Belirli indirme kotaları ve Çok fazla Reklam bulunmaktadır.Bunun için Premium almak şartdır ve Gerçekten Kaliteli siteler Mevcutdur.Ha ben filehost değilde Torrent İndirmek istiyorum Diyorsanızda Ona birşey Diyemem Çünki Torrent'den Hiç haz almayan birisiyim Ve Tavsiye etmiyorum ama yok illam ben torrent indirmek istiyorum diyorsanızda "UltraHDclub" Vazgeçilmezdir :).Ve gerçekten üst kademe Arşivci iseniz Usenet'e başvurmanızı isterim Gerçekten Yok Yok Yanında Bide Ücretli Arama Motoru Satın alırsanız Tadından Yenilmez. Eger yazdıklarımda bir yanlışlık gibi durum söz konusu ise yazmanız yeterlidir Aklınıza takılan birşey olursada Konu Altına yazmanız yeterlidir. Herkese Kolay gelsn Benden bu kadar :):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastjamal42 -- 29 Eylül 2017; 0:38:41 >
  • Ben filmleri hdindir.org dan indiriyorum. Tek link paylasim yapılıyor. Güncel diziler de yükleniyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.