Merhaba ben çaylak bir üye ve vasat sayılabilecek bir bilgisayar kullanıcısıyım 6 yıl masaüstü pc kullandım.Özellikle ilk kullanmaya başladığımda internetten bilinçsizce indirdiğim program,film...vs sık sık format atmama sebep oluyordu.En sonunda "disc boot failure" hatası vermeye başladı ve elden çıkarttım. Yakın zamanda "acer aspire 5745G" aldım ve kullanmaya başladığım daha ilk ay (deneme sürümü yüklü olan virüs koruma programının süresinin dolması sonucu) arkadaşımın USBbelleğinden bulaşan "trojan" ile servise gitti geldi
Bu yeni bilgisayarıma artık iyi bakmak istiyorum.ZoneFirewall almak yüklemeyi düşünüyorum ne dersiniz???, ayrıca Virüs Koruma programı da yüklemek istiyorum bana hangi pogramı tavsiye edersiniz?????
NOT: PC mi bu sefer iyi kullanmak istiyorum müzik,film,fotoğraf...vs arşivlemek için bugün "seagate 2.5 1tb freeagent® goflextm usb3.0" aldım, programlar dışında birşey atmayacağım PC'min hafızasına artık :)
Ben Comodo Firewall dışında güvenlik duvarı kullanmadım, hala kullanmaya devam ediyorum, memnunum
bilmiyorum işte, en iyisi hangisi bilmiyoruuuuuuuuuuum! bilsem buradan çare aramam neden kimse cevap vermiyor (1 aydır) :(
sandboxie + zone alarm firewall kullanıyorum.
Zamanında Comodo kullanıyordum güzeldi ama ZoneAlarm bir tık daha iyi gibiydi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme