Şimdi Ara

EN İYİ FOTOĞRAF ÇEKEN TELEFON? ( DETAYLI VE KALİTELİ FOTOĞRAF ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Android cihazlar arasında G4 ve Note 5/S6 en iyileri. Yeni çıkacak olan iPhone'lar da bu seviyeye rakip olur diye düşünüyorum, zaten şu anda da gayet iyi kameraya sahipler.
  • Evet dün itibari ile g4 almış bulunmaktayım. Çok karıştırmaya vaktim almadı ama Şuana kadar memnunum. Kamerası gerçekten çok güzel. Arayüzü de hoşuma gitti. Batarya ile ilgili değerlendirmeyi de birkaç güne kadar yaparım. Ilgililere tek tek teşekkür ediyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyanın en iyisi hâlâ 808. İki cihazın da karşılaştırmasını buldum. CM1 sarımtrak bir tonda çekiyor. Adamlar 808'i daha başarılı bulduklarını belirtmişler.

smartcam.club/node/3265

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Özellikle gündüz çekimlerinde bence'de en iyi telefon şuan 808, 808 ile çekilen fotoğraflar hep daha doğal geliyor bana L1020'nin avantajı manuel ayar ile gece çekimlerinin daha iyi olması gereken ilgi verilse daha iyi duruma'da gelebilir ama sadece kamera önemli diyen biri için 808 en iyi seçeneklerden biri, Cm1'in avantajıda sensör boyutu sanırım ülkemize gelmediği için pek araştırmadım onu.
  • Ulan bu millette amma fanboy ha samsung u normal kullanıcı olarak kullanıyorum 2 yıldır tab 2 7.0 nov alauncher ve greenify yüklü sıfır kasma arkadaşlar vallahi billahi kassa bile çok çok az akıyor cihaz resmen 2 çekirdekli işlemciye rağmen şimdiki zamanda kötü tel yoktur kullanmasını bilmeyen kullanıcı vardır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • G4 ve S6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.