Şimdi Ara

En iyi futbol oyunu FİFA mı?PES mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

En iyi futbol oyunu FİFA mı?PES mi?

(En Son Oy Tarihi: 13.7.2012)
Giriş

Orjinalden alıntı: leco

quote:

Orjinalden alıntı: rapture

quote:

Orjinalden alıntı: leco

Doğru sizi mi kırıcam anketler yalan herşey yalan.

Alın bu cahili dışarıya

Şurada gırgır geçiyoruz adabınla konuş. Laf bulamayınca saçmalama.

Gamespotun, IGN nin incelemesine bir neden buldun ya sana kullanacak başka kelime bulamadım kusura bakma

• quote:

Orjinalden alıntı: Kirk Hammet

quote:

Orjinalden alıntı: GencayA
    ARKADAŞLAR D&R'IN ALT KISMINDA PS3TE FIFA 2009 OYNADIM. TELEVİZYONUN KÖTÜLÜĞÜNDENDİR BELKİ AMA FIFA HİÇ HOŞ GELMEDİ BANA. NESİ GÜZEL FIFA'NIN KONSOLDA ACABA?(CİDDEN MERAK EDİYORUM)

Bir kerede oynayıpta bir yorum getirilmesi kötü olmuş. Mesela online'ı çok iyi. Grafikler müthiş... Arkadaşlar sayar şimdi daha.

Ama tvden tvye epey fark gözüküyor. Teknosada daha berbat bi tvde gördüm o iyice kötüydü grafik açısından.

• Benim için Virtua Striker serisi 1 numaralı futbol oyunudur.
    1994'ten beri Konami futbol oyunlarını oynuyorum.(Arcade temelli İss'den bu yana yani)Çok banal bir seri oldu artık.
    Virtua Striker 4 bence şu anki en iyi futbol oyunudur.Maalesef sadece arcade sistemlerinde vardır ve evlere girememiştir.Kaldı ki ilk 3d futbol oyunu da Vs serisidir.
    Sonuna kadar Virtua Striker diyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 17 Nisan 2009; 23:34:30 >
  • quote:

quote:

quote:

ARKADAŞLAR D&R'IN ALT KISMINDA PS3TE FIFA 2009 OYNADIM. TELEVİZYONUN KÖTÜLÜĞÜNDENDİR BELKİ AMA FIFA HİÇ HOŞ GELMEDİ BANA. NESİ GÜZEL FIFA'NIN KONSOLDA ACABA?(CİDDEN MERAK EDİYORUM)

Bir kerede oynayıpta bir yorum getirilmesi kötü olmuş. Mesela online'ı çok iyi. Grafikler müthiş... Arkadaşlar sayar şimdi daha.

Ama tvden tvye epey fark gözüküyor. Teknosada daha berbat bi tvde gördüm o iyice kötüydü grafik açısından.

İyi bi HD tv de oynamanı tavsiye ederim

• PES...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapture

quote:

quote:

quote:

İyi bi HD tv de oynamanı tavsiye ederim

Bir ara PS3 cafede deneyeceğim umarım.

• Bu arada en iyi futbol oyunu Fıfa 99'dur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.