Şimdi Ara

En iyi grafikli Snes oyunu ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Britanyayı biliyordum da FRG'nin Almaya olduğunu 20 sene sonra öğrenecektim.
    Belçika zannederdim. Federal Republic Germany imiş meğer Batı Almanya... :)
  • 35plt35 kullanıcısına yanıt
    O zamanlar bilmesen de oyunun en iyi takımlarından birisini almışsın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç farkı olduğuna bende inanırdım. En güçlü takımı Brezilya sanardım :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Gaza gelip ben de Snes emulatoru indirdim demiştiniz .. Hangisini indirdiniz ? John Snes Lite ? Snes9x ? SuperRetro16 ?

• John ve matsu. OTG kablomda var süper oldu :)Telefonu bir gün joystick ile atari gibi kullanacağım aklıma gelmezdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Evet joystick ile daha iyi ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

En çok şaşırdığım oyun Street Fighter Alpha 2. Oyunda herhangi bir kısıtlamaya veya eksiltmeye de gitmemişler. Birebir aynısı. Enteresan bir durum.

eksilme yok ama dövüşe ilk başlarken 1-2 saniye bekliyor alphada. eskiden salakmışız şu konsoldan getirtsek akrabalara oynarmışız ateri salonundan eksiği yok. street fighter alpha 2 aterisalonundada aynısı. sadece dediğim gibi dövüşe başlarken 2 saniye bi durma var bu snes versiyonunda sanırım yüklüyor hafızaya . konsolu en zorlayan oyun diyebilirim.

• En güzel grafikli oyunlardan 2 side superman ve spiderman venom versiyonu. adamlar hayvan gibi büyük. o zamanlar adamların büyük olması önemliydi. segada 16 bit ama ateri salonuna göre küçüktü yinede. snes te devasa spiderman ve akıcı grafikler çok güzel. spiderman normal olanı değil venom olacak.

Snes9X emülatöründe video ayarlarından 2x sai seçin prüzler gidiyor 2xhq var birde oda güzel pikselleri yok etmek için güzel seçenekler var emülatörde. tv box a kurdum tv de kol ile oynuyorum. telefondada pc dede aynı oyunları kurdum. snes in tek eksiği sonic the hedgehog yok segada var o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 7 Şubat 2021; 14:6:12 >
  • Benim de dikkatimi çekti dövüşten önce 2 saniye kadar beklemesi. Bir sıkıntı mı var diyordum. Grafik olarak Super Metroid'i çok beğeniyorum. Çok prüzsüz ve güzel geliyor gözüme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt

indireyim hocam şuan bende rom indiriyorum güzel olmayanları sildim zaten listemde 100 e yakın oyun var. geçenlerde A dan Z ye rom listesini indirmiştim içinden oyun bulmak zor oluyordu kendi listemi yapıyorum bende. varsa güzel oyun eklerim. ben zamanında top gear 2 oynuyodum.

aynen street fighter alpha 2 yi kaldırmıyor konsol o yüzden yani öyle kaldırıyor akıcı oynanıyor ama o duraklamalar başlarken ve bitişte oluyor normal yani oyunu öyle uyarlayabilmişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2khakan

indireyim hocam şuan bende rom indiriyorum güzel olmayanları sildim zaten listemde 100 e yakın oyun var. geçenlerde A dan Z ye rom listesini indirmiştim içinden oyun bulmak zor oluyordu kendi listemi yapıyorum bende. varsa güzel oyun eklerim. ben zamanında top gear 2 oynuyodum.

aynen street fighter alpha 2 yi kaldırmıyor konsol o yüzden yani öyle kaldırıyor akıcı oynanıyor ama o duraklamalar başlarken ve bitişte oluyor normal yani oyunu öyle uyarlayabilmişler.

Özel liste oluşturmak çok mantıklı. Bende de A'dan Z'ye hepsi var ama oynadığım beş on tane :) Hepsini oynayamasam da hepsinin elimin altında olması beni mutlu ediyor. Aslında yeni bir konu açıp oynanması gereken nes, snes ve mega drive oyunlarını toparlayabiliriz. Ne dersiniz? Hem özel olmuş olur hem daha kısa ve net olur. Alpha'ya gelince... duraklama bile olsa oyunun akıcılığı çok iyi. Snes çok güçlü bir konsol. O yakınlaşıp uzaklaşmalar, küpümsü görüntüler (izometrik), bazı oyunlardaki gerçek insan sesleri, ...

See you next mission:

En iyi grafikli Snes oyunu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

aynen bende nes snes mame sega hepsinin rom listesini yaptım klasör klasör kendi listelerim oldu ve bu klasörleri google drive hesabıma yükledimyeni oyunlar ekledikçe drive ı da güncelliyorum.

bunu yapmamın sebebi yıllardır internetten rom indirmekten sıkıldım. rom seç indir liste yap . bunları her formattan sonra yapmak yada başka bir platformda oynamak için yeniden indirdiğim için kendi listemi bulutta tutmaya karar verdim.

ilerde yeni bi cihaza emülatör yüklediğimde romlar hazır olsun bulutta hemen kendi romlarımı indireyim diyorum. bazende bu romların birgün internette yok olmasından korkuyorum. telif hakkı vs birden antika olur oyunlar kaldırılar heryerden diye bi fobim de var :) saçma gelebilir ama öyle.

mame den soğudum artık mame emülatörleri çok meşakatli chd rom hatası veriyor androidte bazı oyunları açmıyor pc de hazır paketler var ama pek kullanışlı gelmiyor bana. mamede jeton sistemi olduğundan da ev için uygun değil bence. çünkü sınırsız jeton attığımızdan ölmüyosunuz jeton at devam et. yıllardır bitiremediğimiz oyunları mamede yarım saatte tek seferde bitiriyoruz bu da zevk vermiyor.

sega favorimdi fakat o da snesten düşük bir konsol. zamanında segam vardı. nes te zaten oynadığım 3 4 oyun en fazla . o yüzden snes benim için en iyi sistem ve tv box ta logitech f310 kol ile mükemmel atari oynuyorum hatta ps1 deki we 2002 yi. telefonumdada aynı romlar mevcut ama dokunmatik ile oynamak hoşuma gitmiyor.

yani kısacası kendi rom klasörlerim bulutta tutmak yıllardır çektiğim işkenceyi bitirecektir. ikidebir tek tek rom aramaktansa direk klasörü indiririm diyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 7 Şubat 2021; 20:38:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2khakan

aynen bende nes snes mame sega hepsinin rom listesini yaptım klasör klasör kendi listelerim oldu ve bu klasörleri google drive hesabıma yükledimyeni oyunlar ekledikçe drive ı da güncelliyorum.

bunu yapmamın sebebi yıllardır internetten rom indirmekten sıkıldım. rom seç indir liste yap . bunları her formattan sonra yapmak yada başka bir platformda oynamak için yeniden indirdiğim için kendi listemi bulutta tutmaya karar verdim.

ilerde yeni bi cihaza emülatör yüklediğimde romlar hazır olsun bulutta hemen kendi romlarımı indireyim diyorum. bazende bu romların birgün internette yok olmasından korkuyorum. telif hakkı vs birden antika olur oyunlar kaldırılar heryerden diye bi fobim de var :) saçma gelebilir ama öyle.

mame den soğudum artık mame emülatörleri çok meşakatli chd rom hatası veriyor androidte bazı oyunları açmıyor pc de hazır paketler var ama pek kullanışlı gelmiyor bana. mamede jeton sistemi olduğundan da ev için uygun değil bence. çünkü sınırsız jeton attığımızdan ölmüyosunuz jeton at devam et. yıllardır bitiremediğimiz oyunları mamede yarım saatte tek seferde bitiriyoruz bu da zevk vermiyor.

sega favorimdi fakat o da snesten düşük bir konsol. zamanında segam vardı. nes te zaten oynadığım 3 4 oyun en fazla . o yüzden snes benim için en iyi sistem ve tv box ta logitech f310 kol ile mükemmel atari oynuyorum hatta ps1 deki we 2002 yi. telefonumdada aynı romlar mevcut ama dokunmatik ile oynamak hoşuma gitmiyor.

yani kısacası kendi rom klasörlerim bulutta tutmak yıllardır çektiğim işkenceyi bitirecektir. ikidebir tek tek rom aramaktansa direk klasörü indiririm diyorum :)

İyi düşünmüşsünüz. Liste halinde tut, bas ve indir. Tertemiz. Sürekli yükle/sil yapıyorsanız dediğiniz mantıklı. Benim bir hddde, bir de bilgisayarımda duruyor romlar. Telefondan emülatörler yüklü olsa da çok nadir oynuyorum. Belki rpg, o da olay yavaş aktığı, Mario ve türevleri gibi seri basmalı olmadıkları için. Sürekli oynayan için telefon değil de el konsolu şart.

Mameyi ben de sevemiyorum çünkü dengeli çalışmıyor. Yok bilmem ne kodlu oyunu indir, yok fps düşüşleri falan, hiç gerek yok. Açıp snes oynamak daha mantıklı. Oyunlar çoğunlukla aynı zaten. Ben bir de retropie kurdum. Lcd tv'nin önünde bekliyor. Takıyorum fişi, 3 konsol da hazır. Artısı, çoğu oyun elinizin altında. Eksisi, bazı oyunlar stabil çalışmıyor (Starfox, Yoshi's Island 2, ...). Şu romların (hangi konsol olursa olsun) internetten silinme ihtimali beni de rahatsız ediyor. Hepsine elbette yetişemeyiz ama sevdiğiniz birkaç konsol serisini toplarsanız sizden mutlusu olmaz  En iyi grafikli Snes oyunu ? Aklınızda olsun, "No-intro" romları netteki en temiz romlar.

Super Metroid'i deneyin. İki kere bitirdim, yeniden oynayabilirim. O kadar güzel  En iyi grafikli Snes oyunu ? 

bi ara silinmişti hocam bütün rom siteleri eskiden kullandıklarım kapandı bir ara rom bulmakta zorlanmıştım. coolrom hiç kapanmadı ama bildiğim birçok site kapandı fakat şuan yeni birçok site açıldı yine eskisi gibi rahat buluyoruz. tabiki bende sürekli sistemim değişiyor teknoloji değişiyor yada heryerde her platformda bu romları çalıştırmak çalıştığını görmek beni mutlu ediyor ve enteresan geliyor. bu eski oyunların her platforma uyumlu olması save state olayının olması beni hayran bırakıyor. keşke şöyle bir oyun yapabilsem rom olarak 2021 de snes oyunu yapmak isterdim :)

•  En iyi grafikli Snes oyunu ?
     En iyi grafikli Snes oyunu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A30D8ADAD -- 14 Şubat 2021; 10:9:1 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.