Şimdi Ara

En İyi Hafıza Kartı Sandisk mi, Kingston mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
24.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: guro-35

Arkadaşlar ben cep telefonum için 8gb hafıza kartı almak istiyorum. Bugün bir mağazaya girdim,
    sandisk veya toshibadan birini alacaktım. Ama mağazadaki eleman telefonumun 8gb micro sd hc
    destekleyip desteklemediğini sordu.

Telefonum samsung f400 ve 8gb a kadar arttırılabilir hafızası var. Ama micro sd nin sonundaki hc ye aklım takıldı.
    Eleman telefon bunu kaldırmayabilir, bunlar microsd hc, kaldırmazsa da boşuna bir sürü para vermiş olursun dedi.
    Bir fikriniz varsa yardımcı olur musunuz? Nedir bu micro sd hc? Ve telefonum destekliyorsa sandisk mi toshiba mı önerirsiniz?

bendede f400 vardı ama 4 gb lık kartta 600 şarkıda mp3 ler deli gibi kasıyordu kullandığım kartta kingston dı

şimdi 5130 aldım bakalım ona sandisk kart alıcam

Ben 5130 xm'de 4 gb Toshiba kullanıyorum teknosa'dan aldım herhangi bir problem yaşamadım.Sandisk almanı öneririm ama.

• konu yine hortlamış
  • N82'imde 16 gb sandisk kullanıyorum şimdilik hiç bi problem yok tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: şugar_klavyeci

N82'imde 16 gb sandisk kullanıyorum şimdilik hiç bi problem yok tavsiye ederim

ben zamanında

En İyi Hafıza Kartı Sandisk mi, Kingston mu?

bu kırmızı tatlı kartı almıştım birde sony vardı sony ye göre verileri 2 kat hızlı atıyordu ve oyunlarda frame düşmesi yaşatmıyordu

birde rengini çok seviyordum aşık olmuştum karta satarkende çok üzülmüştüm ordan beri sandisk kaldı içimde

• şimdi ben n82me 16 gb harddisk almak istiyorum team class 6 ya ne diyorsunuz hepsiburadada 120 tl 16 gb n82 yi kasar mı mesala 10 gb doluysa bir iki yere sordum kazar 8 gb kullan sen dediler
  • merhaba arkadaşlar... aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum...telefonuma 8 gb micro sd kart alıcam toshiba ve kingston arasında kaldım ikisinin fiyatıda 40 tl(toshiba 2-3 tl daha ucuz olabilir) hangisini almamı önerirsiniz???yardımcı olursanız sevinirim...sevgiler,saygılar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: _konsensus_

merhaba arkadaşlar... aklıma takılan bir soruyu sormak istiyorum...telefonuma 8 gb micro sd kart alıcam toshiba ve kingston arasında kaldım ikisinin fiyatıda 40 tl(toshiba 2-3 tl daha ucuz olabilir) hangisini almamı önerirsiniz???yardımcı olursanız sevinirim...sevgiler,saygılar....

cevap yokmu arkadaşlar???okadar hortlattım konuyu... birde class 4 ve class 6 seçenekleri varmış aralarında çok fiyat farkı varmıdır???

• Toshiba hiç kullanmadım onun için net birşey söyleyemem ama N70'de 1GB Kingston kartı kullanıyordum ve hiçbir sorunuda yoktu class 4 veya class 6 arasında herhangi bir fark olacağını sanmıyorum ben 16GB Sandisk class 2 kart kullanıyorum ve çok hızlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Toshiba hiç kullanmadım onun için net birşey söyleyemem ama N70'de 1GB Kingston kartı kullanıyordum ve hiçbir sorunuda yoktu class 4 veya class 6 arasında herhangi bir fark olacağını sanmıyorum ben 16GB Sandisk class 2 kart kullanıyorum ve çok hızlı

teşekkür ederim cevabınız ve yardımınız için...
  • Kesinlikle Sandisk. RAM'de Kingston
  • Ben sana şöyle söyleyeyim. Bende şu an Kingston Microsd 1 gb ve 2gb var. 2 gb olanı henüz yeni yani bir sorun yok. Ama 1 gb olan yaklaşık 1,5 senelik ve bilgisayara taktığım zaman çok geç açılıyor. Neredeyse 20 kere takıp çıkarıyorum. Yani anlayacağın Kingston u tavsiye etmem.
  • Sandisk daha hızlı kim ne derse desin kingston da nerdeyse aynı hızda ama sandisk az farkla önde
  • arkadaşlar benim 8 gb sandisk im var .. içine mp3 atıyorum flaş belleği çıkarıyorum.. 2 saniye sonra sokuyorum attığım müzikler çalmıyor. çok denedim uzantısı uymuyor dedi. hangi uzantıda atıysam çalmıyor.. sorun ne olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: utQ94

sandisk 64 mb lık ları 256 gibi herşeyi alıyo (sonyericsson) 1 likleri hiç kasmıyo tabi sonericsson için geçerli nokia yı bilemem. teknosa 1 lik 40 ytl ye satıyo ben sandisk derim

64mb
  • Toshiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 3.0 kingston bellek düşünüyorum. Kingstondaki sürgeçli değil, sandiskte var kullanışlı geliyor ama kingston ağır basıyor kendimce.
  • arkadaşlar lg g3 için 32gb microsd kart alıcam hangi marka alayım kingston mu samsung mu

http://www.hepsiburada....-tr-p-FTHFZSAMEVOMC32GB

http://www.hepsiburada....2-32gb-p-FTHFZKNG10G232
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.