Şimdi Ara

En İyi Hareket (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakman349

leona ile penta attım (bilmeyen kalmasın)

Forumun girişindede vardı leonayla penta attım diye bi forum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aramda kasılmış rengarla çalıda dururken karşı takımın squishylerine zıplamıştım baktım üçü de ben yoldayken öldü, diğerleri de doğmuş geliyodu u açıp kulenin altından geçip birine atlayıp kestim, çalının yakınında bi yerde kaldım en son adam farketmemiş olacak ki önümden geçti onun da kafasına atladım öldü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ireina Nadar

aramda kasılmış rengarla çalıda dururken karşı takımın squishylerine zıplamıştım baktım üçü de ben yoldayken öldü, diğerleri de doğmuş geliyodu u açıp kulenin altından geçip birine atlayıp kestim, çalının yakınında bi yerde kaldım en son adam farketmemiş olacak ki önümden geçti onun da kafasına atladım öldü :)

Helal güzel hareket adam körmüş heralde

• Sup leona almistim.Takimda adc afk idi.bizim arkadas da son tfde veigar ile quadra atti.Son adam icin base girdim,adami kestik.Killi tanklicam derken ben almisim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Albino Aslan

Sup leona almistim.Takimda adc afk idi.bizim arkadas da son tfde veigar ile quadra atti.Son adam icin base girdim,adami kestik.Killi tanklicam derken ben almisim.

Güzel ama kötü bi hareket olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: JuniEr10

quote:

Sup leona almistim.Takimda adc afk idi.bizim arkadas da son tfde veigar ile quadra atti.Son adam icin base girdim,adami kestik.Killi tanklicam derken ben almisim.

Hatta bizim takim veigar,amumu,zac,leona idi.amumu 3 ünü ulti dip dibe yakaladi.veigar meteor atti.ben leona ile ulti attim.adamlar yerlerinden kipirdayamadan kestik.kayle`yi de ulti ile teklemisti.thres icin de base e girmistik

• ziggsle. baronda görüş olmadan sadece ultiyle baronu çalıp double kill almıştım bi de. 2 kişi de beni kesmeye uğraşıyordu o sırada niye onlara değil de barona attım ultiyi bilmiyorum
  • Malpla 5 kişiye ult late game won

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lee sin ile totem w+q+ r ile birlikte hemen flashla arkasına geçip adcyi takımın içine atmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six_Strings -- 28 Ocak 2015; 21:41:41 >
  • quote:

quote:

quote:

Hatta bizim takim veigar,amumu,zac,leona idi.amumu 3 ünü ulti dip dibe yakaladi.veigar meteor atti.ben leona ile ulti attim.adamlar yerlerinden kipirdayamadan kestik.kayle`yi de ulti ile teklemisti.thres icin de base e girmistik

Helal olsun güzel hareketmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

ziggsle. baronda görüş olmadan sadece ultiyle baronu çalıp double kill almıştım bi de. 2 kişi de beni kesmeye uğraşıyordu o sırada niye onlara değil de barona attım ultiyi bilmiyorum

oda bakış açısı

• quote:

Orijinalden alıntı: Malphite

Malpla 5 kişiye ult late game won

Oha tekledinmi hepsini

• hatirladigim aglaticak derecede tasidigim oyunda yapmistim sanirsam. ghost+flash olaf - eski olaf tabi - topta ilah olmustum oyunu da 15-40 alan kaybediyoruz nasil olduysa 1v5 girip quadra attim sonrasinda bizimkiler gittiler hemen bitirdiler hatta ciddi anlamda lol hayatim boyunca ilk defa 9 kisiden tebrik aldigim oyundu o benim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbortif

lee sin ile totem w+q+ r ile birlikte hemen flashla arkasına geçip adcyi takımın içine atmıştım

Ben lee oynamadığım için karşıma gelincede sinir oluyorum

• nidali ile 2 minyonun arasından kırmızı çalarken penta atarak ao shin tekledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

hatirladigim aglaticak derecede tasidigim oyunda yapmistim sanirsam. ghost+flash olaf - eski olaf tabi - topta ilah olmustum oyunu da 15-40 alan kaybediyoruz nasil olduysa 1v5 girip quadra attim sonrasinda bizimkiler gittiler hemen bitirdiler hatta ciddi anlamda lol hayatim boyunca ilk defa 9 kisiden tebrik aldigim oyundu o benim.

Helal olsun sana o tf den çıkıncada cool bir şekilde base attın

• quote:

quote:

Oha tekledinmi hepsini

Yok :D takımda jinx vardı bi düz atak ultisi 3 kişiyi indirdi zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

nidali ile 2 minyonun arasından kırmızı çalarken penta atarak ao shin tekledim

Sen varya adamsın severim nidale

• quote:

quote:

quote:

Oha tekledinmi hepsini

Yok :D takımda jinx vardı bi düz atak ultisi 3 kişiyi indirdi zaten

Hee anladım olsun oda OP

• blitzcrankle oynuyorum alt takımdayız lee sin toptan minyon dalgalarıyla beraber aşağıdaki kuleye yürüyor ben kurbağanın ordayım bi q attım minyonların arasından çektim ben de anlamadım öldürdük işte
    buna benzer bir kaç şey oldu aynı oyunda barondan adc çalıp öldürdüm vs
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.