Şimdi Ara

EN İYİ HD PROJEKSİYON (ACER H5380BD)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar uygun fiyata HD projeksiyon ararken Hepsiburada da bu cihazı gördüm. Projetorcentral'de en iyi Hd projeksiyon diye lanse ediliyor sanırım cihaz yeni, sadece film amaçlı kullanmayı düşünüyorum. Formda bu cihazı kullanan veya önerecek/önermeyecek arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirse memnun olurum.

• başlık biraz iddialı olmuş,cihaz 720p HD Ready bir cihaz :) tecrübe etmediğim için yorum yapamayacağım f/p bir ürün mü tecrübe eden arkadaşlar paylaşacaktır.
  • gerçekten iyi bir cihaza benziyor , araştırayım bakalım biraz :) yabancı forum sitelerinde yorumlar oldukça iyi gibi ...
  • H5380 fiyat/performans anlamında harika bir cihaz...

Fiyatının düşük olmasının sebebi full hd cihazların fiyatının çok düşmesi

2200 tl ye full hd cihaz alınabiliyor

Hepsiburada dan arkadaşa aldırdım 100 tl de bonus vermişler çok memnun kalmıştı

Ama full hd görünce şimdi full hd ye geçmek istiyor

Bu da ayrı konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazda trapezoid düzeltme var mı? Yani odanın kenar köşesinden duvar ortasına görüntü yansıttığımda, tam bir düzgün dikdörtgen görüntü sağlayabiliyor mu? Bir de Epson TW450 (Sıfırı neredeyse piyasada kalmamış, 2. elini bulmak gerek) ile bunun arasında kalıyorum, bu iki cihaz arasında objektif yorum yapabilecek olan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.