Bildirim
En iyi Hogwarts oyunu (sadece userım)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
pardon müthiş çok güzel + up
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freena_gem -- 13 Haziran 2007; 10:22:18 > -
en iyi hogwarts diorsunuz hatta sitede bile yazmissiniz
Merhabalar evet arkadaşlar açıldığı günden bugune kadar büyük bir kullanıcı potansiyeli elde eden HarryPotter-Rpg.Net ! günden güne daha büyüyüp daha genişlemektedir. Bu konudada Türkiye'de en çok kullanılan HarryPotter sitesi olduğumuz sizler ile paylaşmaktan gurur duyarız. Teşekkürler 1 Ay içerisinde 22.000 e yakın mesaj atan kullanıcılarımıza. Teşekkürler Forum görevlilerimize.
Bu konudada bizlere desteğini veren hosting firmalarına & üyelerimize ve bizi çekemeyip kendilerine saldırıyı bir büyüklük olarak gören diğer HarryPotter sitelerine. Teşekkürü Bir Borç Biliriz.
Her Zaman Daha İyiye.
peki sizin en ii oldugunuzu nereden biliorsunuz belki ingilizler sizden daha ii bir rpg yapti yada belki raslamadiginiz sitesini bilmediginiz bir kisi belki 1.000.000 mesaj hitiyle birinci nereden biliorsunuz bu kendinize gore bi kavram kesinlikle görüş olgu degil bu cok yanlis kendinizi en ii hogwarts sitesi gibi gostermek
bence bu siteden daha ii sitelerde war
bi ingiliz sitesi gordum adamlar daha 5gün olmus siteei acali 75.000 hite ulasmislar hemde bedava site fakat bu site turk olmayabilir bu sadece bi ornek insan ayirmamak lazim ama en ii hogwarts sitede bu degil burada flood cok war ama o sitede adminler 24 saat online hem ingilizce diliniz gelisior hem harry potter oynuorsun ben sahsen bu sitei SİDDETLE KINIORUM KENDİLERİNİ EN İİ SİTE GİBİ GOSTERİORLAAR
BU ARADA BENİMDE SİTEM VAR USTELİK FORUM RPG DEGİL GERCEK WEB BAZLI RPG AMA BEN KENDİ SİTEMİ OVMUYORUM HATTA SCRİPTİ ALDİGİMDA BOZUKTU 1AY UGRASTİM DUZELMESİ İCİN AMA GENEDE OVMUYORUM KENDİMİ ADAMLAR Bİ FORUM RPG YAPMIS DİOLARKİ EN İİ HOGWARTS SİTESİ OLDUGUMUZU GURURLAR SOLERİZ NEREDEN BİLİOKİ EN İİ OLDUGUNU BU ADAM HADİ DESE EN İİ HİZMET VEREN TAMAM ONA BİSEY DEMEM AMA EN İİ HİTLİ SİTE BU DEGİL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperia -- 13 Haziran 2007; 13:06:05 >
-
O zaman düzelteyim.Ben admin veya bir yetkili değilim herkez gibi bir userım.Türkiyedeki tüm rp oyunlarını gordük.5 user 10 user biraz daha gelişmişleri 75 user.Bu zinciri kıran olarak sadece büyücüleri gordüm ve bana kalırsa en iyi site
Bastırarak soylüyorum ADMİN DEĞİLİM !!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 13 Haziran 2007; 13:12:30 > -
bende bastırarak söylüyorum en iyi hogwarts rp si TRHOGWARTS'tı oda bakımda. -
Hacked by Xyz.
Biz hacklemekten biktik, sen hacklenmekten bikmadin, ezik...
Bunu bir daha yapmak istemezdik ama anlamiyorsun.
Kendini Kral olarak görerek yaninda herkezi kaybettin.
Senin imparatorlugun coktu.
Senin devrin BITTI...
Bencede en iyisi trhogwartsnese olabilirler doğru olabilir.En iyisinde yerimi almaya çalışıyorum ve gordüğüm kadarıyla harrypoter rpg gibi gorünüyor.Eğer daha iyisini gösterirseniz oraya başlarım emin olun
Bu arada hyperiayanın gelicek postuna önlem olarak bir yabancı sitede değil türk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 13 Haziran 2007; 13:25:55 >
-
SİZE GORE EN İİ AMA TUM RPG SİTELERİNİ GORMEDİN İNAN BANA DUNYADA KAC MİLYON İNSAN WAR BELKİDE DUNYADA 1SATTE 80 RPG YAPİOLAR KİM BİLİR BANA KALIRSA BU OYUNUN COK ACİGİ WAR VE EN İİSİ DEGİL -
Tabiki oyunun bir çok açığı olabilir.Zaten bir oyuna başlamadan googlede güzel bir araştırma yaptım rp oyunları hakkında kimse rp nin ne demek oldugunu bilmiyor bile.Şu anda sana hogwarts rp lerinin en iyilerini soylüyebilirim.Büyücülerde kendini iyi geliştirdi fakat hyperia bir forumlarına bakarmısın.Profosorlerden başka girenler var ve sürekli rp yapıyorlar.Boyle bir site goster bana bu güzellikte ilaki harry ile ilgili olmak zorunda değil.Boyle sık kulanıcıların sürekli rp yaptığı güzel bir ortam ?
1 Harrypoter
2 büyücüler -
quote:
Orjinalden alıntı: Hyperia
SİZE GORE EN İİ AMA TUM RPG SİTELERİNİ GORMEDİN İNAN BANA DUNYADA KAC MİLYON İNSAN WAR BELKİDE DUNYADA 1SATTE 80 RPG YAPİOLAR KİM BİLİR BANA KALIRSA BU OYUNUN COK ACİGİ WAR VE EN İİSİ DEGİL
İngilizce siteleride gördüm merak etme.İngilizce RP'leri.İngilizce Hogwarts RP'lerini.Shop mode,cash mode den eser yok.Eklemişler bir tema birde phpbb kurmuşlar okadar. -
kardeşim dunyada bir suru rpg war bunlarin hepsini gormen mumkun degil Leagea Hogwia yi gordunmu bi ingiliz sitesi bedava site invision rpg sistemiyle yapilmis ben daha ilk acildigi gunu biliorum 5gun sonra baktigimda adamlarin uyeleri 893 ve mesajlari ise 86.462 tu peki sen bu hogwarts rpgsini GORDUNMU?
ben cok kotu demiorum harry potter rpgye ama kendilerini en ii site gibi gostermesi cok yanlis
benim 3tane web tabanlı oyunum
1 knight online serverim
1 mu online serverim ve
cigiloadwarrior adli kendim yazdigim bi online rpgem war
ama ben kendimi en ii online oyunuz en ii web tabanliiiz diye ovmuyorum bu adamlarsa kendini ovup duruolar
Bu Siteyi Gormen imkansız cunku forumixten baska yerde yayinlanmadi yada yayinlansa bile en azindan alman yada ingiliz forumlarinda yayinlandi forummixinde zaten 15ten fazla uyesi yok bu uyelerin biride benim -
quote:
Orjinalden alıntı: Hyperia
kardeşim dunyada bir suru rpg war bunlarin hepsini gormen mumkun degil Leagea Hogwia yi gordunmu bi ingiliz sitesi bedava site invision rpg sistemiyle yapilmis ben daha ilk acildigi gunu biliorum 5gun sonra baktigimda adamlarin uyeleri 893 ve mesajlari ise 86.462 tu peki sen bu hogwarts rpgsini GORDUNMU?
ben cok kotu demiorum harry potter rpgye ama kendilerini en ii site gibi gostermesi cok yanlis
benim 3tane web tabanlı oyunum
1 knight online serverim
1 mu online serverim ve
cigiloadwarrior adli kendim yazdigim bi online rpgem war
ama ben kendimi en ii online oyunuz en ii web tabanliiiz diye ovmuyorum bu adamlarsa kendini ovup duruolar
Bu Siteyi Gormen imkansız cunku forumixten baska yerde yayinlanmadi yada yayinlansa bile en azindan alman yada ingiliz forumlarinda yayinlandi forummixinde zaten 15ten fazla uyesi yok bu uyelerin biride benim
Bak o dediğini görmedim ama TRHOGWARTS Türkiye için konuşuyor.Haklıda!
-
BEN BOLE SİTELERİ KINMIYORUM SADECE EN İİ SİTE KENDİ SİTESİ GİBİ GOSTERİYOR ONU KINIYORUM BOLE DİYİCENE SİZE EN İİ HİZMETİ VERMEK İCİN CALİSİYORUZ YADA EN İİ SİTE YAPMAK İCİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIORUZ DESE KARSI CIKMAM AMA SONRADA HACKLENDİMİ UZULUYOLAR AGLİYOLAR NİE HACKLENDİK DİE SEN KENDİNİ EN İİ SİTE GİBİ GOSTERİRSEN MİLLETTE SANA SİNİRLENİP HACKLER SİTENİ TABİ -
kimse birşey hacklemedi o hack yazısını trhogwartsdan aldım hyperia yabancı dilim olmadığı için yabancı oyunlara açılamıyorum.O yüzden türkiyede gordüğüm en iyi oyundan soz ediyorum.Benim için modüller vs hiç onemli değildir.Forumda rp yapan 10-20 adam olsun hiç birşey olmasın yeterli fakat bunu sağlıyabilen forum cok az.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X