Şimdi Ara

En İyi Honda Servisi Sizce Hangisi? (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
5
Favori
50.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Honda araçlarımızı (CRX, Civic, HRV) 10 yıldan fazladır Ferit Usta'ya (Honda Ferit, Honda Özel Servis) götürüyoruz. Eskiden Honda Merkez Servis'te teknisyendi, sonra ayrılıp kendi yerini açtı. Şu ana kadar çözümünden memnun kalmadığım hiçbir sorunum olmadı (zaten Honda'larda çok sorun çıkmaz ya :)). Bir kez konuşunca anlarsınız, son derece dürüst ve ilkeli bir usta. İşçilik fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • İzmirde Çamkıran , kelimenin tam anlamıyla çok iyi
    her derde deva buluyorlar valla

Disklerim yanmıştı, sarf malzemesi olmasına rağmen Garantiden değiştirdiler
    helal olsun adamlara
  • Kesinlikle Terakki (izmirde)
    Ustalar çok iyi,danışmanlar da mekanıkten geldikleri için derdınızı iyi anlıyorlar.
    Çogu usta 15yıl ve uzerı terakki personeli.
    Serdar usta zaten mekanik konusunda honda turkiyeden ödül almış bir usta
  • Ben birçok forum kullanıcısının da tercih ettiği gibi Bostancı İkiler Honda'ya gidiyorum, aracı alalı 1 ay oldu, almadan önce kontrol amaçlı götürttüm, sonra da birkaç ufak iş için gittim, çok memnun kaldım. Hüseyin ustanın organizatörlüğünde herkes çok sevecen ve işiyle alakalı, fiyatlar da makul geldi bana..
  • arkadaşlar ankaraya tayinim çıktı ve buradaki alternatifler belli EFE ve BORA ancak ikiside birbirinden vasat. EFE de müşteri memnuniyetinden eser yok gittiğinizde sanayi ortamı hakim. BORA da işgüzar servislerden biri aracınızın üzerinde kuş pisliği var diyerek garantinizi harcayabilirler. sakın üzerinde servis dışında yapılmış bir işlemle gitmeyin aynen sisteme geçiyorlar. ben bundan önceki sahibinin yaptırdığı saçma sapan işlem yüzünden mağdur oldum BORAnında işgüzarlığıyla bu sisteme tescillenmiş oldu bu vakitten sonra neden gideyim ki servise. ama istanbulda MARMARA HONDA yı tavsiye ederim. tamamen müşteri memnuniyeti odaklı hizmetleri takdire şayan. Teşekkürler HONDA MARMARA çalışanları Sevda hanım, Necdet Bey, Bülent Usta, Osman Usta...
  • Kayseri İnciroğlu değil o kesin!!!
  • arkadaşlar kesinlikle honda ceme gitmemenizi öneririm , aynamda ki bir problem yüzünden benden 400 küsür lira para istediler, sonra bir de park otaya sorayım dedim, park otoda 5 kuruş almaddan tamir ettiler sadece vidaların gevşediğini nasıl tamir ettiklerini detaylı olarak anlattılar, ilgiden çok memnun kaldım sanki kendi arabalarıymış gibi uğraştılar. Tavsiye ederim Honda Park...
  • Aracımı Honda - Cem den aldım ve yeri Cevizlibağ tranvay duragının hemen arkasıdır. Bence hiçbir Honda servisi sıcak kanlı değil fakat kötünün iyisini sececek olursak Avrupa yakasında Çiftkurtları söyleyebilirim. Cem'e hiç bulaşmayın aman diyim. Aracımı servise teslim ettim ve beklemeye başladım... Size birşey soyleyeyim servis elemanlarının nasıl kişiler olup olmadıklarını anahtarı onlara teslim edince anlarsınız. Cem'e gidin ve Anahtarı verin(felaket başlıyor) arabayı servise sokarken drift çekişlerine, el frenini indirmeden arabayı kaldırmaya çalışmalarına, kapıyı bir yakınınız sert kapattıgında argo tabirle (öh be hayvan kırdın) dersiniz ya.. kapıyı kapatıp açarken amacın kapıyı açmak değilde sökmek olduğuna vb. olaylara şahit olacaksınız. Sinirlendim bak yine

• Merhaba arkadaşlar benimde bir önerim var aracımı sürekli götürdüğüm bir servis. Dürüst, güzel işçilik ve piyasaya göre uygun fiyat mevcut. Giderseniz farkedersiniz zaten sadece hondaya değil toyota, honda, mitsubishi, mazda, hyundai marka japon araçlarına servislik yapıyor. Alaattin Usta

www.burakotoservice.com
  • İstanbul'da teknik servis olarak Park Honda'yı mı tavsiye dersiniz? Biz aracı Marmara Honda'da bir tanıdık olduğu gerekçesiyle almıştık, ancak arkadan hafif bir kaza meydana gelen aracımızı 15 gündür alamadık ve en geç bugün olacağını söylemişlerdi. Şimdi bu hafta olur diyorlar, birilerinin bunlara en geç kavramını öğretmesi lazım.

Garanti süresi boyunca gideceğimiz teknik servis arıyoruz, şimdiden teşekkürler.

Mutlu yıllar..
  • Hocam anadolu yakasında en iyi servis şuan hangisidir ? Birde aracımı kesin boyatıyorum anadolu yakasında nerede en iyi işçilikle boyatabilirim 1 kat fırın boya 3-4 kat vernik attıracağım. 99 civic hb sahibiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zilgar -- 10 Şubat 2013; 7:21:02 >
  • Konu eskimiş canlansın
    Halkalı ikitelli tarafına yakın subab ayarı yaptıracağım mekanikte usta Honda servisi arıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese merhaba
    aracım 97 model civic 1.4 es
    aracıma sokak arasından fiat uno ile sol fardan bana çarptılar
    karşı taraf yüzde 100 suçlu çıktı. zaten konuşarak geldiğini görmediğin öok hızlı olduüunu kaa sonra bana söylemişti

karşı sigorta axa trafik sigortası

aracım 15 gün çekmiş olduğum Antalya sanayideki anahtar teslim sigorta anlaşmalı servis önünde bekletildi. ve araca verdikleri fiyat 4750 tl yi çok görüp buna karşılık olarak başka bir servisin 2000 tl ye yağacağını bana ilettiler aracını alıp güneş bosh oto servise hava alanı yolunda oraya götürecekler yoksa yani ben istemez isem 2000 tl sigorta şirketi verecek gerisini ben cebimden tamamlayacaktım. aracımı istemeyerek bir sürü kavga ederek oraya çektilerç
    aracım orada 14 gün içinde tamamlandı ben çok sık gittim bu fiyat farkı mutlaka bir pislik var ki bana bu kadar fiyat farkı garip geldi.
    ön kaput değişmedi boya
    sol çamurluk değişmedi boyandı
    ön tampon değişti
    diğer far ıvır zıvır hep düzeltmeye gittiler.
    ön paneldeki üst çıta v.s.
    adamlar lambanın far için olan duyunu bile Japon yapıştırmışlar
    yani her şey olduğu yere kadar tamir. bir kablo düzenlemesi var çouk bile daha düzgün yapardı.
    boyada tabana pislikleri boya hataları
    saçma sapan hata düzelmeyi fırçayla boya kapatmalar.
    ben tüm gücümle nefretimle ŞİKAYETÇİYİM
    memnunsuzluk ne demek. çok büyük bir kızgınlıkla nefret ediyorum. axa sigortadan beni böyle insanların eline bıraktıkları için
    ben yüzde 100 haklıyım axa sigorta tarafı tam suçlu ve gördüğüm hizmet bile demek istemiyorum . şuna bakın ya.

• Antalya da Honda tamirci mekanik
    civic 96 00,
    aracım 97 model 1.4.
    baskı balata değişti fakat debriyaj yukarıda kavrıyor ve pedal takılıyor bastıktan sonra tak diye atıyor geri
    şanzuman yağ testi
    motor yağ değiimi
    filitreler değişimi
    yeni lastik takımılması
    yeni jant takılması
    rot balans tamir bakım ayarı
    arka dan gelen gıırtı seslerinin giderilmesi çatal ayaklarıdaki burçlar değişeek sanırısam
  • Arkadaşlar arabamda elektrik kaçağı var. İstanbulda hangi servisi tavsiye edersiniz?
  • Servislerden dolayı oluşan memnuniyetsizlik ve sıfır araçlardaki şikayetleri gördükçe sıfır arabadan soğuyorum. 2. el araç alınca sorun çıksa bile canın çok yanmaz, gider ustana yaptırırsın.....

Sıfır Civic alma arefesindeyim tırstım iyice...
  • Eskişehir Ufuk Honda için ben de başımdan geçenleri yazayım.(olumsuzlar tabi ki pek olumlu ya şu işleri de çok iyi diye birşey geçmedi başımdan)

Aracım 2009 Civic Hybrid;

1. Arkadaki her iki eşik ışığı ve ön yolcu eşik ışığı yanmıyordu. Bakıma götürdüğümde söyledim. Bakalım, arkadakiler zaten yanmaz dediler. Tamam öndekine bakın dedim. Gün içinde aradılar su girmiş oksitlenme olmuş değişmesi lazım takım olarak değişiyor 550 TL dediler.
    Kalsın yanmasın dedim. 2 gün sonra kampanya var 350 TL isterseniz getirin değiştirelim diye aradılar, istemedim.
    Kendim açtım çıkardım baktım dedikleri gibi oksitlenme olmuş söktüm onun yerine bir led koydum. Şoför eşiğinden daha güzel yanmaya başladı ve 1 TL'ye mal oldu bana.
    Dedim şu arkadakilere de bakayım. Bi baktım onlar da oksitlenmiş, onlara da aynısını yaptım şimdi 4 eşiğin ışıkları da yanıyor yaklaşık 3 TL'ye

2. Bakıma götürdüm dediler akü değerleri çok düşük değişmesi lazım. Bir kağıt verdiler aldım baktım dursun bakalım dedim. Üzerine 21 ay gezdim o aküyle

3. Aynı akü ara sıra marş basmamaya başlayınca (önceki olaydan 18-19 ay sonra falan) götürdüm dedim aküyü bir kontrol edin. Kontrol etmişler bi sıkıntı yok dediler. 2 ay sonra dedim şu aküyü değiştirin. Değiştirdiler Hiç bir problem kalmadı.
    Yani akü sağlamken bitik dediler; bitikken de sağlam.

4. Aracı Auto King'den boya korumadan aldım, servise bakıma bırakmaya götürdüm. Arası 3 4 km ancak vardır. Teslim alan arkadaş baktı ve "Boya koruması da gelmiş isterseniz onu da yaptıralım" dedi. Sessiz kaldım, cevap verme gereği hissetmedim.

5. Sarı IMA ışığı yanıyor ara sıra. Neden diye sordum, şundan diyemediler. Sildik dediler. Siliyorsunuz da tekrar yanacak dedim. Konu kapandı. Hala yanıyor arada sırada. Antalya servis o konuda açıklayıcı bilgiyi verdi sağolsunlar.

6. Tahminen "Nasılsa hybrid başka yere götüremez" diye saçma sapan davranmaya başladılar. Aküyü değiştirmeye götürdüm, oradan(öte de bir yerler gösterdi) çay kahve alabilirsiniz dedi. Önemli değil alınır. Benden sonra gelen müşteriye ne alırsınız, çay kahve söyleyeyim dedi, farkettim ağzından kaçtı, ve kötü hissetti ama bunu yaptı.(ki mevzu "ye kürküm ye" ise benim aracım daha üst segment) Bu da tatsız bir olay; biri akü, fiyatı belli diğeri bakım naıslsa yakaladık seni mantığı.

7. Bakıma götürdüm, bir fatura muhabbeti. Belli ki yetkili biri. Ben girdim aracı bırakıcam. Bir şeyler soruyor çalışanlara beklediği cevabı alamayınca bağırıp çağırıyor.
    a.) Ben müşteriyim benim yanımda yapma, beni neden geriyorsun.
    b.) Müşteriyle muhatap olan çalışanı gerersen müşteri kaybedersin bunu da mı bilmiyorsun.

8. Arabayı yıkıyorlar ya nasıl yıkamışlarsa artık "arabada bebek var" logosu yırtılmış falan. Hayır önemli değil 3 liralık bir şey de neden dikkat etmiyorsun.

9. Bakıma götürdüm balatalar bitik diye aradılar 350 TL fiyat verdiler, kalsın dedim.
    Özel servise götürdüm dedim balatalar değişecek Usta gerek yok daha götürür dedi, çay kahve için diye buyur etti üstüne 5 krş da almadı.

Aklıma gelenler şimdilik bu kadar.
    Şimdi nasıl güveneyim ben Yetkili servise.

Not: Artık Honda UFUK'la işim olmaz. Mobil Otomotiv'den ustam sağolsun bana güven verdi. Çok içinden çıkamazsam gideceğim yer de Bursa olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crasher^^ -- 29 Aralık 2015; 13:58:46 >

• bende mutluhan için yazayım aracın maşpiyelleri ezikti sadece maşpiyel kapılarında hiç bişey yokken kapılara alt bölümlere çekiç vurulup 4 kapının alttarafları lokal boyandı sırf kaskodan para almak için mutluhana sakın güvenmeyin benim başlımdan böyle bişey geçti.
  • Çiftkurtlar telefonda 1290 liralık bakım ve 2 parça değişime birşeyler yaparız dedi. 1241,98 lira aldılar. 1200 veya 1240 da değil, tam olarak bu küsurat. Arabayı aldığım ve üçüncü kez bakıma götürdüğüm yer. Bari keriz yerine koyma. Dalga geçme. Daha da gitmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.