Şimdi Ara

En İyi Hosting Sitesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani sayfanın düzgün görünmesi açısından yazılmamış olabilir. Sonuçta bir hosting sitesi göze de hitap etmeli
  • o doğru ama referansları ayrı bir sayfa açıp müşterilere göstermelidir.
  • Yardımcı Olduğunuz İçin Sağolun
  • Peki büyük ve elemanları olam şirketlere örnek versen.

quote:

Orjinalden alıntı: aktifnet

24 Saat online olan bir yer pek mümkün değildir ,büyük bir şirket olmadığı veya elemanları olmadığı sürece.

www.isimtescil.net
    www.natro.com

önerebilirim. dün gece nerdeyse yılbaşı olmasına 15 dk. kala aradım çok güzel ilgilendiler isimtescil de..

• quote:

Orjinalden alıntı: telesto

Peki büyük ve elemanları olam şirketlere örnek versen.

quote:

Orjinalden alıntı: aktifnet

24 Saat online olan bir yer pek mümkün değildir ,büyük bir şirket olmadığı veya elemanları olmadığı sürece.

www.isimtescil.net
    www.natro.com

önerebilirim. dün gece nerdeyse yılbaşı olmasına 15 dk. kala aradım çok güzel ilgilendiler isimtescil de..

Evet Telestonun dediği doğru. Öyle bir şerket var mı??

• turkticaret.net gibi misal ;)

isimtescil de buyuk bir yerdir ve calısan elemanları vardır

onun dısında markum.net e de bakabilirsiniz
  • ok saolasın dostum
  • peki hangi şirketin, hangi hosting firmasıyla çalıştığını nasıl bulabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: telesto

peki hangi şirketin, hangi hosting firmasıyla çalıştığını nasıl bulabilirim.

whois.domaintools.com/turkcell.com.tr

işte sondaki sirket sitesini değiştirin.

Çıkan yerde name serverlar yazar. Ordan bulabilirsiniz.
  • Ben sitelerimden birini plazmaweb.net'te barındırıyorum yukarıda da yazmış zaten şuana kadar sorun çıkmadı hız ve güvenlik açısından tavsiye edebilirim. Bunun dışında firmalarıwww.hostbul.net 'ten inceleyebilirsiniz.
  • sevinchost.net den hosting aldım.

gercektende sitede kesinti olmuyor ve çok hızlı.herkese tavsiye ederim
  • Aldığın site yayında mı? şuan bakabilir miyim?
  • tabiki pm atıyorum
  • bende size
    www.natro.com vewww.speedlayer.comu önerebilirim ben ikisindende çok memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakan2169

Merhaba Arkadaşlar ben kullandığım hostingden hiç memnun değilim. Serverleri birşeye yaramıyor. Bir sürü açık var ve 2 kere hackerler çökerttiler. Haftada 2-3 kere site birden kapanıyor 1-2 saat sonra açılıyor. Bu da ziyaretçi kaybetmeme neden oluyor ben de böyle bir serverde sitemi barındırmak istemiyorum. Sitemin yedeğini alıp yeni bir servere taşınmayı düşünüyorum. Ama bildiğim ve güvendiğim hiç açığı olmayan, güvenli olan, 24 saat online olan bir site yok. Sizin bildiğiniz böyle bir hosting sitesi varsa lütfen benimle paylaşın.
    Şimdiden Teşekkürler

en iyi hosting sitesimi arıyosun bak benim müşterisi oldugum bi site varhttp://www.meyabilisim.com/
    işte burası uygun fıyatlarda hızmet verıyo ve herhafta kampanyaları oluyo oldukca kalıtelı ve oldukca hızlıdır 24 saat iletişim kurabılecegın danısmanlar var hersorunu ilettıgın anda çözüyolar serverları yurdısında oldukca kalıtelı hızlı çok güzel yanı dört dörtlük bence bir bak siteye begenırsen istedıgın hizmeti saglarlar ben cok memnunum ve bütün arkadaslara tavsiye ederim hiç biyerde bulamıcagınız hız iletişim ve hizmet burda bence http://www.meyabilisim.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moon_1 -- 6 Şubat 2007; 17:48:07 >

• www.hostbul.net vewww.hostrehberi.com da uptime (erişilebilirlik) oranı en yüksek hosting firmalarını da inceleyebilirsin. Onlardan bu hosting portalları aracılığıyla teklif de isteyebilirsin
  • bu güne kadar bütün sitelerim için burayı kullandım çok profesyoneller,

www.sadecehosting.com
  • ben godaddy economy hosting kullanıyorum.
    5000mb disk alanı 250.000mb bandwidth
    3,99dolar aylık
    memnunum, 7/24 online, kesinti yok, sadece hızı çok tatmin edici değil, bana yetiyor..
  • ya ben ve arakdaşım arbaar ve modifiye üszerine php kullanarak yada asadece bi forum siteisi açmayı düşnüoruz....

bizze sponsor olabilecek arkadaşlarımız varsa muratalii@hotmail.com or paqize@hotmail.com adresini eklesin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: paqize

ya ben ve arakdaşım arbaar ve modifiye üszerine php kullanarak yada asadece bi forum siteisi açmayı düşnüoruz....

bizze sponsor olabilecek arkadaşlarımız varsa muratalii@hotmail.com or paqize@hotmail.com adresini eklesin..

Tabi hemen verelim. Tamam anladım hostinge para vermeye tenezzül etmiyorsunuz ama lütfen yazdıklarınıza dikkat edin bari. İki kelimeden birini yanlış yazmışsınız.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.