Şimdi Ara

En iyi hosting, suncu firması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, birçok arkadaşın kafasına takılan bir soruyu bugün çözüme ulaştıracağız. Acaba sitemi hangi hosting firmasında barındır malıyım? Size şüphesiz en iyi hosting firmasını tanıtacağım;http://www.yoncu.com

Peki neden yoncu.com? Çünkü kesintisiz hizmetin yanında en iyi fiyatlara kaliteli ürün sunuyor. Ben film sitemi bu firmada barındırıyorum ve yoncu.com dan daha iyisini şuana kadar görmedim. yoncuye gelene kadar neredeyse 10 tane hosting firması denemişimdir ve sizlerinde bu eziyeti çekmemeniz için bu firmayı tanıtmaya karar verdim. Kaliteyi, ucuzluğu ve hizmetin elitliğini bir yana bırakalım bu firma diğer hosting firmalarından farklı olarak destek sorularınızı bir kaç dakika içinde yanıtlıyorlar. Ben şuana kadar en az 10 tane destek talebi oluşturmuşumdur bunların hepsini en fazla 10 dakikada cevaplandırdılar. Bu firmanın üzerine bir başka firma olduğunu düşünmüyorum.

Şimdi geçelim paketlere ve fiyatlara;

VDS

Siz daha önce bu özelliklerde, bu fiyata VDS görmüş müydünüz? özellikleri arttırsanız da fiyatta pek fazla artış olmuyor.

VPS

Peki ya bu VPS paketine ne demeli?? Günlük değil aylık 3 TL! neredeyse bedava öyle değil mi?

Peki ya hosting?
    SINIRSIZ HOSTİNG ve BİR ADET DOMAİN 1 YIL BOYUNCA 38.99 TL!

Aklınıza takılan her soru için cevap yazabilirsiniz. En kısa sürede sorunuza cevap vermeye çalışacağım. Böyle bir firmayı tanıtmayı borç bilirim.

• Firma ile ilgili sorduğunuz sorular en kısa sürede cevaplandırılacaktır.
  • Diğer hizmetlerini bilmem ama 3-4 ay VDS hizmeti almıştım bir sorun yaşamadım. Hatta ödeme tarihi 15-20 gün geçmesine rağmen hiç biri şeyi silmemişlerdi.
  • İşte böyle bir kaliteyle hizmet veriyorlar. Mesela benim kullandığım VDS 3 gb ancak 8 gb VDS performansını yakalıyor.
  • Bence bu "en iyi " söylemi kişiden kişiye göre değişir.
    Yöncü zamanında çok problem çıkarttı bana şimdi nasıldır bilemem.
  • utkutay U kullanıcısına yanıt
    siz memnunsanız ne ala

ama ben hostgator u tavsiye ederim herkese, inanılmaz kaliteli bir hizmeti var tüm dünyada bilinen ve hizmet kalitesi dünyaca tescilli sayılı firmalardan biri hostagator.com.tr ile türkiye yapılanması da mevcut. 5 yıldır hizmet alıyorum daha tık demedi. ilk geçiş için diğer hostlardan taşınma işleminde ise sefa bey çok yardımcı oldu. hem dünya çapında büyük bir firma hem çok iyi türkçe desteği ve türkiye yapılanması mevcut.

amatör hizmetlerden sıkılanlar için kesinlikle hem host hem reseller hem server çözümleri için hostgator.com.tr yi tavsiye ederim

türk firmalardan ise sadecehosting gerçekten datacenter ı ile dünyaya açılan iyi bir marka oldu bu firma ile görüşürseniz size özel çözümler üretebilirler

ihs de çok iyi ve kaliteli hizmet vermekte ve icann accredited registrar olduğu için domin fiyatları çok uygundur mesela yaklaşık yoncu den 3 tl daha ucuz benim 42 domainim var bu da yıllık azımsanmıycak bir fark yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: fallofahero

siz memnunsanız ne ala

ama ben hostgator u tavsiye ederim herkese, inanılmaz kaliteli bir hizmeti var tüm dünyada bilinen ve hizmet kalitesi dünyaca tescilli sayılı firmalardan biri hostagator.com.tr ile türkiye yapılanması da mevcut. 5 yıldır hizmet alıyorum daha tık demedi. ilk geçiş için diğer hostlardan taşınma işleminde ise sefa bey çok yardımcı oldu. hem dünya çapında büyük bir firma hem çok iyi türkçe desteği ve türkiye yapılanması mevcut.

amatör hizmetlerden sıkılanlar için kesinlikle hem host hem reseller hem server çözümleri için hostgator.com.tr yi tavsiye ederim

türk firmalardan ise sadecehosting gerçekten datacenter ı ile dünyaya açılan iyi bir marka oldu bu firma ile görüşürseniz size özel çözümler üretebilirler

ihs de çok iyi ve kaliteli hizmet vermekte ve icann accredited registrar olduğu için domin fiyatları çok uygundur mesela yaklaşık yoncu den 3 tl daha ucuz benim 42 domainim var bu da yıllık azımsanmıycak bir fark yapar

Ancak fiyatları yoncu kadar uygun değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wordpress'e en uygun hosting?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • utkutay U kullanıcısına yanıt
    1 yıl dolduktan sonraki sınırsız host fiyatı nedir

düzenleme: bu arada vps erişim hızı 2mbit/sn imiş vps ler kişiye özel sanırım aynı anda birkaç kişi siteyi/scripti kullanamaz :) evdeki upload hızım 5mbit/sn sanırım ucuz etin yahnisi durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fallofahero -- 16 Mart 2014; 14:56:22 >
  • Erisim arttirilabiliyor haliyle fiyatta artiyor, hosting fiyati 1 yil sonrada ayni. Ben erisim hizi 10 mbit olarak vds aldim gunde 20.000 kisi giriyor siteme hicbir sikinti yasamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burdan şu sonuç çıkıyor en iyi ile en ucuz aynı şey değil ve bu firma da en uygunlardan biri ama kesinlikle en iyilerden biri değil

başlangıç için ucuz diye tercih edilebilir ama ciddi projesi olanlar için vakit kaybı olur benden söylemesi.
  • Merhaba hocam şimdi ben kişisel bir site açmayı düşünüyorum çok büyük birşey değil. Site tasarımını butonları, iconları falan kafama göre yerleştirmek tasarlamak vs istiyorum daha sonra sitede video falan paylaşacağım ancak bu videoları youtube yada başka sitelere yükleyip sitede sadece linklerini paylaşmak istiyorum ben nasıl birşey kullanmalıyım. Pek anlamıyorum bu satın alma işinden falan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: justlook78

Merhaba hocam şimdi ben kişisel bir site açmayı düşünüyorum çok büyük birşey değil. Site tasarımını butonları, iconları falan kafama göre yerleştirmek tasarlamak vs istiyorum daha sonra sitede video falan paylaşacağım ancak bu videoları youtube yada başka sitelere yükleyip sitede sadece linklerini paylaşmak istiyorum ben nasıl birşey kullanmalıyım. Pek anlamıyorum bu satın alma işinden falan..

Wordpress kullanımını biliyorsanız ki sadece üzerinde değişiklikler yapmanız yeterli kod bilgisine çok üst düzeyde ihtiyaç yok. Wordpress site kurup üzerinde bahsettiğiniz şeyleri yapabilirsiniz. Ben natro hosting kullanıyorum benim paketim kurumsal pro plan 10 adet site barındırabiliyorum ama size tek hosting yeter kişisel plan alırsınız linux kurduğunuz takdir de wordpress ile çok güzel şeyler yapabilirsiniz. Zaten çok bilgi var wordpress ile alakalı.

• Kesinlikle Hostgator derim...

Fiyat konusunda da http://hostgatorturkey.com sitesinde kuponlardan faydalanarak çok ucuza alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasitil -- 3 Nisan 2014; 0:39:54 >
  • Ya şimdi hostgator'u ne yapayım ben. Yurt dışı firması ne destek alabilicem ne taleplerime erken dönücekler ne de ingilizce biliyorum. Çok ucuz diye kendi kendimi yakamam.
    Pahalı olsun aradığımda birini bulayım taleplerime gece bile yazdığımda cevap gelsin. Sitelerimin hızı yavaşlamasın yeter. Ki şuan kullandığım firma bu saydıklarımı karşılıyor hostgator'u yoncu'yu ne yapim ? Zaten yoncu.com hakkında r10'da dolandırıcı diye konular gördüm. Bu yüzden kurumsal bir firma ile çalışıp en azından ftp' ve sitem güvende olur.
    Natro da bir çok alan adı hosting sunucu ve SSL alıyorum işim dolayısılığıyla sitemiz bir an olsun ufacık bir problem ile karşılaşmıyor. Gerçi 5 ay önce bir kere sorunla karşılaştım ona da geri dönüş aldım sonrasında ise daha da bir sorunla karşılaşmadım bu yüzden öneriyorum. Destek konusunda olsun alt yapı olsun gerçekten çok iyiler

• Yabancı ve hızlı en iyi hosting firmalarını derledim arkadaşlar. Bakmak isteyenler varsa buyursunlar:http://www.incele.co/en-iyi-5-yabanci-hosting-firmasi-tavsiye/
  • halihazırda en iyi yabancı web hosting firmalarının değerlendirildiği şöyle bir site var:

en iyi hosting
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.