Şimdi Ara

En İyi inci sözlük hikayesi sizzce hangisi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
65
Favori
14.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 37jj

16 yaşındaydım ve ağır abazaydım'ı okuyun zaman nasıl geçiyor anlamayacaksınız.

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James Harden -- 23 Eylül 2014; 20:23:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: su_şişesi

quote:

Orijinalden alıntı: MrChaplin

Şırnak,kelebeğin hikayesi,Şu şizofren vatandaş vardı sürekli önder açıkbaşmı ne ona laf atıyodu o,arjantinli de idare ederdi,31 le kediyi vuran adamın kuzenim ile yaşadığım tuhaf ilişki diye bir hikayesi var oda güzeldir başlarda sapıkça başlıyor ama sonra güzel devam ediyor sapıklık başlarda var ama sonra az biraz seviye geliyor tavsiyemdir..aklıma bunlar geldi..

---spoiler---
    Kız hamile falan kalıyodu evleniyolardı falan galiba

aynen vatandaş dötünden uyduruyodu ama iyiydi.baya sarmıştı..çok küfür etmişliğim vardır ona :D

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Quantum

Dabbe serisinin bir filmi (Dabbe olmayabilir fakat cin temalıydı) quantumun hikayesine çok benziyordu. inciden araklamışlar senaryoyu adamlar.

Edit: İmlâ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Int32.Parse -- 23 Eylül 2014; 21:15:14 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Rusyaya okumaya giden elemanın hikayesi vardı. Çok uzun diye okuyamadım en son sayfalarda resimleri koyunca kaldığım yerden etme kararı aldım

• quote:

Alıntıları Göster
    nasıl 35 dakikada karı emebiliyorum 21 yasındayım 49 kız emdim birtane aşk hikayesi vardı oda güzeldi şu an aklımda değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Int32.Parse

quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Quantum

Dabbe serisinin bir filmi (Dabbe olmayabilir fakat cin temalıydı) quantumun hikayesine çok benziyordu. inciden araklamışlar senaryoyu adamlar.

Edit: İmlâ.

Seytan i racim (sanirim buydu ismi) vardi bu hikayeden ilham alinarak yapilan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annem babama nasil verdi neler hissetti acaba cccenlargeyourp#nisccc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonlara doğru bozsada deep senin hayatimi mahvedisi çok iyiydi.

http://inci.sozlukspot.com/w/deep-webin-hayatımı-mahvedişi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A4L -- 24 Eylül 2014; 7:34:11 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    üni deyken ev arkadaşının ailesinin eve ansızın gelmesiyle 31 çekerken yakalanan bir hikaye vardı güldürmüştü

• Okcu ve 95 askerlik,birde annem babama nasil verdi.Okcu en iyisiydi bence

• Berber olayı :D

• Tsikalgo iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hadi canım

Tsikalgo iyiydi.
    "1995 şırnak askerlik hikayemi anlatıyorum" 2 gündür okuyorum yok böyle anı. Anlatım tarzı olsun ayrıntılar olsun mükemmel. Adam harbiden askerlik yapmış.
  • Nasıl p.c oldum efsane

• Gunde iki litre sarap iciyorum

• quote:

Alıntıları Göster
    Bi adam vardı evden kovulup sokaklarda yaşamıştı sonra birileriyle yurtdışına kaçak olarak gidiyolardı Arjantine sanırım adamın ismide arjantinli adam olması lazım güzel hikayeydi
  • quote:

Alıntıları Göster
    1995 Şırnak askerlik anılarımı anlatıyorum kesinlikle efsanelerinde efsanesi bir başlıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xerker

1995 Şırnak askerlik anılarımı anlatıyorum kesinlikle efsanelerinde efsanesi bir başlıktır.

Alıntıları Göster
    http://ccc.incisozluk.cc/w/inci-s%C3%B6zl%C3%BCkte-yaz%C4%B1lm%C4%B1%C5%9F-efsane-hikayeler/

• quote:

Orijinalden alıntı: Gemmsrolls

arjantinli adam - siz hiç üvey annenizi dürttünüz mü?

bu ve 'annem bama nasil verdi' cok iyi digerlerini.pek okumadim. 'Gunde 2 lt sarap iciyorum' vardi oda fena degil.

• annem babama nasıl verdi acaba neler hissetti.

2 yıl önce görmüştüm okuyacağım diye erteliyordum az önce bitirdim mükemmeldi bence.adama hayran kaldım

konuyuda hortlattık

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.