Bildirim
EN İYİ İNTEL ANAKART
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
intel cipsetlimi demek istedin yoka intel anakartmı -
abit ai7 olabilir 865 chipsetli vdimm 3.2v yada asus c800 olabilir 875 chipsetli fakat vdimm 2.8v ama çok basit bir mod ile 3.2v yapılabiliyor
tavsiyemi sorarsan c800 daha stabil ai7 ile bir tecrübem oldu ama pek memnun kalmadım tabi şahsi görüşüm bu ha keza çok memnun arkadaşlar da var.. -
Aradığın bu anakart imzamda da bulunan ASUS p4 800 865 pe olabillir O\C potansiyeli oldukça iyiquote:
Orijinalden alıntı: kunteper
abit ai7 olabilir 865 chipsetli vdimm 3.2v yada asus c800 olabilir 875 chipsetli fakat vdimm 2.8v ama çok basit bir mod ile 3.2v yapılabiliyor
tavsiyemi sorarsan c800 daha stabil ai7 ile bir tecrübem oldu ama pek memnun kalmadım tabi şahsi görüşüm bu ha keza çok memnun arkadaşlar da var..
-
quote:
Orijinalden alıntı: kmp16
Aradığın bu anakart imzamda da bulunan ASUS p4 800 865 pe olabillir O\C potansiyeli oldukça iyi
Alıntıları Gösterquote:
intel cipsetlimi demek istedin yoka intel anakartmı
tabiki intel cipsetli marka önemli diil
-
quote:
Orijinalden alıntı: The_Pockquote:
intel cipsetlimi demek istedin yoka intel anakartmı
tabiki intel cipsetli marka önemli diil
Alıntıları Gösterquote:
Aradığın bu anakart imzamda da bulunan ASUS p4 800 865 pe olabillir O\C potansiyeli oldukça iyi
hocam bende aynı anakartı kullanıyorum ama vdimm mod uygulamadan oc istiyorum ram timingleri sanırım manuel ayarlanamıyor bu board ta
-
abit max3 ü dusunebilirsinquote:
hocam bende aynı anakartı kullanıyorum ama vdimm mod uygulamadan oc istiyorum ram timingleri sanırım manuel ayarlanamıyor bu board ta
Alıntıları Göster -
Abit IC7 Intel i875P ile ABIT IC7-MAX3 (875P,GLAN,SATA) arasında ne fark var acaba varsada bu 60 küsür dolar edermi nedersiniz?quote:
Orijinalden alıntı: ENIGMA
abit max3 ü dusunebilirsin
Alıntıları Göster -
p4 800quote:
Orijinalden alıntı: The_Pock
Abit IC7 Intel i875P ile ABIT IC7-MAX3 (875P,GLAN,SATA) arasında ne fark var acaba varsada bu 60 küsür dolar edermi nedersiniz?
Alıntıları Göster -
quote:
Abit IC7 Intel i875P ile ABIT IC7-MAX3 (875P,GLAN,SATA) arasında ne fark var acaba varsada bu 60 küsür dolar edermi nedersiniz?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: The_Pock
max 3 o/c için özel üretim gibi birşeydir 3.2v memory voltajı var ama 2.8v üzerinde sorunlu olduğu için bir anlam ifade etmiyor ıc7 de de 2.8v mem voltajı var eğer yüksek mem voltajı isityorsan tek seçeneğin abit ai7
-
MSİ 865PE Neo de ramlere 3.2 veriyo o da tavsiyedir.quote:
Orijinalden alıntı: kunteperquote:
max 3 o/c için özel üretim gibi birşeydir 3.2v memory voltajı var ama 2.8v üzerinde sorunlu olduğu için bir anlam ifade etmiyor ıc7 de de 2.8v mem voltajı var eğer yüksek mem voltajı isityorsan tek seçeneğin abit ai7
Alıntıları Göster
-
bence epox 4pda 2+ rev 2,0 3,3vdimm verio ama overvolt yapioquote:
Alıntıları Göster
ve3,4 denasagi dusmuyo 2,6 - 3,3 v arasinda istediini seciosun
-
iide hocam OTES modülü yüzünden max 3 e zalman 7000 cu yu nasıl takacaz bide aslında secure ide kartı hediye ediyor ic7 deki guru düzgün çalışmıyor iki anakart da kaliteli kararsızım remlerim kington hyperx bh-5 dual kit iyi bir fsb de 2 2 2 5 görmek istiyorum mode suz ic7 max3 acaba bunu 2.8 volt üstünde stabil verirmiquote:
Alıntıları Göster
-
bence socet 478 te en iyi anakart âsus p4c800 delux, ben su ana kadar hic bir problem gormedim. siddetle tavsiye edilirquote:
iide hocam OTES modülü yüzünden max 3 e zalman 7000 cu yu nasıl takacaz bide aslında secure ide kartı hediye ediyor ic7 deki guru düzgün çalışmıyor iki anakart da kaliteli kararsızım remlerim kington hyperx bh-5 dual kit iyi bir fsb de 2 2 2 5 görmek istiyorum mode suz ic7 max3 acaba bunu 2.8 volt üstünde stabil verirmi
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurulke
bence socet 478 te en iyi anakart âsus p4c800 delux, ben su ana kadar hic bir problem gormedim. siddetle tavsiye edilir
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ozgurulke
bence socet 478 te en iyi anakart âsus p4c800 delux, ben su ana kadar hic bir problem gormedim. siddetle tavsiye edilir
ya bencede iyidir bende P4P800 Kullanıyorum da, dediğim gibi memory timing ve voltajlarda yeni nesil anakartlarda nasıl bir performans alınabilir ? zira sizin kartınızda Vdimm mod olmadan bişiler yapmak benim anakartımda da olduğum gibi ama üstad Tuzsuzdelibekir Vdimm modla sizin anakartla aşmış mevzuyu bilmem anlatabildimmi
-
p4p800 de ram timinglerini manuel olarak ayarlayabiliyorsun ben de p4p800 kullaniyomquote:
Orjinalden alıntı: ozgurulke
ya bencede iyidir bende P4P800 Kullanıyorum da, dediğim gibi memory timing ve voltajlarda yeni nesil anakartlarda nasıl bir performans alınabilir ? zira sizin kartınızda Vdimm mod olmadan bişiler yapmak benim anakartımda da olduğum gibi ama üstad Tuzsuzdelibekir Vdimm modla sizin anakartla aşmış mevzuyu bilmem anlatabildimmi
Alıntıları Göster
-
abit aı 7quote:
Orijinalden alıntı: mete656
p4p800 de ram timinglerini manuel olarak ayarlayabiliyorsun ben de p4p800 kullaniyom
Alıntıları Göster -
tabiki C800-E deluxe...quote:
Orijinalden alıntı: alperen_69
abit aı 7
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: fenomenhaa
tabiki C800-E deluxe...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: fenomenhaa
tabiki C800-E deluxe...
+1 tabiki
-
en iyi 478 anakart gigabyte 8KNXP en iyi oc olan anakart ise ABIT IC-7 MAX3....quote:
Orijinalden alıntı: Brandybuckquote:
Orjinalden alıntı: fenomenhaa
tabiki C800-E deluxe...
+1 tabiki
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- laptop fan hızı ayarlama
- perçin nasıl sökülür
- cfm nedir
- kuru buz nerede satılır
- radyatör suyunda beyaz köpük
- laptop soğutucu öneri
- undervolt nedir
- sıvı metal macun
- termal macun önerisi
- overclock nasıl yapılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X