Şimdi Ara

en iyi junglerlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet beyler aferin 2006 dan sonra tam olarak 2013 de doğcam İnşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lb jungle ın üstüne tanımam tüm skiller gank atmak için yaratılmış resmen
  • Bende jungle yapmayı düşünüyorum. Başladığımdan beri lane oynuyorum. Öneriniz nedir? lee sin mi alayım amumu'mu? yahut shaco da olabilir ilk başlayan ve zevk alıncak bir champ olsun istiyorum
  • Shyvana ya jungler dememek
  • saint var ultisi penta atıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

en iyi jungler kassadindir. ultisi sürekli ışınlanıyor. W fullersen ilk çok rahat dönüyon silence + slow var.

1) Kassadin (ilk oynayışta fail olursan hemen konu açma buraya ustalaşmalısın)
    2) Swain
    3) Ahri
    4) Veigar

diye gider. ama asla yapma diceğin jungler var mı diyecek olursan

amumu SAKIN
    jax
    drmundo
    shyvana
    nunu
    alistar
    fiddlesticks
    rammus
    maokai SAKIN
    sejuani
    skarner SAKIN X2
    Leesin SAKIN
    shen

(sakın asla ama asla demek)

warwick de güzel oluyo ultiyle çok kolay dönüyo jungleyi, Wsuyla çok iyi kovalıyo E de fena vuruyo, Q yu adama dalarken bas bi uluyo

şaka bi yana en iyi jungler yoktur ama ben skarner öncelikli olmak üzere skarner-leesin-amumu-malphite yu öneririrm çok iyi oluyor. Amumu TFde zaten direk ultiyle felçliyo Qyu da güzel kullanırsan iyi işler çıkarırsın.
    Skarner permaslow + ulti TFde çek kasanı TF sizindir (Shurelya-Trinity-Randuins-FON önerimdir)
    Malphite ultiyle TF yi başlatır. oda çok iş yapar. ARMOR makinasıdır. Rammusun bence daha işlevsellisi.
    Leesin oynaması zevkli, kill alması kolay bir hero ama lategamede BOŞ oluyor resmen tek yaptığı şey alistarın Wsu gibi.

edit: eğer ilk kez böyle bir rolde oynuyorsan shacoyla başlamanı, jungle mantığını çözdükten - kendi çapında taktiğini yaptıktan sonra diğer herolara geçmeni öneririm. Çünkü shaco jungle ilk dönüşü çok hızlı bir hero. gankları da zevkli oluyor.

Bende diyorum ne diyor bu

Ayrıca en son paragraftaki sıralamaya katılıyorum skarner, amumu vs. ama benim en iyi jungle yaptığım champlar nocturne, rengar ve moakaidir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.