Şimdi Ara

en iyi kamera

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sola - s2 - nexus kameraları arasında uçurum varmı video veya fotoğraf olarak ?
    1000 tl civarına fotoğraf makinesi ihtiyacı bırakmayacak hangi telefonu önerirsiniz ?

• Fotoğraf makinesinin verdiği fonksiyonları sağlayacak bir telefon bence şuanlık yok , 41MP kamerası olduğu söylenen Nokia 808 Pureview bakabilirsiniz.
  • Purewiew 808 alabilirsiniz mükemmel çekim yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursadlolw

Purewiew 808 alabilirsiniz mükemmel çekim yapıyor.

1000 tl demiş 808 in fiyatı 1350-1400 tl civarı

arkadaşın dediği telefonlara gelirsek s2 içlerinden en iyisi ama yurt dışı almanı önermem bu aralar milletin telefonları habire kapanıp duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müslümano Ronaldo

quote:

arkadaşın dediği telefonlara gelirsek s2 içlerinden en iyisi ama yurt dışı almanı önermem bu aralar milletin telefonları habire kapanıp duruyor

s2 de kapanma önemli degil imeil atılıp sorun çözülür :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

quote:

quote:

sen öyle san şimdi vereceğim linkteki kişilerin halini görde ibret al

http://forum.donanimhaber.com/m_60977883/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60977883

adamların çok güvendikleri ismail abi bile arazi olmuş ismail abiye ve diğer satıcılara pasport kaydını iptal ettirenler pasaport bulana kadar ismail abinin ve onun gibi satıcıların insafına kalanlarsa ömür boyu telefonlarından oldular, yeni çıkan yasayla adamlarında elleri kolları bağlandı bence bu işlere bulaşma ve bulaşmayın distribitör garantili al için rahat olsun illa yurt dışı alacaksanda ya senin pasaportun olsun yada çok güvendiğin birinin ben üşenmeden uyarıyom sizi allah razı olsun bi arkadaş beni kurtardı bende sizi kurtarayım dua alırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

quote:

quote:

sen öyle san şimdi vereceğim linkteki kişilerin halini görde ibret al

http://forum.donanimhaber.com/m_60977883/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60977883

adamların çok güvendikleri ismail abi bile arazi olmuş ismail abiye ve diğer satıcılara pasport kaydını iptal ettirenler pasaport bulana kadar ismail abinin ve onun gibi satıcıların insafına kalanlarsa ömür boyu telefonlarından oldular, yeni çıkan yasayla adamlarında elleri kolları bağlandı bence bu işlere bulaşma ve bulaşmayın distribitör garantili al için rahat olsun illa yurt dışı alacaksanda ya senin pasaportun olsun yada çok güvendiğin birinin ben üşenmeden uyarıyom sizi allah razı olsun bi arkadaş beni kurtardı bende sizi kurtarayım dua alırım

ben pasaport kaydndan bahsetmiyprum zaten eski telefon imeilinin atılmasından bahsediyorum :D 10 liraya atıyolar :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.