sola - s2 - nexus kameraları arasında uçurum varmı video veya fotoğraf olarak ? 1000 tl civarına fotoğraf makinesi ihtiyacı bırakmayacak hangi telefonu önerirsiniz ?
Fotoğraf makinesinin verdiği fonksiyonları sağlayacak bir telefon bence şuanlık yok , 41MP kamerası olduğu söylenen Nokia 808 Pureview bakabilirsiniz.
adamların çok güvendikleri ismail abi bile arazi olmuş ismail abiye ve diğer satıcılara pasport kaydını iptal ettirenler pasaport bulana kadar ismail abinin ve onun gibi satıcıların insafına kalanlarsa ömür boyu telefonlarından oldular, yeni çıkan yasayla adamlarında elleri kolları bağlandı bence bu işlere bulaşma ve bulaşmayın distribitör garantili al için rahat olsun illa yurt dışı alacaksanda ya senin pasaportun olsun yada çok güvendiğin birinin ben üşenmeden uyarıyom sizi allah razı olsun bi arkadaş beni kurtardı bende sizi kurtarayım dua alırım
adamların çok güvendikleri ismail abi bile arazi olmuş ismail abiye ve diğer satıcılara pasport kaydını iptal ettirenler pasaport bulana kadar ismail abinin ve onun gibi satıcıların insafına kalanlarsa ömür boyu telefonlarından oldular, yeni çıkan yasayla adamlarında elleri kolları bağlandı bence bu işlere bulaşma ve bulaşmayın distribitör garantili al için rahat olsun illa yurt dışı alacaksanda ya senin pasaportun olsun yada çok güvendiğin birinin ben üşenmeden uyarıyom sizi allah razı olsun bi arkadaş beni kurtardı bende sizi kurtarayım dua alırım
ben pasaport kaydndan bahsetmiyprum zaten eski telefon imeilinin atılmasından bahsediyorum :D 10 liraya atıyolar :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme