Şimdi Ara

EN İYİ KAMPÜSE SAHİP ÜNİVERSİTE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
4
Favori
5.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ozyegin cekmekoy kampusu konu kilit nokta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrenass

Bir kişide bilkent yazmamış o kadar mı kötü

bilkent odtüyü ossurtur hocam. daha 10 gün önce babamla annmle gittik ikisini de gezdik. ne annem ne babam ne de ben odtünün kampüsünün bilkentten iyi olduğunu düşünmüyoruz. bildiğin belediye parkı gibi bakımsız, sağ sol yabani otlarla dolu, binalar eski. bilkent alan olarak küçük olabilir ama daha modern ve bina yerleşkesi olarak odtüden daha büyük. odtü büyük oalbilir ama %70i orman ve kimse ormana girip gezmiyor.
  • Turkiyenin en iyi kampüsü açık ara Sabancı Üniv.

• İstanbulda itü boğaziçi sabancı diyenler istanbulda yaşamıyor heralde :D

• Ege

• Kafkas universitesi kampusu gercekten guzel

• En iyisini bilmem ama en kötüsü erciyes. Kampüs çok dağınık. Kampüs içi ulaşım evlere şenlik. Ve bu maalesef yıllardır böyle.

• vay anasini herkes SU Yaz okuluna gitmis :)
  • tabiki bilkent
  • Boğaziçi, Özyeğin, Koç ve Sabancı'yı gezdim. En iyisi Sabancı diyebilirim kendi içinde değerlendirirsek. Ama başka etmenler de girince Boğaziçi ve Koç da eşitliyorlar kendilerini Sabancı ile. Özyeğin birkaç tık geride bence.

• Arkadaşlar Samsun OMU nasıl?

• Çukurova nin kampusunun ustune kampus mu varmis. Neyse okul baslasin da olimpik havuzdan cikip manzara esliginde yemek yerim sonra ogleden sonra kayikhanede yelkenliyle takiliriz falan. . Bide su kampus 20.000.000m2 olmasa.. otobus beklemek sıkıcı iki fakulte arasında

• quote:

Orijinalden alıntı: Hottez

Çukurova nin kampusunun ustune kampus mu varmis. Neyse okul baslasin da olimpik havuzdan cikip manzara esliginde yemek yerim sonra ogleden sonra kayikhanede yelkenliyle takiliriz falan. . Bide su kampus 20.000.000m2 olmasa.. otobus beklemek sıkıcı iki fakulte arasında

o videoyu izledim
    çukurova üniversitesinden soğudum kardeş
    iğrenç sesleri ve dansları kampüsün güzelliğini maskeledi

• quote:

Orijinalden alıntı: lalelim

quote:

Orijinalden alıntı: Hottez

Çukurova nin kampusunun ustune kampus mu varmis. Neyse okul baslasin da olimpik havuzdan cikip manzara esliginde yemek yerim sonra ogleden sonra kayikhanede yelkenliyle takiliriz falan. . Bide su kampus 20.000.000m2 olmasa.. otobus beklemek sıkıcı iki fakulte arasında

o videoyu izledim
    çukurova üniversitesinden soğudum kardeş
    iğrenç sesleri ve dansları kampüsün güzelliğini maskeledi

Haha insanlar eglensin gulsun bosver

• Kampüs güzel ya da çirkin ne farkeder la okuldan sonra kampüste mi takılcanız sanki kampüste mi yatacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: gillbert

Diğerlerini görmedim ama inönü büyük ve güzel

İnönü'nün tek kaybi konumu

• İzmir ve Eskişehir'deki üniversiteleri tek geçerim.

Ayrıca okuyan arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla Çanakkale'de çok güzelmiş.
  • ahaha ulan cidden herkes kendi kayığını cilalıyor. Mimar Sinan'ın fındıklı kampüsüne bakın derim o boğaz manzarası çok ayrıdır sizin için önemi nedir bilmem ama alkol de serbest ayrıca.
    Not: itüye gidecem büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: decoder5

quote:

Orijinalden alıntı: emrenass

Bir kişide bilkent yazmamış o kadar mı kötü

bilkent odtüyü ossurtur hocam. daha 10 gün önce babamla annmle gittik ikisini de gezdik. ne annem ne babam ne de ben odtünün kampüsünün bilkentten iyi olduğunu düşünmüyoruz. bildiğin belediye parkı gibi bakımsız, sağ sol yabani otlarla dolu, binalar eski. bilkent alan olarak küçük olabilir ama daha modern ve bina yerleşkesi olarak odtüden daha büyük. odtü büyük oalbilir ama %70i orman ve kimse ormana girip gezmiyor.

Kardesimi ziyarete gittigimde bu mu kampus demistim. Benim beklentimi karsilamadi acikcasi. Ya da birader iyi gezdiremedi bilemiyorum. Bana gore en guzel kampus listesinde yer alamaz.

• Çanakkale de çok güzel.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.