Bildirim
En İyi Katılım Bankası Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
albaraka da hesap işletim ücreti almamaya başladı bu nedenle albaraka da tercih edilebilir.
albaraka world card ile world kampanyalarına bazen katılabiliriz.
(bende var ama çok kullanmıyorum. 2 tane farklı worldcard olunca buna sıra gelmiyor.)
ancak kuveytturk internet şubesi daha kullanışlı ve özelleştirmek daha basit.
(sık kullandığın menüleri kafana göre sıralayabilirsin)
tr finans bunlara göre daha kullanışsız geldi bana. (hesap işl. ve kart aidatları var)
finansman lazım olunca oranı da yüksek verirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 5 Haziran 2016; 19:02:47 > -
teşekkürler hocam -
Kuveyt Türk müşterisiyim, memnunum. -
Mesela 50 tl ye aldıgım bir ürünü taksitlendirebilir miyim?Yani vade oluyor sanırım,bankayı aramak mı gerekiyor bu tarz şeylerde,ve mesela normal bankalardaki asgari tutar olayları bunlarda nasıl acaba?Bu ay sıkıştım ve ödeyemedim diyelim,bunun cezası ne olur hocam? -
quote:
Orijinalden alıntı: melihgezer
Mesela 50 tl ye aldıgım bir ürünü taksitlendirebilir miyim?Yani vade oluyor sanırım,bankayı aramak mı gerekiyor bu tarz şeylerde,ve mesela normal bankalardaki asgari tutar olayları bunlarda nasıl acaba?Bu ay sıkıştım ve ödeyemedim diyelim,bunun cezası ne olur hocam?
Onunla ilgili internet sitesinde, özellikle kredi kartlarıyla ilgili tablolara bakman lâzım. Öğrencisin madem hesabındaki parayı idare etmeyi de öğren. Kredi kartı kullanacaksan her alışverişi taksitlendirebilen kredi kartı var fakat masrafı öteki kartlara göre bir miktar fazla olabilir. Ama öteki kartlarla da her alışverişi taksitlendiremezsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X