Şimdi Ara

En İyi Katılım Bankası Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öğrenci oldugum için benden ücret almayacak,biraz daha efendi bir banka arıyorum,öneriniz nedir?Katılım bankaları işimi görür mü?Aklımda kuveyt türk var...

• albaraka da hesap işletim ücreti almamaya başladı bu nedenle albaraka da tercih edilebilir.
    albaraka world card ile world kampanyalarına bazen katılabiliriz.
    (bende var ama çok kullanmıyorum. 2 tane farklı worldcard olunca buna sıra gelmiyor.)

ancak kuveytturk internet şubesi daha kullanışlı ve özelleştirmek daha basit.
    (sık kullandığın menüleri kafana göre sıralayabilirsin)

tr finans bunlara göre daha kullanışsız geldi bana. (hesap işl. ve kart aidatları var)
    finansman lazım olunca oranı da yüksek verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 5 Haziran 2016; 19:02:47 >
  • mehmetmetingülcan kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam
  • Kuveyt Türk müşterisiyim, memnunum.
  • Paramedik 112 kullanıcısına yanıt
    Mesela 50 tl ye aldıgım bir ürünü taksitlendirebilir miyim?Yani vade oluyor sanırım,bankayı aramak mı gerekiyor bu tarz şeylerde,ve mesela normal bankalardaki asgari tutar olayları bunlarda nasıl acaba?Bu ay sıkıştım ve ödeyemedim diyelim,bunun cezası ne olur hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Mesela 50 tl ye aldıgım bir ürünü taksitlendirebilir miyim?Yani vade oluyor sanırım,bankayı aramak mı gerekiyor bu tarz şeylerde,ve mesela normal bankalardaki asgari tutar olayları bunlarda nasıl acaba?Bu ay sıkıştım ve ödeyemedim diyelim,bunun cezası ne olur hocam?

Onunla ilgili internet sitesinde, özellikle kredi kartlarıyla ilgili tablolara bakman lâzım. Öğrencisin madem hesabındaki parayı idare etmeyi de öğren. Kredi kartı kullanacaksan her alışverişi taksitlendirebilen kredi kartı var fakat masrafı öteki kartlara göre bir miktar fazla olabilir. Ama öteki kartlarla da her alışverişi taksitlendiremezsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi kredi kartları ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.