Şimdi Ara

En İyi Kedi Maması ? (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.586
Cevap
37
Favori
353.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • royal canin kullanıyoruz kediler 8 aylık lakin asırı tüy dökme var kaç aydır ... acaba mama kaynak lı mı

• bukimyahu B kullanıcısına yanıt

Mevsim geçişlerinde çok dökerler zaten. Açılma yoksa sorun yok. Tabi eğer kısırsa piyasaya hakim olan tavuklu mamalar daha fazla tüy döktürüyor. Balıklı mamaları öneririm; hem daha az dökümü oluyor hem de daha parlak görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebastos Ozius kullanıcısına yanıt

peki hangi markaları alayım balıklılardan tesekkurler

• bukimyahu B kullanıcısına yanıt

Kedileriniz sağlıklı ve kullandığınız markayı seviyorlarsa somonlu olanını deneyebilirsiniz. Proplan da R.Canin'e eşdeğer bir mama, onun da somonlusu var.

Marka konusunda şu iyidir diyemem çünkü benim kız için sadece Royal Canin ve ND kullandığım halde idrar kesesinde taş oluştu ve hayatı boyunca üriner mama kullanacak.

Şu an Advance kullanıyorum memnunum, öncesinde veteriner tavsiyesi ile 6 ay Unique somonlu kullandım; tüyleri falan çok güzel oldu ancak hızlı kilo aldı ve son 2 paketinde doymak nedir bilmedi. Başka bir veterinerin tavsiyesiyle Advance'e geçtik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 10 Eylül 2024; 11:39:50 >
  • mR.Hoppala kullanıcısına yanıt

Peritas mama hakkında görüşünüz nedir rica etsem bizimle paylaşır mısınız🙏

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BluePassenger kullanıcısına yanıt
    İlk kez duydum diyebilirim. İçeriğinide henüz bilmiyorum. Baktıktan sonra bu mesajımı güncellerim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.