SILENT HILL SERİSİNİN BÜTÜN OYUNLARI KORKUNÇ MESELA AMA EN KORKUNCU VE DÜŞÜNDÜRÜCÜSÜ SILENT HILL 4.. YANE BENİ TEK KORKUTAN OYUN SILENT HILL'IN SERİLERİ OLDU.. BİDE RESİDENT EVİLİ UNUTMAM TABE.. BABA OYUNDU ZTN SILENT HILL RESİDENT EVILIN VELIAHTI Bİ OYUN
Silent Hill Zamanında RE 1 ile başamıştık korku olayına pencereden içeri hobareeyyy diye 2 tane hafif çürümüş it dalınca ölüyoduk.Sonra 2-3 iyiydi yani.Lakin Sİlent Hill (1) oynadıktan sonra ki 3 saat oyun sonunda tırsıp 3-4 ay oynayamamıştım.(Dual Shock böle kalp atışı gibi titrerdi.).Korku budur demiştim.3 kişi oynardık genelde,izlemesi zevkliydi bayaa kimse joystick i istemezdi. Sadece korku öğeleriyle deil Müzik Gafik ve Senaryo itibariyle Silent Hill gibi bi oyun daha kolay kolay gelmez.Gelsede anca Konami yapar... Aynı zamanda DOOM 3 diyen baya bi arkadaş war da , Sizce korku Hödeee diye karşınıza aniden fırlayan bi ucubemidir.Aniden olan şeylerin tırstırması dışında bildiin aksiyon oyunudur doom 3.İlk başta ahanda korkuu diye kopyaladık arkadaştan, ani bişi olmuştu bi ananı sendromu yaşadım o kadar nerede gizem nerede bunu nerden bulacaz şimdi yaw haykırışları. Doom 3::::: Shooter tarzı Kill'em aLL yapıyon boyuna, Nedendir bilmiyom kılım bu oyuna... LoGAN
Silent Hill 4 oynamıştım biraz.Çok korkunç bir oyundu.Kardeşimin sayesinde ilerledim biraz ama sonra bıraktım.Diğer Silent Hill oyunları da korkunçmuş, ben oynamadım.
sufferıng bıde PACMAN
r.evil
eycofempayırs
solitaire
linkin bi dalga geçme
kendine bak ! eycofempayırs yazmışın ! bi sorunun warsa pm at
r.evil iyiydi.oyun olarak doom3 tek geçerim
UNDYING , Half-Life(gece ışık kapalı oynarken hele dahada korkunc oluyorlar)
hortlatiyim bari
undying bayağı korkunç diyorlar ama oynamadım bilmiyorum
şimdi re 4 aldım ona başlıyacağım
Bu konu soğumuş ısıtalım biraz (thething)
nocturne
Kesinnikle Resdent Evil Serisi o 3. serisinden nemesis yokmu hele bide müzikleri abooow
Resident Evil , Doom 3 ,
Yaw şu FEAR'ı oynamadım, çok tavsiye ettiler dün biryerden korsan aldım rusça çıktı : ((