Şimdi Ara

EN İYİ KURUMSAL ANTİVİRÜS PROGRAMI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: perspective

mcafee özel - kamu birçok kurum tararfından kullanılan bi program. Şuana kadar bi yamuğunu görmedim.

+ sonsuz

bazı universiteler bile mcafee kullanıyorlar.bencede mcafee en azından norton gibi mahvetmez sistemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: meco

McAfee Enterprise

bende bunun 8,0,0 enterprise kullanıyorum şimdilik memnunum kaspersky gibi makinayıda kasmıyor
    yalnız bşiey soracam bu enterprise 8,0,0 sürümünü ilaçlamak falan gerekiyormu yada süresi ne kadar acaba
  • Mcafee ye bi gelen bidaha çıkamıyor bu forumdada baya bi üstünlüğü var ki benimde şu ana kadar hep favorim oldu. Ama sonuçta bence menun kalınsada bağımlı kalınmamalı. Zaten Mcafee nin tahtınada tek aday bence Kaspersk dir. Hem de iyi bir fiyat avantajı var yöneticilerede daha sıcak bakıyor İnşallah pişman olmayız bakalım bütün bi sene boyunca.Nod32 nin ufak bir problemi var. Oda bulmasına buluyor ama temizlemiyor Bu bi çok forumda yazılmasınıda geçtim bizzat şahit oldum. Kurumsal platformunuda kullandım. Assambler de yazılmıs hızlıymıs falan ama bana biraz ücretsiz dağıtılan virüs programlarını andırdı. Ama hakktten çok hızlı Heuristic bir koruma sağlıyor.

Barış hoca bu ilaçlama tabiri ni ne anlamda kullanıyorsunuz. Ben süresini öğrenmek için sözleşmelere bakıyorum ordan ona göre hareket ediyorum..

• 'laclamak yani crack wares foruma uymayan seyler neyse walla sen bilirsin kardesim NORTON ENt 10 diyom bak dogru yola son kez cagiriyom.
  • kapersy Word deki yazıları bile tarıomuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRiS_TuRaN

quote:

Orjinalden alıntı: meco

McAfee Enterprise

bende bunun 8,0,0 enterprise kullanıyorum şimdilik memnunum kaspersky gibi makinayıda kasmıyor
    yalnız bşiey soracam bu enterprise 8,0,0 sürümünü ilaçlamak falan gerekiyormu yada süresi ne kadar acaba

kurarken sana soruyor 1 senelik mi istersin 2 senelik mi yada sürekli mi diye ben 1 seneligi secmistim eger bunu görmediysen muhtemelen seninde 1 senelik otomatik secilmistir. baska bir seye gerek yok 1 sene her türlü kullanıyorsun

• Kaspersky i kullanan arkadaşlar ben zone alarm kullanıyorum iyi ama makineyi cok kasıyo
    hem antivirüs hem firewall kaspersky de de firewall özelliğide varmı bide kasarmı acaba ZA gibi ?
  • Bence de Sophos ;)
  • Ücretsiz antivirüs programları arasında benim tercihim her zaman bitdefender oldu. Hem pratik hem performans konusunda asla kastırmıyor.

bitdefender türkiye
    Ücretsiz Antivirüs Programları - Bitdefender Türkiye
    https://bitdefender.com.tr/ucretsiz-antivirus/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.