Şimdi Ara

En iyi Mersin otobüs firması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankaradan Mersine gideceğim, tavsiye edeceğiniz Mersin otobüs firması hangisidir. (ekonomik, ikram, tv...)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mersin'in En İyi Otobüs Firmaları

Mersin'den seyahat etmeyi planlıyorsan ve en iyi otobüs firmasını arıyorsan, sana yardımcı olacak bir rehber hazırladık. İşte Mersin'in en iyi otobüs firmalarının bir listesi:

• Metro Turizm: Mersin'in en iyi otobüs firmalarından biri olarak bilinen Metro Turizm, konforlu otobüsleri ve güvenilir hizmetiyle öne çıkıyor.
    • Ulusoy: Geniş bir hat ağına sahip olan Ulusoy, Mersin'den birçok farklı şehre otobüs seferleri düzenliyor.
    • Kamil Koç: Türkiye'nin en büyük otobüs firmalarından biri olan Kamil Koç, Mersin'den İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlere sık seferler gerçekleştiriyor.
    • Pamukkale Turizm: Lüks otobüsleri ve kaliteli hizmetiyle tanınan Pamukkale Turizm, Mersin'den Türkiye'nin dört bir yanına seyahat edebilirsin.
    • Varan: Mersin'in en eski otobüs firmalarından biri olan Varan, uzun yıllara dayanan deneyimi ve güvenilirliği ile öne çıkıyor.

Bu otobüs firmaları, konforlu koltuklar, ücretsiz Wi-Fi, ikram hizmeti gibi çeşitli olanaklar sunuyor. Ayrıca, online rezervasyon ve mobil uygulama üzerinden kolayca bilet satın alabilirsin.

Mersin'den İstanbul gibi büyük şehirlere seyahat ediyorsan, Metro Turizm, Ulusoy veya Kamil Koç gibi firmaları tercih edebilirsin. Mersin'in çevre illerine seyahat ediyorsan, Varan veya Pamukkale Turizm gibi firmalar ihtiyaçlarına cevap verebilir.

Hangisini seçersen seç, bu otobüs firmaları ile güvenli ve konforlu bir yolculuk geçirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Köksallar
    Mersin Seyahat / Mersin Vif (Birbirine denk firmalar)

Tavsiyelerim bunlar olur. Otobüs modeline göre değişiyor TV olayı ama Köksalların hepsinde var diye biliyorum.
    Otobüslerin hepsi mecburen bizim önümüzden geçtiği için Mersin Seyahat'in çoğu otobüsünde var.
    Mersin Vif'e Şubat 2010'da bindim İstanbul-Mersin otobüsünde yoktu.

Tavsiyem Köksallar ve Mersin Seyahat olur.

Villa Mersin'in fiyatları uygun diğer firmalarda 55 TL olmasına rağmen Villa Mersin'de İstanbul-Mersin 39 TL

Bende Mersindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 26 Kasım 2010; 8:24:30 >
  • Hop bensiz mersinliler buluşması ha
    hocam Mersin Vif biraz daha kaliteli Mersin seyahate göre ama köksallara hiç binmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ereneraslan7

Hop bensiz mersinliler buluşması ha
    hocam Mersin Vif biraz daha kaliteli Mersin seyahate göre ama köksallara hiç binmedim

Şimdiye kadar hep Mersin Vif'e bindim ama eski kalitesi otobüsler değiştikten sonrada değişmiş gibi. İlgi alaka güzel olabilir ama otobüsler değiştiği için çok dar kalmış koltuklar. Öndeki tepsiyide indirince put gibi kalıyorsun hareket edecek alan yok bide otobüsün için 30 derece üzeri ise nefes alamazsın
    Otobüslerin kapasitesi artmış ama boyutlar felan aynı ekstrada 4-6 kişilik yer daha eklenmiş (yeni model otobüsler eskiye göre böyle) ondan biraz sıkış sıkış. Yani refah içinde gidemiyorsun. En azından benim gözlemlediğim böyle.

Şubat ayında Mersin-İstanbul seferi yapıcam kafamda Köksallar var olmazsa Mersin Seyahat

• valla 1 senedir gitmiyorum mersine . Sağol hocam :)
  • Otobüsün içinde at koşturmak istiyorsan Villa turizm geçen 5 kişiyle Ankaraya gittik
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.SAYGILI

Otobüsün içinde at koşturmak istiyorsan Villa turizm geçen 5 kişiyle Ankaraya gittik

Onun fiyatlarda uygun yav 39 TL'ydi geçen gün görmüştüm yenişehirden geçerken biyerde, diğerleri 50-60 TL arası. Binmek lazım aslında ama TV felan yoksa 13 saat çekilmiyor (Mersin-İstanbul gidicemde). Olan TV'ye de saçma sapan film koyuyorlar zaten.

Bide Villa Turizm ile Villa Mersin farklı sanırım karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 26 Kasım 2010; 10:38:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mersın vıf
    tek olur yanına fırma yazmaya gerek yok
  • yolculuk kaç saat sürüyor
  • up.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.