quote:Orjinalden alıntı: alisahin Arkadaslar siz ce en iyi nova hangisisi? glacier flame lightıng tip olarak Lighting ama damage vereceksen Flame
quote:Orijinalden alıntı: John Purdewquote:Orjinalden alıntı: alisahin Arkadaslar siz ce en iyi nova hangisisi? glacier flame lightıng tip olarak Lighting ama damage vereceksen Flame quote:Orjinalden alıntı: HloveJ quote:Orjinalden alıntı: alisahin Arkadaslar siz ce en iyi nova hangisisi? glacier flame lightıng tip olarak Lighting ama damage vereceksen Flame +1 ses olarakda glacierde lightingte cok gusel
quote:Orijinalden alıntı: NeShTeRquote:Orjinalden alıntı: HloveJ quote:Orjinalden alıntı: alisahin Arkadaslar siz ce en iyi nova hangisisi? glacier flame lightıng tip olarak Lighting ama damage vereceksen Flame +1 ses olarakda glacierde lightingte cok guselAlıntıları Göster şekil olarak lighting
quote:Orijinalden alıntı: placeformyheadşekil olarak lighting Alıntıları Göster şekili falan bırak yaw en iyi Flame Czde naapcan Lightla
quote:Orijinalden alıntı: Ali Sami Yenşekili falan bırak yaw en iyi Flame Czde naapcan LightlaAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: _prince_of_karus_ şekili falan bırak yaw en iyi Flame Czde naapcan Lightla Light da çok güzel bi skill hafife alma Bu arada üzülerek söylüyorum ama imzan kuraldışı
quote:Orijinalden alıntı: placeformyheadquote:Orjinalden alıntı: _prince_of_karus_ şekili falan bırak yaw en iyi Flame Czde naapcan Lightla Light da çok güzel bi skill hafife alma Bu arada üzülerek söylüyorum ama imzan kuraldışı Alıntıları Göster frost nowa
Bencede cz içinen iyi flm nova ama frost novanın yeride ayrı bir düştümü topuğundan vurulmşa dönüyosun
quote:Orijinalden alıntı: SHaDe__Bencede cz içinen iyi flm nova ama frost novanın yeride ayrı bir düştümü topuğundan vurulmşa dönüyosungosteriş : lighting vurus :flame adamın elini kolunu bağlamak : ice
quote:Orijinalden alıntı: erbagosteriş : lighting vurus :flame adamın elini kolunu bağlamak : ice Alıntıları Göster flameeee
quote:Orijinalden alıntı: NeShTeRquote:Orjinalden alıntı: HloveJ quote:Orjinalden alıntı: alisahin Arkadaslar siz ce en iyi nova hangisisi? glacier flame lightıng tip olarak Lighting ama damage vereceksen Flame +1 ses olarakda glacierde lightingte cok guselAlıntıları Göster süper nova tabiki
quote:Orijinalden alıntı: C@RtHeRsüper nova tabikiAlıntıları Göster Dün lightıng oldum bi deniyim dedim cz de adamlara damage wuramıyorum cok kotu Flameden Sasma Derm
quote:Orijinalden alıntı: FransuvainDün lightıng oldum bi deniyim dedim cz de adamlara damage wuramıyorum cok kotu Flameden Sasma Derm Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Fransuvain Dün lightıng oldum bi deniyim dedim cz de adamlara damage wuramıyorum cok kotu Flameden Sasma Derm Yetkililere duyrulur !
quote:Orijinalden alıntı: cemsul123lighteger ınt cı olacaksan lıght+glacıer onerırım paper ısen flame+lıght ol 42 asa vurusu ıle admı kıtlersın
quote:Orijinalden alıntı: VestMastereger ınt cı olacaksan lıght+glacıer onerırım paper ısen flame+lıght ol 42 asa vurusu ıle admı kıtlersın Alıntıları Göster bence plame sonra light
quote:Orijinalden alıntı: C@RtHeRsüper nova tabikiAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: C@RtHeR süper nova tabiki
quote:Orijinalden alıntı: adrian_1347bence plame sonra light Alıntıları Göster En iyi damage flame En iyi görüntü lightning En iyi ses Lightning..
Cz için flame glaciyer bence en iyisi flmae ama lightnıng novası bambaşka görünüşü var onuda göz ardında bırakmamak lazım
quote:Orijinalden alıntı: NeShTeRquote:Orjinalden alıntı: HloveJ quote:Orjinalden alıntı: alisahin Arkadaslar siz ce en iyi nova hangisisi? glacier flame lightıng tip olarak Lighting ama damage vereceksen Flame +1 ses olarakda glacierde lightingte cok guselAlıntıları Göster Tabiki atack olarak flame!!