amk biri +1 totamic bowda 145 atak var der biri 138 der sonra yanlis yazmisim 130 der..size sorarım arkadaslar hayatınızda hic totamic bow gordunuz mu ? ben gördüm +1 totamic bow da 135 atak vardir.
totamic bow hakkinda dogru yanlis yorum yapan tum arkadaslar buradan asil bilgileri gorebilirler..
tmm işte 130 küsür dedim ztn ilk başta yanlış yazdığım için özür dilerim ark vardı totemic bow bikere hemende beni küçük düşürmeye çalışma
dostm bilirim kullanmistir..bende de +10 totamic bow vardi GM ler beni cok severlerdi.cok yalvardılar gel seni admin yapalım diye ama ben istemedim.
quote:
Orjinalden alıntı: alijinjin
tmm işte 130 küsür dedim ztn ilk başta yanlış yazdığım için özür dilerim ark vardı totemic bow bikere hemende beni küçük düşürmeye çalışma
sen nerden bilion belki kullandı?herkese hiçbişey görmeden laf atmaya hakkın yok insan gibi bişey söylemişimdir yanlış olabilir bişey demiyorum insan söyler arkadaşım yanlış bilgi veriyorsun düzel fln der sana hiç yakıştıramadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme