Şimdi Ara

EN İYİ OTOBÜS FİRMASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence efetur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metro.koltuk muavin önü

• En iyi mi bilemeyecegim ama ben de gecenlerde pamukkaleyle yolculuk yaptim.Koltuklar rahat,muavinler guleryuzluydu.

• her zaman önce pamukkale sonra koç sonra ulusoy .... diye gider
  • Pamukkale tabiki.

• Ulusoy varan pamukkale
  • Varan, efetur ve slimecıoğulları wuaaaaaa

• İstanbul Seyahat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamil koç ile izmirden konyaya bu yaz seyahat ettim. Adamlar klimayi 1. Seviyeden çalıştırıyordu disarida 45 derece sicaklik var otobuste herkes kan ter içinde kaldı. Muavine klimayı biraz daha açabilir misiniz dedim. Klimayi açsak bu araba nasil gidecek herkesin arkadan itmesi gerekir dedi. Sesimi cikarmadin malum ülkemizde muavinler boks makinesi gibi mazallah yüzümüze boşalmaz yumruk falan atar bulaşmadım. 8 saatlik yolda ter kokusu ve sıcak ile bunalarak geldik. Bir daha da kamil koça asla binmem. Ha koltuklari cok rahattı o konuda hakkını yemeyelim

• respectable_man kullanıcısına yanıt
    Galiba sizinkide muavin şanssızlığı olmuş

Anadoluyu çok kullandığım için muavinlerinin hiç bir hatasını vs görmedim, o konuda iyiler, keşke her yere seferleri olsa ama yapıcak birşey yok ulusoy denemeyi planlıyorum bende
  • Metronun hizmet kalitesi biraz daha düşük bunuda zaten bilet fiyatlarında belli ediyor. 1 kadına cinsel saldırı olması bütün firmayı tecavüzcü yapmıyor. Ben genelde pamukkaleyi kullanıyorum memnunum ama darda kalırsam metroyada binerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voltran1

Yok ben o kadar cesur değilim açıkçası zaten bütün kaza haberleri metro'yu barındırıyor canımı yolda bulmadım :D

hocam metronun çok kaza yapmasının sebebi çok fazla otobüsü var. zaten metroda otobüslerin hepsi şahıslara ait şirkete değil diye biliyorum. yani şöfor otobüsün sahibi asla çarpmak istemez ona göre dikkatli sürer. evet hizmet kalitesi diğer firmaların gerisinde bunu herkes biliyor bende imkan varsa tercih etmiyorum.
  • Yılda en az 6 kez sefer yapıyorum. Uçak olmazsa ulusoy kullanıyorum. Tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kontur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EFE TUR öğrenci dostu

• Nilüfer ve kamil koç dan şaşmıyorum
  • Kamil koç en iyisi

• Ulusoy, Kamilkoç
  • ulusoyun 2+1 leri varmı ? varsa konfor açısından nasıl kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.