Bu hangi oyun böyle? Çok sıra dışı görüntüler çekiyorsunuz sizi starfield ve skyrim konusundan biliyorum oradaki ekran görüntülerinizde çok hoş ve farklı, merak uyandırıcı kareler çekiyorsunuz çok beğeniyorum. Görüntülerinizi paylaştığınız hesabınız varsa takip etmek isterim |
En İyi Oyun İçi Ekran Görüntüleriniz (SS GALERİSİ) (40. sayfa)
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 5 Mayıs 2024; 20:54:51 >
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 5 Mayıs 2024; 21:1:41 >
-
Oyun Total War Warhammer 3. Teşekkür ederim, hesap derken sosyal medya hesaplarından bahsetmişsen ben sosyal medya kullanmıyorum, zaten hiç bir zaman kullanmadım. DH ve Steam, PSN gibi vs oyun platformları dışında hesabım yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 6 Mayıs 2024; 4:56:29 > -
-
-
-
-
-
-
-
Bu hangi oyun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 24 Mayıs 2024; 8:16:0 >
-
Pacific Drive
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 25 Mayıs 2024; 0:50:43 >
-
değişik bir oyuna benziyor, youtube 'tan baktım biraz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
PES 2021 (Orjinal)
PES 2021 (Modlu)
NFS Rivals (Orjinal)
NFS Rivals (NFSPlus Modlu)
NFS Rivals (Orjinal)
NFS Rivals (NFSPlus Modlu)
NFS Heat (Orjinal)
NFS Heat (UNITE Modu)
NFS Heat (Orjinal)
NFS Heat (UNITE Modu)
NFS Heat (Orjinal)
NFS Heat (UNITE Modu)
NFS Heat (Orjinal)
NFS Heat (UNITE Modu)
-
Valla düşük beklentiyle girmiştim, normalde böyle ıvır zıvır topla birleştir tarzı survival oyunları da pek sevmem ama aşırı sardı bu oyun. Günlerdir aralıksız oynadım. Sonu beklediğim gibi bitmese de oynarken çok keyif aldım. Merak duygusu sürekli oyunda tutuyor insanı :) Bazı ayrıntılar falan da çok hoş düşünülmüş.
-
Mod kurulu mu hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X