Starfield hocam |
En İyi Oyun İçi Ekran Görüntüleriniz (SS GALERİSİ) (43. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
-
Ekran kartı 4090 olabilir mi? Acayip temiz görünüyor SS'ler. Ben AMD'den şu netlikte bir türlü alamıyorum netliği. Sürekli bir keskinlik ya da film grain denilen lanet efekt varmış gibi görünüyor oyunlar.
-
Evet hocam 4090. AMD ile ilgili böyle bir şey daha önce duymuştum.
-
-
-
Teşekkür ederim zahmet etmişsiniz. Akşama Dediğiniz ayarları uygulayıp bir deneyeyim , bakalım sonuç nasıl olacak. Bu arada cidden çok iyi görünüyor her iki oyunda.
-
Rica ederim, bir de unuttum renk sıcaklığını 6700K'da kullanıyorum. Default olarak 6500K'da AMD ekran kartları NVIDIA'ya göre daha sıcak renk veriyor, 6700K yapınca mavi ve siyah renkler daha belirgin hale geliyor, netlik kontrast da artıyor böylece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 11 Ekim 2024; 17:27:27 > -
-
-
-
-
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X