Starfield hocam |
En İyi Oyun İçi Ekran Görüntüleriniz (SS GALERİSİ) (43. sayfa)
-
-
-
-
Ekran kartı 4090 olabilir mi? Acayip temiz görünüyor SS'ler. Ben AMD'den şu netlikte bir türlü alamıyorum netliği. Sürekli bir keskinlik ya da film grain denilen lanet efekt varmış gibi görünüyor oyunlar.
-
Evet hocam 4090. AMD ile ilgili böyle bir şey daha önce duymuştum.
-
Texture filtering High, Surface optimization off, Sharpness 30%, Anisotropic Filtering on ve 16X olarak ayarlı şekilde yeterince keskin ve iyi görüntü alıyorum. AMD ekran kartı kullanırken bu ayarları yapmakda fayda var, NVIDIA kart kullanırken de Texture filtering'i High yapardım.
RT ve Motion Blur kapalı diğerleri ultra, görüldüğü üzere sisli yerlerde bile fazla blur'lu değil. SS'ler grain'li gibi görünebilir, sebebi Sharpen effect hem oyun içi hem de kontrol panelden açık bende. BF2042 için iyi olduğundan diğer oyunlarda da bu şekilde kullanıyorum, istersem keskinliği iptal ederim.
Ray Tracing'in şu an için oyunlarda gereksiz olduğunu gösteren sudaki yansıma efektleri. Daha iyi görünen sahneler de var, ss olarak alamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 11 Ekim 2024; 13:20:1 >
-
Oyununa göre değişir, kimi oyunda keskinlik efekti daha iyi görünmesi sağlar.
-
Teşekkür ederim zahmet etmişsiniz. Akşama Dediğiniz ayarları uygulayıp bir deneyeyim , bakalım sonuç nasıl olacak. Bu arada cidden çok iyi görünüyor her iki oyunda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TncyKrmnTeşekkür ederim zahmet etmişsiniz. Akşama Dediğiniz ayarları uygulayıp bir deneyeyim , bakalım sonuç nasıl olacak. Bu arada cidden çok iyi görünüyor her iki oyunda.
Rica ederim, bir de unuttum renk sıcaklığını 6700K'da kullanıyorum. Default olarak 6500K'da AMD ekran kartları NVIDIA'ya göre daha sıcak renk veriyor, 6700K yapınca mavi ve siyah renkler daha belirgin hale geliyor, netlik kontrast da artıyor böylece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 11 Ekim 2024; 17:27:27 > -
-
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X