Şimdi Ara

EN iyi paper mage staff ı nedir????? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
13.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +10 wizart manyak damage vurur ama özellik bakımından lycaon staff
  • en ii paper staffı tabiki lycaon stafftır en azından+7 olmak şartıyla şimdi bazı arklarımız wood9 un flame dmg i fazla wiz9 da lycaon 7 den daha fazla atak war şeklinde karşı çıkışlarda bulunabilirler ama lycaonun değerli olmasının nedeni verdiği resist ve hp ile mp bonuslarıdır.70 lvl kıyafetleri hp ve takıları gorev takıları olan bi mage lycaon7 ile buffsız 3k hp i bulabilir rahatlıkla und de alınca ooh ,WOE ye gelince yarı int(112 ye kadar) wericek mage için iyi bi stafftır.70 lvl de 112 int werip 255 mp de tamamlandında WOE+7 ile wizard9 dan çok daha ii dmg werirsnz takılarınız da sağlam ise eğer tercih edilmelidir çünkü ap we dmg açısından paper stafflarından iyidir.Gelelim bilinen bir yanlış noktaya int ken woe takma olayına...çoğu kişi woe nin flame dmg i fazla olduu için elixir yerine woe taktıklarını dusunur ki bu yanlış bi kanıdır wood9 da elixir 7 den fazla dmg wardır ancak int bi mage elixir ile daha fazla wurur.woe takarken int olmanın amacı defansı fazla tutmaktır ancak vurduunuz dmg düşer (73 mage ile denenmiştir).GE int olup ice olanlar için ii bir tercihtir özellikle+7 we sonrası cunku int ice mageler genelde pk yapmaz ve amacları fc ile EW partylerinde lure yapmak hp i yuksek tutmaktır bunun için shell giyecek kadar int(160) elixir 7(128) ya da elixir 8(132) mp verirler kalanını hp ye abanırlar ge kullanırlarsa hp leri daha da fazla olur çünkü ge de ii hp bonusları wardır (özellike+7we +8).glacier dmg i fazla olduundan elixir 7 ye göre daha fazla yawaşlatır (aynı zamanda lightning erenion da daha fazla kitler) int mage olduunuz içinde bu avantaj sağlar...70 e kadar elixir 7 bi mage i idare eder 70 lvl iken gorev staffı bence yarı int olan seçilmelidir yanblış hatırlamıorsam +6 da 108 ap wardır.100 int ister bu staff.bi paper mage in mp statına sahip olup bi int staffı takmış gibi olursunuz.tabi hp niz paper mage e gore düşer (hp yerine int wermiş olduunuz için....er bu staffı yakarsanız önerim woe7 ya da 8 bulup belt neck yuzuklerle yarı int olmaktır(woe 112 int ister ancak 116 int werip mage helmet takabilirsiniz defansınız artar en azından).73 lvl yarı int bi mage ile (255 mp stat werilmiştir) itemli 70+ warriorlara 700 den aşaıda dmg gorulmemektedir (test edildi).özellikle resisti az roguelara 1100+dmg göze çarpmaktadır.....yardımcı olabildiysem ne mutlu bana başka soruları olan varsa bu konuda yanıtlarım..ii akşamlar...

TraSHErrrr

• eklemeyi unutmuşum int mageler için en ii staff +7 de hell blood dur ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: OrQuN

en iyi lycaon staff +8 olursa bideee çok güzel olur

yoo +10 lycaon staff daha da güzel
  • lycaon staf
  • shell giyip WoE takarsan yalan olur başka bişi olmaz, sally +8 bile daha iyi sonuç verir.
    woe için 116 int yapıp 25dd giyersin, bot ve eldiven de hard leather olur, takılarda sağlamsa kral olursun.

HBood içinse 144int verip crystal set giyilir.hele ki flame ringlerle beraber olursa özellikle ardream char için alternatifsizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akineton -- 27 Mayıs 2007; 23:20:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akineton

shell giyip WoE takarsan yalan olur başka bişi olmaz, sally +8 bile daha iyi sonuç verir.
    woe için 116 int yapıp 25dd giyersin, bot ve eldiven de hard leather olur, takılarda sağlamsa kral olursun.

HBood içinse 144int verip crystal set giyilir.hele ki flame ringlerle beraber olursa özellikle ardream char için alternatifsizdir.

güsel demişsin bende bunları demek istiyorum ama anlatamıyorum kendimi pek bu dediklerine %100 katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1899_PSYCHO_1903_

kanka sen beni dinle L.e +7 al:D

kanka aslında haklısın ardreamda le +7 baya işe yarar
  • up
  • up up
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akineton

shell giyip WoE takarsan yalan olur başka bişi olmaz, sally +8 bile daha iyi sonuç verir.

cok yardımcı oldun tam olarak bunu arıyodum bende

• up
  • peki paper mage in (+10wizard full mp takı giysi) damage oranı pet mage (elixir+8 hp bonus giysi) gore her zaman yuksek midir.defans olayına girmiyorum tabi
  • oyuna yeni char actigimizda elimize verilen orc stafi cek gecerim..hele +10 olursa

lycaon staff her zmn en iisidir.+7 +8 +9 +10
  • lycon
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinsbf

Lycaon +10 bile gördüm
    Ama wood +9,lycaon +7 den çok damge verir.Lycaon da dolu bonus var ama.

wood lycoan dan daha fazlamı damage verir
    paper mage için lycaon staff tek geçilir woe takarsan buna half paper denilir ve en güçlü mage dir..
    mp giysi falan demişsin mp bonus karşı ırk a damage de etkili değildir..
    akineton güzel açıklamış o flame ringleri woe yle birlikte takarsan yaptığınız damage i görünce ağzın açık kalır..
  • flame ring SS koyabilirmsiniz
  • UP
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

quote:

Orjinalden alıntı: metinsbf

Lycaon +10 bile gördüm
    Ama wood +9,lycaon +7 den çok damge verir.Lycaon da dolu bonus var ama.

wood lycoan dan daha fazlamı damage verir
    paper mage için lycaon staff tek geçilir woe takarsan buna half paper denilir ve en güçlü mage dir..
    mp giysi falan demişsin mp bonus karşı ırk a damage de etkili değildir..
    akineton güzel açıklamış o flame ringleri woe yle birlikte takarsan yaptığınız damage i görünce ağzın açık kalır..

wood +9,Lycaon +7 den daha fazla damage verir.Hala aynısın söylüyorum.

• KARDEŞ PAPER OLUCAKSAN LYCAON.LOBO.LUPUSDAN VAZGEÇME AMA EN AZ +7 OLMALIKİ O ZAMAN BİLE FAZLA VURAMIYOSUN +8WOODLA BİLE DAHA FAZLA VURURSUN BUNU PEK TAVSİYE ETMEM.BANA SORARSAN YARI İNT(YA DA PAPER NE DERSEN) OL VE ELİNE +6/+7WOE AL FLAME DAMAGESİ ÇOK FAZLA VE ÇOK KALİTELİ BİR SİLAH DİYOSUNKİ SHELLİ MAGELER NİYE WOE TAKIYO.BU OYUNDA +8RAPTOR U OLAN +8SHARDI OLAN LARA HEP SAĞLAM GÖZÜYLE BAKILIR FAKAT UNİQE KULLANANLAR SAĞLAMLIĞIN SEMBOLÜDÜR.+8ELXİER ŞAHSEN BEN KULLANMAM.+8ELİXER ALABİLCEK GÜZÜM WARSA GİDER +7WOE ALIRIM.WOE NİN EN SEVDİĞİM YÖNÜ STR VERMESİDİR.DİYCEKSİNİZKİ NE İŞE YARAR STR MAGEDE ÇOK İŞE YARAR.AŞIRI DERECE HP POT KULLANAN BİR KARAKTER SAHİBİSİNİZ FAKAT 0,5 TON AĞIRLIK TAŞIYABİLİYOR.+7WOE DE 13STR BONUS WAR GALİBA Kİ BUDA 130KG DAHA FAZLA AĞIRLIK TAŞIMANIZA İMKAN SAĞLAR.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.