Şimdi Ara

En İyi Password Manager Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Siz hangi Password Manager kullanıyorsunuz? Password Manager'lar güvenli mi? Öneriyor musunuz acaba?

LastPass ile ilgili çok fazla olumsuz yorum var. Enpass ile ilgili güzel yorumlar okuyorum ama emin olamadım. Şifreleri bir sunucuda değil cloud ya da bilgisayarda saklamayı sağlıyormuş. Siz ne düşünüyorsunuz acaba? Hangi uygulamayı önerirsiniz?

Ya da bir Password Manager öneririr misiniz?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 27 Aralık 2020; 12:19:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-86G53N200

.
    Banka şifreleri vb. gibi şeyleri burada saklıyor musunuz? O konuda güveniyor musunuz acaba?
  • kostadilos K kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 27 Aralık 2020; 12:19:42 >
  • LastPass kullanıyorum. Çoğu incelemede bu uygulama öneriliyor ve güvenlik açısından iyi olduğu yazılmış. Ben olumsuz yorum görmedim ama bu uygulama en çok kulanıldığı için olumsuz yorum yazılması normal gibi.

LastPass şifrelemenin kendi sunucularında değil de kullanıcının bilgisayarında gerçekleştiğini söylüyor. (Sayfayı Google Translate uzantısı ile çevirdim.)

Ayrıca yabancı kaynaklarda daha fazla ve ayrıntılı incelemeler bulabilirsiniz. Türkçe kaynaklar yetersiz oluyor genellikle.

https://nordvpn.com/tr/blog/is-lastpass-secure/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 29 Nisan 2020; 5:3:48 >

• Password manager tarzı programları kullanmanızı tavsiye etmem. Çünkü bütün şifreleriniz tek bir havuzda toplanacağı için o hesabın çalınması bütün hesaplarınızın da çalınacağı anlamına geliyor.
  • detista D kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 27 Aralık 2020; 12:18:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi Free Forum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-86G53N200

.
    Kesinlikle aynı şifre kullanmıyorum. Banka ve alışveriş sitelerindeki şifrelerimi kağıda yazıyorum.
  • detista D kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 27 Aralık 2020; 12:18:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.