Bildirim
en iyi pokemon oyunu hangisi?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
PokéMMO.eu
PokéCyrus
PokéMMORPG
PWO
Benim bildiğim bunlar var. -
quote:
Orijinalden alıntı: KufredenFare
beyler ben bir pokemon hayranı olarak oyuna başlamak istiyorum hangi online pokemon oyununu önerirsiniz oyunun grafikleri bakımından popülerliği bakımından pokemon çeşitliliği işleyişi bakımından en iyi oyun hangisidir tavsiveyelerinizi bekliyorum . şimdiden teşekkürler..
Pokemon World Online -
peki bu pokemon oyunlarının hepsimi 2 boyutlu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarja Turunen -- 7 Mart 2013; 15:22:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: KufredenFare
peki bu pokemon oyunlarının hepsimi 2 boyutlu ?
evet malesef . Ama şu ana kadar hiç sıfırlanmamış ve en uzun zamandır açık olna Pokemon World Online var bence onu oyna . -
Online Olarak En İyisi PWOdur 2 Bölge Var Onda Diğerleri Biraz Daha Dandik Geliyor Bana -
PWO'yu tek geçerim ama hile olayı var işte o kötü -
Vortex oynayan yok sanırım ? -
Pokemon Showdown diyorum ben.
Ama sadece battle yapabiliyorsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Arthur Eld
Vortex oynayan yok sanırım ?
Vortex RPG , O Yüzden Fazla Tadı Çıkmıyor PWO Gibi Ama 3D İstiyosan Online Olmasada Pokemon Black And White'ı Oyna Bence İstersen Linkini Atabilirim Emulator ile Birlikte
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X