Şimdi Ara

en iyi pokemon oyunu hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben bir pokemon hayranı olarak oyuna başlamak istiyorum hangi online pokemon oyununu önerirsiniz oyunun grafikleri bakımından popülerliği bakımından pokemon çeşitliliği işleyişi bakımından en iyi oyun hangisidir tavsiveyelerinizi bekliyorum . şimdiden teşekkürler..

• PokéMMO.eu
    PokéCyrus
    PokéMMORPG
    PWO

Benim bildiğim bunlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KufredenFare

beyler ben bir pokemon hayranı olarak oyuna başlamak istiyorum hangi online pokemon oyununu önerirsiniz oyunun grafikleri bakımından popülerliği bakımından pokemon çeşitliliği işleyişi bakımından en iyi oyun hangisidir tavsiveyelerinizi bekliyorum . şimdiden teşekkürler..

Pokemon World Online
  • peki bu pokemon oyunlarının hepsimi 2 boyutlu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarja Turunen -- 7 Mart 2013; 15:22:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KufredenFare

peki bu pokemon oyunlarının hepsimi 2 boyutlu ?

evet malesef . Ama şu ana kadar hiç sıfırlanmamış ve en uzun zamandır açık olna Pokemon World Online var bence onu oyna .
  • Online Olarak En İyisi PWOdur 2 Bölge Var Onda Diğerleri Biraz Daha Dandik Geliyor Bana
  • PWO'yu tek geçerim ama hile olayı var işte o kötü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Gta oyunu en iyisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vortex oynayan yok sanırım ?
  • Pokemon Showdown diyorum ben.

Ama sadece battle yapabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthur Eld

Vortex oynayan yok sanırım ?

Vortex RPG , O Yüzden Fazla Tadı Çıkmıyor PWO Gibi Ama 3D İstiyosan Online Olmasada Pokemon Black And White'ı Oyna Bence İstersen Linkini Atabilirim Emulator ile Birlikte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.