Şimdi Ara

En iyi QWERTY Android telefon!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben aylardir Motorola Photon Q 4G LTE istiyorum. Sadece Sprint kullanicilari icin cikmis (Sanirim bir GSM firmasi Amerika'da)
    Tigerdirect.com uzerinden alip almamakta kararsizim fakat telefon "locked"
    Alirsam ne gibi problemlerle karsilasirim bunu bana soyler misiniz?
    Sim kilidi actirmak icin yasal ve yasal olmayan hangi yontemler vardir?
    Bu tarz bir durum yasayan, bilgi sahibi kisilerden yardim istiyorum.

Ayrica konuyu Motorola Photon Q'dan cok uzaklastirmadan baska QWERTY Android telefon onerirseniz de olur.
    Tesekkur ederim.

• hocam bence ChaCha'yı bi incelemelisin.

http://www.hizlial.com/u02.044.9066.0049/htc-chacha
  • hocam fazla seçenek yok diye biliyorum ben arkadaşın önerdiği chacha gayet iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venduss

hocam bence ChaCha'yı bi incelemelisin.

http://www.hizlial.com/u02.044.9066.0049/htc-chacha

+1905 hocam bence de chacha android ve qwerty olarak en iyi seçim.
  • chacha nın fiyatı iyi düşmüş daha pahalıydı.
  • Ne yaptiniz ya, istedigim telefon ile onerdiginiz telefon arasinda ucurumlar var.
    1.5 Ghz 2 islemcili 4.0.4 Android surumune sahip telefon isterken onerdiginizi begenmedim.

Photon Q'yu Turkiye'de kullanabilecek bir yontem var mi? Lutfen yardim edin...
  • 30 dk lık işi var benim için entegre sim çıkacak yerine sizin sim takılacak tabiki türkiyede çalışır.Güvendiğiniz sağlam bir telefoncunuz varsa yaptırabilirsiniz tabi sim kart içinde kalıp kasa kapatılıcak:)Yok ben çok sık numara sim kart değiştirim dersen micro sim slotu takılır birkaç saat itina gerektiren kasada değişiklikler yapılması gereken bir işlem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skyfall44 -- 5 Şubat 2013; 13:30:28 >
  • Arkadaşlar bende bu telefonu istiyodum ve bu simkart olaylarını bilmiyodum gerçekten simkart olayını halledebilir miyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.