Şimdi Ara

En İyi Reklamsız Bedava Hosting Hizmetleri Listesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
29.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nemesis

bunların arasında hazır bi site veren varmı? yani sıfırdan diilde hazır bir tasarımın yazılarını değiştircek şekilde...

Ücretsiz Site kurmak isteyenler için

http://www.bedava-sitem.com/
    Özellikler
    -Siteyi oluşturmak çocuk oyuncağı (hiç bir programlama bilgisi gerektirmez!)
    - Siten bir ziyaretçi defteri, bir link listesi, anket fonksiyonu, bir iletişim formu ve daha birçok ilginç eksta içerebilir
    - Resimler için 1.000 MB hafıza!
    - Sınırsız sayfa olanağı!
    - Hazır profesyonel tasarımlar
    - Aktive edilebilir ziyaretçi sayacı
    - Kendine ait kısa bir URL siteninadı.tr.gg adresin

yukarıda mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bach -- 8 Ekim 2007; 16:54:23 >

• güzel iş sağol
  • selamun aleykum bi sorum olcak sizee..yardımcı olursanız çok memun olurum...sorum şu smf forum kurmayı düşünüyorumm..beleş bi alan arıyorum yukarda olanlardan hangisini tavsiye edersiniz..bazı beleş alanlarda reklam oluyor reklam istemiyorum..bide belli bir süreden sonra bazı siteler siteni kapatıyolar..bildiğiniz reklamsız ve sınırsız olan hangisi..şimdiden yapacak olduğunuz yardımlar için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaner -- 17 Ekim 2007; 15:51:48 >
  • www.WEBele.com

Kendinize ait alan adınız (domain) varsa veya yeni alan adı (domain) alarak hosting istiyorsaniz artık WEBele war :)

Bütün kurulum ve ayarları biz yapıyoruz ve yönetim ekranlariyla hazır teslim ediyoruz.
    Website, Website Tasarlayıcı, Email, Chat, Döküman paylaşımı, Ajanda ve bilumum hosting herşeyiyle bedava kullanıyorsunuz.

Belesine ve Elesine Sorulan Sorular (BSS/ESS)

1. WEBele nedir?
    Güzel bişeydir :) Süper kalite servisleri kurar ayarlar ve size verir. Sadece kuruluma para alır, sonrası herşey ama herşey bedava.

2. Nasıl WEBeleci olurum?
    WEBeleci olmak için; webele@webele.com adresimize bir istek maili yollamanız yeterli ;)

3. WEBeleci olursam, alacağım hizmetler neler?
    Google Apps'in süper kalite hizmetlerini, sizin domain'iniz altında tanımlıyoruz.
    Sahip olacağınız hizmetler özetle;
    - 100 adet email + POP3 erişimi + WebPosta (deniz derya gibi herşey war)
    - 2 GB email alanı (email silmeye hiç gerek yok email kutunuz hiç dolmaz taşmaz akmaz)
    - 100 MB web alanı
    - Kendi siteni kendin yaratman için online arayüz (Website Tasarlayıcı)
    - Online Ajanda(Calendar) ve Chat (kendi aranızda ve gmail'cilerle chatleşin missssler gibi)
    - Online Döküman (word, excel, powerpoint) editörü, paylaşımı, ortak çalışma imkanı
    - %100 Türkçe arayüzler
    - Kodlama bilgisi gerektirmeyen kolay kullanımlı yönetim arayüzleri
    (tüm servisleri kendiniz kontrol edebileceksiniz, tam kontrol sende fistuk gibi)

Sitemizi ziyaret edin veya mail atın sizi WEBeleyelim :)

www.WEBele.com
    webele@webele.com

• keşke aldığın yeride söyleseydin ! ...
    En İyi Reklamsız Bedava Hosting Hizmetleri Listesi
  • Tüm hosting hizmetleri için super kaliteli Google altyapısını kullanıyoruz.
    kesintisiz, %100 türkçe ve herşeyi kontrol edebileceğiniz kolay bir admin paneli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kriptontr

keşke aldığın yeride söyleseydin ! ...
    En İyi Reklamsız Bedava Hosting Hizmetleri Listesi

ben ordan almadım
    sadece senin sitendemi var sanıyosun

• paylaşim için tşk ler kardes
  • quote:

Orjinalden alıntı: okinowa_1

paylaşim için tşk ler kardes

Önemli değil kardeş

Ben bu bilgileri tek bir siteden değil çoğu siteden alıp birleştirdim
    birileri gelip bunlar benim sitemde var demesin
  • haha

Birinde kendi imzanı görünce benden çaldın diyordun ki sende bir yerden kopyalamıştın..

Şimdi sana birşey söylenince ne oldu ...

Neyse takıl sen.
  • selamun aleykum bende burdan birisinden bedava host aldım ama otomatik script kuramadım
    fatfreehost.com'dan aldım ama olmuyo otomatik script kuramıyom
    smf kurmaya çalışıyom olmuyo mybb kurmaya çalışıyom olmuyo biriniz bana yardım ederse çok sevinirim
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet__15 -- 28 Ekim 2007; 15:43:57 >
  • Yukarı yapalım .
  • güzel paylaşım eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: qEccE

güzel paylaşım eline sağlık

teşekkür ederim
  • ilk 10 u olmus ya da paralı olmus :)-
  • Teknoloji gelişti, internet yaygınlaştı, her şey daha da kolaylaştı. İnternete adımını atan her insanın hayallerinden birisi de, "benim de bir internet sitem olsun" düşüncesi.

Bu amaçla; yapabilen kendi sitesini yapıyor, yapamayan içerik yönetim sistemleri sayesinde birşeyler yapıyor. Onu da yapamayan, internetteki ücretsiz servislerden faydalanarak kendi blog veya forum sayfasını oluşturuyor.

Kendi sitemizi kendi keyfimize göre tasarlayıp yayınlamak varken, niye başkalarına minnet edelim. Hem de beş kuruş ödemeden.Web site yayınlamak için, internette bir web alanına ihtiyacımız var. Genelde bu işlem için para ödememiz gerekirken, bazı servisler bunu ücretsiz olarak sağlıyor.

İşte bu düşünce ile yola çıkıp; kendi kişisel web sitemizi ücretsiz yapmak için ne yapabilirim diye araştırırken 000webhost ile karşılaştım. Tamamiyle ücretsiz ama paralı hosting hizmeti verenlerden daha kaliteli hizmetleri olan 000webhostsitesini gelin birlikte inceleyelim.

Sağladığı imkanlar:
    • --- 250 MB Disk alanı
    Dosyalarınız ve e-maillleriniz için yeterli alan

--- 100 GB Bandwidth
    Mp3, film, program paylaşımı olmadığı sürece 100Gb gibi yüksek bir bandwith

--- Kendi Alan Adınızı kullanma izni
    Kendi alan adınızı da bu hosting paketiyle birlikte kullanabilirsiniz. Eğer alan adınız yoksa bizim vereceğimiz subdomain ile kullanabilirisiniz.

--- cPanel Destekli Hosting
    En kapsamlı hosting kontrol paneli sizin için hazır. cPanel Webmail, Dosya düzenleyici, yedeklemeler, şifre korumalı klasörler, alt alan adları, yönlendirmeler, phpMyAdmin gibi özelliklere sahiptir.

--- Limitsiz Alan Adı barındırma
    Eşi olmayan kullanıcı panelimiz size istediğiniz kadar cPanel hesabı açmanıza ve istediğiniz kadar alan adınızı barındırmanıza izin veriyor.

--- 500'ün üzerinde hazır temalar
    Yüksek kaliteli hazır temalar sizin için hazır. Bu kaliteli temalarla kendinize rahatlıkla özgün bir site kurabileceksiniz.

--- Bedava POP3 Email kutusu
    Sınırsız POP3 email desteğinin tadını çıkarın!

--- Kesintisiz Webmail Hizmeti

--- FTP veya Web tabanlı dosya yükleme desteği

--- PHP, MySQL, Perl, CGI, Ruby destekli

... daha burada sayamadığımız onlarca özellik

Garantiler:

1-) Hosting servisi en az 2012 yılına kadar kesintisiz sürecektir.(2012'ye kadarki tüm ücretleri ödenmiştir)

2-) Bandwidth hiçbir zaman tükenmeyecektir. Her server 10Mbit bağlantıya sahiptir.

3-) Sitelerinizin yedekleri her 30 günde bir başka bir sunucuya alınmaktadır. Tabi ki siz de 7 gün 24 saat cPanel'den yedeklemenizi yapabilirsiniz.

üye ol

Bu servisten faydalanmak için Adrese Tıklayıp Üstteki Order Now Seçeneğini Tıklayıp Kaydolarak artık sizde gerçek bir web sitesi sahibi olabilirsiniz. hemde tek kuruş ödemeden...Şimdiden hayırlı olsun...

ÜCRETSİZ DOMAİN ALMAK
    isminiz.co.cc uzantılı domainleri ücretsiz alabilirsiniz. full dns servis veriyor yine ücretsiz. boylece domainlerinizi birbirine refere ederek isminiz.com uzantılı olmasada co.cc uzantılı bir domaine sahip olursunuz..
    tamamen reklamsız olması çok güzel.. bu yöntemle domain ve hosting için para ödemeye gerek kalmıyor arkadaşlar..
    tekrar hayırlı olsun..
    domain için alttaki linkten üye olabilirsiniz.

İSMİNİZ.co.cc

• ''kim bedavadan 1 site sahibi olmak istemezki'' işte benim bu yazıyı yazmamdaki amaç bu.artık herkes kısa bir sürede site sahibi olabilecek.
    işte size en kolay yoldan beş kuruş harcamadan site kurmanın yolu,

----öncelikle CO.CC den bedavaya bir domain ismi alıyoruz. site-adi.co.cc şeklinde subdomain hizmeti veriyor. Bunun yanında CNAME, A, MX ve NS kaydı gibi özellikleri de destekliyor. Bu özellikler sayesinde gmail, live gibi e-posta hizmeti veren sunuculara buradan aldığınız subdomaini yönlendirebilirsiniz ve kullanici@CO.CC şeklinde eposta hesapları açabilirsiniz. Bu e-posta hesapları için ek bir alana ihtiyacınız yok. Örneğin Google Apps ı kullanarak subdomaininizle gmail hesapları dağıtabilirsiniz. Bunun örneğini burada görebilirsiniz.
    Aldığınız subdomaini iki şekilde hostinginize yönlendirebilirsiniz. Birincisi mevcut adrese yönlendirerek, ikincisi ise name server bilgilerini girerek.
    Ayrıca blogger, wordpress, zetaboards ve tistory gibi blog hizmeti veren sitelerde bir blog hesabınız varsa subdomaini bu blogunuza da yönlendirebiliyorsunuz.

Sitede Türkçe desteği var ama henüz tamamlanmamış durumda.
    kısaca gerçek bir .com uzantılı domain gibi her tür hizmet var beleş.
    buradan CO.CC hemen üye olup alıyoruz domainimizi. HERKSİN 2 ADET DOMAİN ALMA HAKKI VAR ONUDA SOLEYİM.

CO.CC

sonra bize domaini host edebileceğimiz bir yer gerek. işte size bedava hostlar içerisinde en kalitelisi :
    ---000webhost Tamamiyle ücretsiz ama paralı hosting hizmeti verenlerden daha kaliteli hizmetleri olan 000webhostsitesini gelin birlikte inceleyelim verdiği hizmetleri.
    Sağladığı imkanlar:
    • --- 250 MB Disk alanı
    Dosyalarınız ve e-maillleriniz için yeterli alan
    --- 100 GB Bandwidth
    Mp3, film, program paylaşımı olmadığı sürece 100Gb gibi yüksek bir bandwith
    --- Kendi Alan Adınızı kullanma izni
    Kendi alan adınızı da bu hosting paketiyle birlikte kullanabilirsiniz. Eğer alan adınız yoksa bizim vereceğimiz subdomain ile kullanabilirisiniz.
    --- cPanel Destekli Hosting
    En kapsamlı hosting kontrol paneli sizin için hazır. cPanel Webmail, Dosya düzenleyici, yedeklemeler, şifre korumalı klasörler, alt alan adları, yönlendirmeler, phpMyAdmin gibi özelliklere sahiptir.
    --- Limitsiz Alan Adı barındırma
    Eşi olmayan kullanıcı panelimiz size istediğiniz kadar cPanel hesabı açmanıza ve istediğiniz kadar alan adınızı barındırmanıza izin veriyor.
    --- 500'ün üzerinde hazır temalar
    Yüksek kaliteli hazır temalar sizin için hazır. Bu kaliteli temalarla kendinize rahatlıkla özgün bir site kurabileceksiniz.
    --- Bedava POP3 Email kutusu
    Sınırsız POP3 email desteğinin tadını çıkarın!
    --- Kesintisiz Webmail Hizmeti
    --- FTP veya Web tabanlı dosya yükleme desteği
    --- PHP, MySQL, Perl, CGI, Ruby destekli
    ... daha burada sayamadığımız onlarca özellik
    Garantiler:
    1-) Hosting servisi en az 2012 yılına kadar kesintisiz sürecektir.(2012'ye kadarki tüm ücretleri ödenmiştir)
    2-) Bandwidth hiçbir zaman tükenmeyecektir. Her server 10Mbit bağlantıya sahiptir.
    3-) Sitelerinizin yedekleri her 30 günde bir başka bir sunucuya alınmaktadır. Tabi ki siz de 7 gün 24 saat cPanel'den yedeklemenizi yapabilirsiniz.
    tamamıyla reklamsız!!
    ÜYE OLMAK İÇİN
    Bu servisten faydalanmak için Adrese Tıklayıp Üstteki Order Now Seçeneğini Tıklayıp Kaydolarak artık sizde gerçek bir web sitesi sahibi olabilirsiniz. hemde tek kuruş ödemeden...Şimdiden hayırlı olsun siteniz...

• quote:

Orjinalden alıntı: San Andreas Citizen

ilk 10 u olmus ya da paralı olmus :)-

değiştirdim
  • Bir çoğu ölmüş sitelerin.

Ücretsiz hosting servislerinihttp://www.ucretsizhosting.net aracılığı ile öğrenebilirsiniz.
  • bana adult içerik barındarabi,lecegim bir host lazım omain kayıt olabilecek
    AWARDSPCE VE byethost denendi direk siliyor arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.