Ramos tabikide.Alves sadece barca gibi bir takımda oynar.
quote:
Orijinalden alıntı: Balotelli
1-Maicon(İnter) 2-Branislav İvanovic(Chelsea)
İvanovic Ben bu adamın hiç bi dalgasını göremedim.
ramos........
Maicon, Inter'in en iyi elemanlarından. Bu 3 ü arasındada 1 numara...
Ramos , ardından da Ivanovic gelir. Ivanovic 'in bi dalgasını görmen için izlemen lazım.
Bence kesinlikle Maicon
Sergio Ramos,İvanovic.
Ramos
Alves, Maicon'u milli takımda kesemiyor bu yüzden açıkça Maicon daha iyi. Ramos'a gelirsek bence bu ikisi kadar teknik değil ama süper bir sağ bek tabii ki.
Maicon >> Alves > Ramos
Maicon fiziği tam backlik
Hangisi daha fantastik dersen Ramos
Ama bir hücum takımı için hangisi daha ideal dersen Alves
Sergio Ramos
Pes 2010 daki spikerin Sergio Ramos deyişi yeter
Maicon Dünyanın En İyi Sağ Bekleri Arasında Gösteriliyormuş..
sabri
quote:
Orijinalden alıntı: fuzbing
Alves, Maicon'u milli takımda kesemiyor bu yüzden açıkça Maicon daha iyi. Ramos'a gelirsek bence bu ikisi kadar teknik değil ama süper bir sağ bek tabii ki.
Maicon >> Alves > Ramos
teknik direktör gerizekalı olduğu için olabilir mi acaba?
geçtiğimiz kupa maçlarından birinde yine maicon la başladı.Brezilya gayet durgundu.
Dakika 70 falandı maiconu çıkarmadan Alves i sol kanada aldı.Adam girdiği anda oyunu hareketlendirdi,takımı ateşledi bir de gol attı.
Bu arada Alves Barcelona dan başka takımda oynayamaz diyen arkadaş...
Sevilla nın kaptanı olarak Barcelona ya geldiğini ne çabuk unuttunuz?Hani şu Sevilla nın UEFA yı aldığı dönemden hemen sonra!
Ramos a gelince:Takımın açıklarını kapatıyor ve aynı zamanda ataklara çok fazla katkı yapıyor.Zaten Real Madrid de geçen yıl takımı kurtaran Casillas ve Ramos tu.
Ama bana göre Alves daha iyi.Daha çabuk geriye dönüyor,ilk müdahaleleri daha iyi,hız olarak çok çok daha iyi.
Aslında Daniel Alves>=Ramos diyebiliriz
P.S:İvanovic in ne yaptıgını göremeyen arkadaş geçen sezon Chelsea nin bir şampiyonlar ligi maçında çoştuğunu ve 2 gol birden attığını söylemek isterim.Gayet iyi bir oyuncu
Üçüde iyi oyuncular. Ama benim favorim Maicon
quote:
Orijinalden alıntı: İsmini Vermek İstemeyen Kullanıcı
quote:
Orijinalden alıntı: Balotelli
1-Maicon(İnter) 2-Branislav İvanovic(Chelsea)
İvanovic Ben bu adamın hiç bi dalgasını göremedim.
Hangi dalga mesela ?
ramos
Fizik yapısı, defanstaki kademe anlayışı ve hücumdaki etkinliği ile Maicon.